Ojsan hoppsan

Jag har drabbats av fylleångest,men det är lugnt för det håller på att övergå till att vara en humoristiskt inslag i min vardag.Som om jag var 16 år gammal!Fy skäms på mig!
Men annars var gårdagens korridorsfest riktigt riktigt kul!Jag och Annica stapplade nerför backen fulla som ägg.Satt o pratade med roliga människor tills nån satte på turkisk musik och drog upp alla på golvet...så där stod vi en liten klunga och dansade och klappade händerna!
Ännu roligare var det när den mystiska mannen entrade lokalen och alla började tjoa av lycka och bjuda honom på drinkar...frågar mig inte varför,men jag funderade på att spilla nåt på honom.absurt.Men det var så kul hur alla kände honom och vilken status han måste ha haft..och sen gick han och hans lilla gäng på en gång.
Ja,sen hängde jag mest i köket tills den lilla incidenten inträffade,festen avslutades med eric clapton(inte i egen hög person) på gitarr till annicas förtret!
Vi blev dessutom eskorterade hem till Pumpan och jag funderade ut olika flyktvägar!:)

En helt bisarr natt!

Men nu ska det bli renlevnad!IlseMarie och mitt eget risiga tillstånd har inspirerat mig!inget mera slarv med maten,ut med allt snusk och dra ner på alkoholen!
Jag ska dricka grönt te och börja prata med en vettig människa imorgon.Dessutom ska jag bli kommunalarbetande barnflicka i mina nya dösöta små skor!För snart är det mars och då är det vår!
Och när det är vår blir det sol och då är jag redan lite brun för jag har köpt Dove med lite färg i,så då kan jag ha mina småblommiga klänningar med bara ben och ballerinaskor!
Länge leve våren och grönsaker(speciellt auberginegratäng..ilse,ett tips:ha mozarella i också)

the return

SNÖCHOCK!

flyget var 2 h försenat, drygt som fan men nu sitter jag här i Kolbäck... klockan är 09 och jag har varit ute med hunden i snön. nu ska jag äta frukost, packa ur lite grejer och sen är det REUNION TIME på global såklart, wherelse...
är orolig att jag tagit med mig för lite och för kalla kläder och skor.

Mina rumskamrater

Jag her nog ett par spöken som bor i min hjärna.
S k hjärnspöken ;P
Dom delar det utrymmmet med LeeBritt...men nog om vilka som bor var, jag skulle ju gärna vräka dom, men det känns ganska tryggt att veta att man har nån att luta sig mot.
Det handlar bland annat om mina inneboende aggressioner...mot min far. Även kallad Gubbajäveln. Det är som att min tonåriga upproriskhet mot min far auktoriteten inte vill försvinna.
Mina "ångest attacker" eller vad det nu är, dålig känska för dom iaf med sig har börjat hälsa på mig, och jag börjar fundera på om det är något att uppsöka terapeut för...funderar på om meditation kan hjälpa mig att glömma det där otäcka.
Så har vi en liten avundsjuka som gäller Ella, inget som hemsöker mig sömlösa nätter, men när hon berättar om sin fina relation till Mar så kan jag inte låta bli att känna mig lite avundsjuk :P
På tal om sömnlösa nätter så måste jag nog börja älska mig själv lite bättre. OCh kanske minak på mitt självömkande...för även om jag finner det rätt trivsamt så har jag lite svårt att bara ömka till andra som gillar det. För egen fel så tycker jag att det är skönt med folk som klagar lite :P
Och jag är jävlöigt bra på att snacka...mycket skitsanack, lite verkstad.

Men...vart jag ville komma var att trots att jag lätt kan bli ledsen, arg eller sårad så blir jag lika lätt lycklig, förvånad och nöjd :D
Good shit!

Kärlek vänner!

The return to the bunker

Jag är sjuk...sjuk,sjuk,sjuk!Jag har drabbats av nåt djungelvirus.(antingen ett från bryssel eller från folkpartiet i örebro,hoppas på det första.)
Men jag är ändå friskare nu än i fredags när jag yr och febrig skrev min pissiga processrättstenta.
Och hellre sjuk än fast i en u-båt.huga...vilken mardröm.
Så egentligen bör jag då alltså vara ganska nöjd med att hosta upp snor och slem i stora portioner.
...om man jämför med att sitta fast i en u-båt och svettas i sin dödsångest.

Dessutom har jag blivit ganska bortskämd av söta vänner och Ilses mamma.

Igår retirerade jag,precis som ilse,till bunkern.Det var mysigt att sova i soffan hemma hos dem och dreggla ner ilses kuddar och täcken.
På kvällen kramades vi och tittade på "Mitt Liv i rosa".En helt otrolig film om en 7årig pojke i Bryssel som mest av allt i hela världen ville vara prinsessa,tjej och gifta sig med grannpojken.
Lisen kanske känner igen symptomen från en liten lintott i Bascule mån tro?förutom att den lille lintotten ville gifta sig med sin ack så söta barnflicka...:)
Det var en jättehärlig och intressant temakväll om kön på SVT som vi(jag?)blev allldeles tagna av.
Skönt var det att det inte bara är jag som funderat på varför killar har bröstvårtor,så här är det;killar kan också producera mjölk!Tufft va?

Bröstvårtor har varit helgens stora samtalsämne,både före och efter vi fick veta den ovanstående revolutionerande faktan!
Men vi började även fundera på hur man flyger till Saddam International Airport från USA...det var krångligt värre.Vi fick nöja oss med nybakta bullar istället för ett svar.

Anyway,nu är jag sk "ledig" i 10 dar..hahaha..humor.
Men det är iallafall tyst och lugnt i stan.

Ellen gick förresten bra,ingen sa högt att de tyckte att jag såg ut som en liten tant,alla verkade nöjda och glada!

...jag är helt tagen av Das Boot.3 timmar och 36 min lång...skulle gärna klippt borta sista delen,den var så tragisk och onödig.Men fin.

Mat!

vilken jävla helg!

inatt var vi pa Recyclart igen... ojojoj; det skulle va 80 och 90-tals klassiker men det var bara lite i slutet. det var livespelning, skitkul! dansa hela natten, öl i ögat, elchock, öron-chock och sharrah-chock när hon hoppade pa mig. sa jäkla trevligt att ga ut o dansa o bli pahoppad av diverse tjejer. haha och det verkade som att det var fler än jag som blev chockade av mig o sharrah, pa recyclart, det hade jag inte trott.
ojojoj. vilken kväll. vi var helt döda tills efter 00, da började vi fundera pa om vi inte skulle in o dansa iaf... sa var vi d¨r till 03 och inne pa recyclart kanske halv 4. dansa dansa dansa... sov ett par timmar sen in till midi-marknaden. nu kaffe pa internetcafét. de visar lejonkungen 3, perfekt!

oh those girls

kolla in Manu på myspace som Pipi Chocolat. oh, jag kan inte bärga mig tills rc-mötet på ladyfest! alla galna kvinnor kommer vara där. förhoppningsvis nytt tillskott till rc bestående av josie från josie duflan et les ponettes sauvages.
maraj sprang på ragna häromdan och jag har pratat med marijs. och igår efter den nattliga cykelturen runt i bxl, uppför backarna vid porte de namur och ner igen till flagey, när jag och maraj pratade rc blev jag jättepepp på att marknadsföra oss lite..

haha och Ella kommer du ihåg i luxemburg när couchgrass spelade....? ja, en tjej därifrån kanske också ska va med i rc... galet.
tack Manu!

ladyfest ladyfest ladyfest ladyfest ladyfest ladyfest

Tillbaka i bunkern

Ja, det är väl typiskt mig. Endast fem veckor efter min storslagna flytt till Göteborg så har jag återigen infunnit mig i bunkern, dock endast för att snylta i väntan på att pengarna ska börja rulla in :D
Jobbet är så gott som fixat, måste bara "ha vägarna förbi" kontoret och signa anställningsbeviset först. Hur nu någon någonsin kan ha vägarna förbi det kontoret...?
Jag har faktiskt haft ett förvånandsvärt bra flyt på sistone, det ska erkännas. Men nu känner jag att jag har stött på problem och tips från allmänheten är mycket välkomna!
Trots stora motions satsningar och en bra kost (okej, den kan bli bättre...men den är MYCKET bättre än gemene mans) så verkar min kropp ha beslutat sig för att behålla den form den har. Detta kan snart resultera i en livsstilskrasch. Om det nu inte är så att någon kommer med ett hett tips!
Mix tillexempel, du verkar ju ha blivit en riktig hävert på det här med att komma i fin form!
Jag har satt ett mål, jag ska bli så jäkla snygg till VECKAN.
Planen för att nå dit är att skaffa en strikt matsedel med tillhörande motionsprogram. Och eventuellt ett litet nätt belöningssystem...
Ella!? Kan du ställa upp som belöning någon gång kanske?
Ni andra är lite dyra... =/ Men det finns massor av skor att belöna sig med...och ett par hundtandsmönstrade byxor :D

Annars så trivs jag på de 25, även om jonas känner sig aningen kvävd :P Det är ännu en anledning till bunkersemestern.

Den här veckan ska ägnas åt barnen, en byrå och tyginköp.
Så ska jag försöka träffa Johanna och Ella lite grann också.
Eller så mycket jag bara orkar :)
IlseMarie i ett snöigt Närke

Äntligen =)

Tjena girls!
Har nu åter-aktiverat mailen, så nu kan vi ta mot Kärleksbrev igen!

vilken jäkla helg! (igen...)

ja som sagt var vi pa recyclart i fredags och det var underbart roligt.
blev sa glad när hawaiitjejen var där. men nu när jag tänker pa saken var det kanske inte hon jag spanade pa som jag hanglade med i dörren, jaja. lika glad för det är jag (men gladast är nog strulet, eller hur mix?)

sen var det ju en partydag i lördags ocksa. eller ja, jag var inte pa BitchyButch sa länge eftersom Soizic kom och slängde sig över mig det första som hände. eller ja efter det att jag flirtat med hennes kompis. fattade dock inte att de kände varandra förrän jag o Soizic gick och de stannade och pratade i dörren... börjar märka av flatgrytan litegrann nu, hrm.
Betty var inte där tror jag, skönt. hon fran internetcafét däremot och ojojoj vad hon tyckte det var kul när jag fragade efter Soizic. tänkte att jag inte borde ga dit pa ett tag men det kanske jag borde, vi kan ju bli kompisar, vi har ju redan en gemensam...
hehe, det var kul att kolla pa filippa och evelinas bilder igar. pizza och film tills vi nästan somnade pa bordet rökandes.. innan det satt vi pa mappa i en 5 timmar ungefär. finfin söndag. trött och sliten men fint var det.

pratade med Marijs i helgen, gud vad jag saknar henne, den galna kvinnan! nu ar det snart Ladyfest bXL, det blir ett fint födelsedagskalas!

Hej Älsklingar!

Har fått en välbehövlig bassning så nu jävlar e det jag som e på G igen! har kommit tillrätta här nere i Ödet, även kallat Waterloo. känns som hemma, bor precis brevid en kohage... nice!
Har sedan jag kom hit lyckats med att
- Var på kyrkan alldeles för mycket
- blivit proffs (nåja) på biljard
- Åkt häst & vagn i Brugge
- varit på IKEA två gånger redan
- Spenderat tid på Lisens upphittade soffa
- Lyckats missa sista nattbussen trots att jag väntade i 45 min
- insett att det finns så många slemmiga männskor i världe
- insett att det finns så många roliga männiksor i världen

Och haft jävligt kul under tiden.
Har haft en grymt kul helg, skulle på elektropop på nån båt nånstans men hamnade på hiphop istället, kul men på tok för länge... this Gute e inte van med detta hålligång. E dock stolt över mig själv att jag inte somnade där på golvet, men det va kanske för att det va så grymt äckligt..
Va på Churchill o blev kung på biljard på lördagen, kände mig jäligt bra o het. kan bero på all öl, men tror mer på att det var jag som verkligen var bra o het. gick sen till Celtica o dansade järnet. alla bra låtar kom på slutet, och så spelar dom Grease-låten när jag står o beställer mer öl.. slutar med att jag rycker åt mig ölen och mosar mig genom folkmassan.. skvimpar ut öl över allt o alla.. men hann till sista referängen iaf. o glad var jag... dock inte de andra.
Har fått slåss en smula, mot alla äckel o det gör mig verkligen inget att dom finns, men måste dom va där jag är o stå o jucka mot mitt ben?!? nej tack, en armbåge i magen efter sju nej, gör susen.. funderar på o köra armbågen direkt snart.... får ju damp.

Trivs, väldigt bra emd familjen o ungarna är inte förjävliga än. Har idag lagat thailändsk gryta med annanaspaj för att smygfira min annalkande årdag. Imorron!!! 22 fucking jävla år!!! blir helt matt...

Skitfin bild på mig, fångade mig på pricken. ÄR värsta Gotlandpatrioten här nu! står med ett litet plakat på Grand Place o mässar "pökön, pökön, pökön!!"
Angående veckan så är ju som ni vet är ju dödsfall enda godkända anledningen till frånvaro, anmäld 2 veckor i förväg i tre signerade exemplar. På boende froten, skulle det ju vara guld o bo liiite närmare cityt. typ söder eftersom jag vill ha lite nära till jobbet iaf. men då e ju frågan om pengar.. nån som har några? =)
Kul med praktikplatsen Ella, men då antar jag att du inte bor hos mig i sommar?? *suck*

Saknar Ella o Ilse, när kommer ni hit så vi kan ha lite förspel inför v. 32??

Lots of Love, Mix- numera Brysselkex.

Rosévin och dagboken

kära dagbok.

ikväll har jag suttit själv i pumpan och druckit ett glas rosévin och skrivit av mig igen.

Veckan har sannerligen bestått av nån slags inre kaos men som helt klart räddades upp av att skriva i den fina boken jag fick på medeltidsveckan.

Fast ändå måste jag säga att det har varit mysigt.Jag och fia skulle plugga i onsdags på Märtas,men istället satt vi och pratade i 4 timmar och åt blåbärspaj.
Pastabaren på kvällen var annorlunda från alla de andra kvällarna,dels för att de hade Liberala Studenter-möte och dels för att mitt huvud kändes fucked up när jag gick därifrån av diverse orsaker.men jag lyckades iaf skriva en bifallande dom över ett par kilkennys.

Sen kom Björne,all the way from Bruxelles(eller snarare Sunne),vilket var oerhört trevligt.vi hade det fint och var nostalgiska, men inte för mycket,bara alldeles precis lagom :)det finns så mycket att prata om efter att knappt ha setts på ca 7 månader.

När han åkte ner till Oskar så invaderades Pumpan av mina darlings,så då spelade vi TP och drack rött vin,rosévin och martini.
Finare människor får man faktiskt leta efter.

Idag har jag fått en klänning,en väska och två kastruller.(och nej, jag hittade de inte i en container)

Jag har förresten en plan,eller flera:
-Campushälsan
-Göra Märtas till stammisstället nr 1
-åka på semester till bunkern med Ilse
-säga åt er att jag inte är en dumpstation men gärna en vän
-planera in resa till Rumänien
...och om jag nu blir alkoholist på kuppen så ska jag fan bli det på rosévin bara för att det är så häftigt!

it's so involved being me
/Elsy-baby,ÄllaÄlskling,Ellabella

mera röj

igar var vi pa RECYCLART och det var hiphop/elektro kväll.
det var jag, my, filippa, evelina, mix, maraj och sen var sharrah, morgane mfl där, hawaiibruden och strulet2 var där. hm jag har visst lite svart med namn nuförtiden...

jag och filippa gick inte ner i spagat men flashade däremot ett antal ganger ute pa parkeringen när maraj drog med oss ut för att leta efter öl under bilarna... vi dansade heeeela natten! sa jäkla fint!

ikväll ar det BitchyButch och jag hoppas att strulet1 inte är där, jag känner mig lite hämmad.

maraj varnade sharrah för mig när vi dansade, vad nu det ska betyda? alla borde bli varnade för sharrah!

ren eufori hela natten, de andra lär ha trott att vi gick pa syra eller nat som vi dansade. synd att BB inte har samma musik och att recyclart inte har hiphopkvällar jämt.

helgen

var härjig, och j¨vligt kul.
speciellt lördagens fest i squat ute i anderlecht.
vaknade bland 5 andra i min lilla studio med träningsvärk, blamärken, bulor och grus i bh'n.
det var öl i ansiktet, brottningsmatch, mkt fot- och fuldans. stackars Ina rev upp sitt ben och blödde hela natten. vi andra dansade. det finns visst en film pa mig, filippa och bella när vi dansar poledance i metron. jag och filippa i tights och trosor med pompoms, eftersom vi var utklädda till cheerleaders. mkt lämpligt. jag längtar till bxls ladyfest med Manu som dj. hon är en av de coolaste brudarna jag känner.
jag köpte höstnumret av scumgrrrls och blev överlycklig av att se att min lilla notis fanns med!

i söndags kollade vi pa film hos maraj. sharrah o co gick ut for att mala men kommer tillbaka med polisen i hälarna... lilla fransmannen hade akt fast och nu var polisen utanför och tog kort pa lite malningar. tur som fan att de inte kom in till maraj med tanke pa alla namn och grejer som finns där...
haha och de har satt upp skyltar där jag o bella malade. "förbjudet att ga in" och sa har de satt upp högre staket.

nyss fick jag gratisminuter av slemmet här pa internetcafét.
you make my shitlist!

Ilse, det kommer ett mail snart. hinner inte skriva nat nu.

bella har akt, det ar lite konstigt. men hon kommer ju tillbaka. jag ar i sverige 22/2 till 26/2. kom till mig da!

orakade ben

Fan,det känns som om vi har det lite krisigt just nu.Jag skulle vilja föreslå en time out från våra liv och en semester på pökön.
Men eftersom jag vet att ingen av oss kan så nöjer jag mig med att raka benen.
Jag satt och tittade på mina vader idag och konstaterade att jag ser ut som en hobbit.De är ju ganska söta(hoberna alltså) och jag brukar inte flasha mina vader för folk mitt i vintern men det känns som att jag borde ta tag i det/dem...jag har nog inte rakat mig sen i oktober.
Har alltid trott att jag haft väldigt tät behåring,men det är ganska glesväxt, fast däremot verkar det växa snabbt och mycket..säkert 2 cm långa hårstrån!Det ni!hahaha
Behåring är så tråkigt,ilse kan du inte flytta hem och plocka mina ögonbryn och silkepila mina ben?

När jag blir stor ska jag utplåna allt knark,fast jag har hört att det var fel tänkt så jag får väl tänka ut nåt annat istället att göra.

Låt huvudvärken ta slut och friden tar över igen.

Björne kanske blir glad om jag flashar min rakade vader för honom på torsdag...jag ska prova.
Nu ska jag leka domare.

IlseMarie

101125-48


Lisen

101125-47


Ella

101125-46


Mikaela

Mikaela