Minisemester imorgon

har haft ångest över skrivandet och skapandet av vår uppsats.Men igår efter att vi pratade med varandra utan att skrika,gorma eller köra över varandra gick det hur bra som helst.Vi vill ju exakt likadant men vi förstår bara inte varandra.Men nu har vi löst det här..så nu kör vi på igen.Jag sitter och definierar väpnat angrepp och statsansvar hela helgen..eller iaf tills jag kommer fram till göteborg imorgon.Halleluja!Det känns så fantastiskt att åka härifrån!Lyxa med Oskar och sen mysa med Ilse och storshoppa julklappar på Ullared!

jag har blivit officiellt antagen till handelshögskolan i budapest nu.och ja,ni såg rätt..handelshögskolan.Hur coolt är inte det?Längtar efter att berätta det för storebror!Bäst i regionen(central/östeuropa) hörde jag visst(på deras egna reklamfim).
I eftermiddag ska jag och micket söka lägenheter i Pest och spela hans nya guitar hero.

vad mer?
Jag undrar vart jag ska ta vägen, vart jag ska söka mig och vad jag ska göra.Örebro igen,Lund,Brugge,Haag,Rotterdam eller Bryssel.Men först gulaschlandet!

Jul lisen!Jul!Jag är i västerås bra länge tror jag..förutom när vi flyttar och om det inte krisar sig med c-uppsatsen!När och hur var är du över jul?

stora kramar i en hög

Postproduktion

hey you,
cheer up och skriv om era liv!

jag har börjat en kurs i postproduktion och lärt mig göra textanimationer. inte så lätt som det ser ut men här är ett simpelt bevis på vad jag kan göra efter trekvart på lektionen..

http://myspacetv.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=46654317

längtar tills jag kan tillräckligt mkt för att göra egna projekt, det här är skitkul!

livets AURA

ett verks aura ligger i äktheten, unikheten, i känslan av att det finns bara Här och Nu.
det förstördes iom reproduktionen, att man kan kopiera, reproducera verk men utan känslan av Här och Nu och utan det äkta. ett verk utan aura.

livets aura måste ligga i att leva Här och Nu. jag funderar på om jag ska fortsätta på estetikprogrammet. Om jag kommer att växa in i Stockholm eller om det alltid kommer att vara bara okej.. Det är inte perfekt men det är okej. Som Rima skulle ha sagt.
Ska man nöja sig med det när man inte vet vart okej-vägen leder? Om den leder till något bättre eller bara vidare okej okej okej okej....Det som är viktigt är inte bara att göra det man vill göra utan också att göra det bland människor som man trivs bland. Jag är rädd för att bli olycklig. Och jag är rädd för att vara ensam.

Jag trivs överallt utom hemma. hemma i huddinge alltså. Visst det är väl skönt att bo här men det är ensamt. Jag önskar att Sverige inte var så individualistiskt och att det var som förut när vi kunde ligga i  en stor hög och mysa och prata och trycka på varandras bröst och skratta.

Jag har tänkt att det som är viktigt är att hitta något att utbilda sig till, något man vill göra med livet. Men jag tänker med och mer att det inte spelar nån roll om man inte har något liv utanför jobbet. Jag vill ha ett community IRL. Att kunna gå hem till nån utan att ringa först. Mänskliga relationer. Herregud vad jag har tjatat om det. Over and over. Relationer. Relationsanarki, polygami, monogami. Men vänskapsrelationer då? Familjen också.

Jag undrar vad jag ska köpa för julklappar. Eller jag tänkte iof försöka att inte köpa något utan hellre göra något.

Mix, igår träffade jag Elin på ett fik i Sthlm. Hon sa att hon var och hälsade på för ett tag sen. Vad kul :) Jag vill se bilder och höra hur du har det!

dags att ta tag i dagen och leka lite i after effects och äta frukost.

vi borde ha telefonkonferenser! och reunion i jul?
Mix när och var och hur är du hemma i jul?
Ella?
Ilse?
Jag kan absolut ta mig till Örebro om ni är där. Och ni får gärna komma till Sthlm om ni känner för det. Mix, om du åker via sthlm vore det underbart att ses.  Kan vi försöka styra upp?

dramaqueen 4 life

herregud, jag är fortfarande full, hade inte bäddat sängen när jag drog igår men hade ju inte tänkt mig att jag skulle vingla hem och spy och däcka i kläderna på sängen. oj vad jobbigt det är att skriva, det g¨r långsamt, jag tar fel knappar hela tiden. och så blir jag väldigt yr och kanske måste ta en paus för att gå på toa.

jag var världens dramaqueen igår när jag och henrik var på halloweenkalas. jag har några få minnesbilder som involverar henrik och snubbe som bråkar,
jag som är hysterisk och letar efter min mobil (hade den runt halsen i snöret såklart),
letar efter mitt kort (hade det i bh:n),
dansar galet,
spyr vid en bil,
är hysterisk vid bussen och gråter/skriker och bråkar med henrik av aókänd anledning

the end.
jag ska be henrik fylla i luckorna senare...

nu är jag som sagt fortfarande full trots att jag både spytt och druckit vatten. ni vet hur det kan va.
i övrigt mår jag skitbra, min uppåtkurva bara fortsätter uppåt och det känns grymt såklart!

jag ska inte flytta tillbaka till barcelona. kanske till amstersam dock. berättar mer om det sen men har iaf hittat en skola där som verkar grym.

jag har precis upptäckt lite sår på mina händer, ajdå, undrar var de kommer ifrån. jaja, kul var det men synd att jag inte fick dansa mer. eller det kanske jag gjorde iof..

när jag har legat i dvala senaste timmen så har jag tänkt väldigt mycket. jag har tänkt på min mamma, varför hon aldrig ringer mig. sen har jag tänkt på vad som kunde ha hänt igår när det började brinna  i min ugn och jag sätter mig och väntar tills det brunnit klart för att sen öppna ta ut kakan, blåsa bort askan och grädda klart kakan i ugnen. den blev god med lite brända kanter.
sen har jag tänkt på vänner. på hur viktiga de är. och på hur glad jag är att jag har er att tänka på. men så blir jag lite ledsen över att vi inte kan ses så mycket. men jag ska ta mig till gbg snart tänkte jag, ilse vad tror du om det?
sen tänkte jag på ellie. som jag alltid gör. saknar henne på natten men inte på dan. alltså jag tänker på henne alltid när jag inte har nåt annat att tänka på. och så tänkte jag att jag älskar henne och att jag måste prata med henne snart. det är snart ett år sen vi träffades, galet! vilket år... jag tycker det känns som att det inte har hänt så mycket i år men det har det ju faktiskt gjort. det har hänt ganska mycket faktiskt. och även om jag varit nere och ledsen så är jag glad för det nu för det som inte dödar, ja det härdar ju faktiskt... jag har upptäckt att det finns så mkt sanning bakom alla jävla klyschor. det känns lite kul.

nu måste jag gå på toa igen, hoppas det inte blir en sån här dag när man spya och spyr och spyr och inte kan få i sig nånting och mår skit. fast jag mår bra, är lite snurrig och speedad men trött. kan bero på huvudvärkstabletterna med koffein som jag tog. om de hann verka innan jag spydde.

det kändes bra att skriva lite, jag kanske skriver lite mer senare