Officiellt utdöd?

Det hade funkat som en bra titel men så såg jag att mikaela faktiskt hunnit skriva ett inlägg!Det gör mig glad.Och grattis till lägenheten,värsta centralt och allt!!
På tal om lägenheter sa jag upp Pumpan i onsdags.Sista december ska jag vara ute härifrån och aldrig nånsin komma tillbaka.Det är den hårda sanningen.Det känns sorgligt men ändå fantastiskt skönt.Jag är nästan aldrig här längre och när jag väl är här så är jag stressad.Pumpan är förknippad med studier och tyvärr ångest.Men visst,inte alls bara dåliga saker.Jag älskar Pumpan,den är ju min söta lilla oranga fristad.Men den håller mig tillbaka och det är riktigt jobbigt att pendla mellan två boenden.Jag trivs så bra hemma hos micke,där finns det yta och ingen stress.Där finns det ett stort kök,ett riktigt badrum och den ligger centralt.Samtidigt så har jag ju alla mina grejer i Pumpan.Det är jobbigt.
Nu ska jag försöka ta hand om min tid med Pumpan och faktiskt njuta av den sista tiden i ensamhet mellan pumpaväggarna.
För att komma hemifrån har jag också köpt en ny mini-bärbar dator.Jag älskar den!Den är liten och blek,precis som jag!Så nu behöver jag inte sitta hemma och ordbajsa utan kan flytta runt i staden och utanför staden..ja det är bra.

Vi har börjat med c-uppsatsen.Känns helt okej.Jag sitter och jobbar på dispositionen.Det är det värsta.Formalia,formalia och ännu mer formalia.Analysera ditt val av disposition...blablablabla.Tur att han verkligen gillar mitt ordbajs.

Snön är här.Är den det hos er?

Mycket har hänt i höst.
kärlek till er alla!

jag flyttar.


Jag ska flytta, fast inte sa langt... men dock flytta. flytta ihop..

THOMAS O JAG SKA FLYTTA IHOP PA RIKTIGT!!!!

*puh* var bara tvungen att fa det sagt =)

vi flyttar imorron, till en lagenhet nara Brouckere.. den ar jattefin o stor o harlig..
nu i veckan har bada varit lediga sa vi har varit runt lite overallt; mest pa IKEA och shoppat massa mobler,
det kommer bli sa fint!!

Annars gar det mesta bra, jobben lunkar pa liksom, varken superskoj eller supertrakigt. Desto roligare vore det om jag kunde fa mina pengar nagongang..  dock skulle jag vilja ha nagot ordentligt. Har sokt jobb som assistent pa representationen men de har inte hort av sig annu, det hade iaf vart grymt ju!!!

okej, maste ga o packa klart!!

alskar er. puss.