surfing

whoa!
landade i london och hängde där ett par dar och var kulturell, vi gick på museum, kollade på teater och gick ut. sen åkte vi till devon till en liten by på västkusten där ellies pappa bor och har varit här i några dar. det är underbart vackert och vi har surfat, surfat, surfat och ätit, ätit, ätit och det har varit alldeles fantastiskt underbart både i stekande sol och piskande regn.

dan innan jag åkte såg jag trixarna trixa lite i västerås när jag satt på bill o bobs uteservering, då ångrade jag mig och ville åka till gotland ist. men jag har det bra och jag hoppas att ni får det underbart på ön. hälsa alla och ge varandra massa kärlek!

Kära ni!

Jag känner så mycket kärlek för er just nu!
Jag blev så fantastiskt glad och lugn när jag var hos Ilse förra veckan.Har saknat att ha henne så nära.Vi som sov i samma säng var och varannan helg förrut.Skönt att fortfarande sova gott lite lätt ovanpå dig.Hoppas du fick en jättebra födelsedag!
Och sen i måndags så ringde fantastiska Mikaela som jag inte pratat med på skiiiitlänge.Det var så mysigt och jag bara längtar efter att hoppa på dig nästa helg,kura ihop oss i soffan eller på standpromenaden och prata prata prata.
Igår ringde min älskade Lisen,som jag ännu inte vant mig vid är i samma land som oss.Pratade till och från hela dagen när jag jobbade.De samtalen var guld värda för att jag skulle orka med den riktigt pissiga dagen.Fortfarande min allra bästa och käraste vän som jag saknar såååå att dela allt med.

Ni brudar är bäst i världen!

Imorgon ska jag ha en dag helt och hållet för mig själv,i solen.punkt.

Hos systeryster Ilse

Nu är livet härligt!Jag är hemma hos Ilse i Göteborg.Vi(hon) syr nya medeltidsklänningar åt oss à la Barbie, vi äter tortilla lasagne,dricker rosé och käkar snask.
Katten har gjort ett par rymningsförsök men vi rastade henne i källaren en stund.

Mina bröst har försvunnit!De har aldrig någonsint varit så här små,ilse instämmer!De är som små fjärtar om man jämför med de om var.Uppenbarligen är det min bebishull som försvunnit,säger hon. Jag är vuxen tydligen. Det är tomt och platt.Men jag är nog glad.Jo jag är glad.Äntligen!

Ilse pillar med nålar på min underklänning och hälsar till er.Jag finns, därför är jag.

Kärlek

ellie i sverige

hej alla kära.
jag saknar kvinnokollektivet så mycket ibland. som nu t.ex.
när livet är hårt så önskar jag att det fanns en garderob i en etta med ett kvinnokollektiv i.

livet är inte hårt egentligen. småsaker bara. lite skraj över att jag kom in på södertörn. rädd över att förlora ellie på nåt sätt. ja ni vet. det är samma gamla rädslor som alltid egentligen. ensamhet, livet, vem är jag, vad gör jag här...? osv. osv....

ilse: jag hängde inte riktigt med när du ringde, när kommer ni? till västerås?
mix: ellie gillar dig jättemycket, hon tyckte bäst om dig av alla hon träffade i bryssel, no worries!
ella: kämpa på, bara ett par veckor kvar!

älskar er

Hej töisar!


För det första undrade jag lite om Veckan; när kommer vem, o hur länge stannar ni?
Thomas kommer till Stockholm den 12 augusti, o troligen ska jag åka båt upp o möta honom. Kanske stannar vi en natt i sthlm, vi får se.. men tänkte att vi kanske kunde tajma in samma båt om det var möjligt?? Fast ni kanske åker nån såndär cp-tid som vanligt..typ mitt i natten..

Lisen o Ellie var o hälsade på i helgen, de kom 8 i lördagsmorse, komförbi mitt jobb o hämtade nyckeln till lägenheten. JAg slutade tre, men skulle åka ut till landet.. blev en snabbfika o lite prat innan kag duschade, packade grejer o panikerade över mitt borttappade registreringsbevis =(
Lördagskvällen var kanon,  och jag var kanon också =) Vi grillade och spelade singstar o sen åkte vi till festivalen. Träffade massa folk o hade super kul! Träffade Volley-Calle på slutet, diskuterade lite om det ena o andra, kanske itn så bra att göra på fyllan direkt. Satt o snackade vid deras tält,  o jag var direkt inte snäll mot Calle om man säger så, men va fan, det där gör mig fortfarande väldigt arg.
typ vid tre började jag knata hemåt, efter typ halva fick jag skjuts av en kille på moppe! Han bara stannade o frågade om jag ville ha skjuts, fan va överraskad jag blev. Och glad.

Hela söndagen låg jag däckad o var bakis o deppad, och sent på kvällen åkte jag in till stan igen (var tvungen o skjutsa min lillebror först) kom in till Tvåan vid halv elva ungefär.. Eliie o Lisen hade tydligen bokat fel så de skulle åka halv tre natten till tisdag.. men jag var tvungen o gå o sova för jag skulle börja jobba kl 7.Så det blev lite prat i soffan innan jag gick o la mig..

Trist att jag inte hann o se er mera! kändes som om jag inte var på mitt soligaste humör direkt när vi väl sågs... Ellie måste tro att jag e en surpuppa.. sorry!

Nu imorgon o i helgen blir det pärk för hela slanten! Håll tummarna för mig!1

<3

Hurra hurra!

Åtta år idag!