Lite Back in the Days


På väg till Mikaela på båten...våren 05

Vi kom fram till Mikaela och Ettan...

Samma år men på sommaren flyttade vi in i bakluckan på lisens mammas bil

Man hittar alltid så många gamla kort när man är hemma...

Lisen tillbaka i droghålan

Sitter i vardagsrummet och pluggar, klockan är strax halv tre på eftermiddagen, Mimi och Atlas har precis gått upp för att röka dagens första joint. De sitter i Atlas rum och här sitter jag och blir snurrig av röken som kommer från rummet. Jävla skit! Jag kan inte plugga här! Vet inte vad jag ska göra, biblioteket är stängt, det är för hög musik på travelbar, kan inte sitta i vårat rum för där ligger Ellie och sover.
Nu är jag ganska jävla irriterad på det här. JAG MÅSTE JU FÅ RO ATT PLUGGA FÖR FAN!
Och inatt när jag satt o skrev sista grejerna på en grej som skulle lämnas in före midnatt så var det 3 pers som försökte överrösta varandras musik med sin egen..
Jag pluggade jättebra i Bryssel. Jag var ute och festade, kom hem, sov några timmar, gick upp och drack kaffe och började plugga. Inga problem.. har aldrig känt mig så lugn med plugget som då fastän det var då jag hade som mest att göra. Den enda tiden på dygnet när det är lugnt här är mellan 07-12 ungefär. Skulle gärna plugga då om det inte vore för att det också är den enda tiden man kan sova lugnt.

Puh, skönt att få gnälla lite. Det ordnar sig, behövde bara gnälla lite...

Ska gå ut o ta en kaffe tror jag och sen komma tillbaka och fortsätta.

Jag är i Västerås 22-27 mars för att fira mammas 50-årsdag så om nån är i närheten...

Gröten!

Hahaha jag måste bara berätta nåt väldigt lustigt.Gröt är ju nåt som ligger oss i kollektivet väldigt varmt(?) om hjärtat...eller iaf brukade göra det.Imorse insåg jag att brödet var slut så då tänkte jag att det var dags att införa havregrynsgröten igen och bli en bra människa.
Efter att ha ätit lite mer än hälften av gröten börjar jag känna ett visst illamående....ojoj tänkte jag....sprang till toan och var tvungen att spy upp all gröt!mysigt!haha det har aldrig hänt förrut.

Ännu en era är över.
Vila i frid Gröten.

Lisens return to Brussels

jaha sa sitter jag i delphines kök igen.. men den här gangen ligger Ellie och sover i sängen. jag missade precis Julie i tisdags, det var synd, men hon lämnade en fin liten lapp. sprang in i soizic pa gatan som verkade ganska chockad att se mig och sharah mötte jag pa recyclart där hon nästan bara pratade om hur bra sex vi hade. jag har bott hos frida och my, det va bra men lite konstigt. har träffat kristen och co och varit ute pa recyclart med bla Mix o My vilket var hur kul som helst!
sen kom Ellie och vi sover hos delphine för hon är i berlin men kommer tillbaka idag. vi var pa bitchy butch, det var skumt men kul och i söndags släpade jag med mig Mix när jag ellie o michael gick till Le You. Lovely att träffa Mix igen <3
igar fikade vi först med Frida och sen med My och jag undrar när jag ska träffa barnen.
vill inte aka hem än... hade kris inatt och grät nan timme över allt och ingenting och nu är jag sadär tom ni vet och bara ¨vill göra nanting, vad som helst, för att fa nya intryck att fylla det med.. jag maste styra upp mitt livi barcelona, gör inte nat som jag tycker är roligt förutom att vara med ellie men det räcker inte.
och sharah var ett as och skrev idag att hon ville att jag skulle komma över och ligga med henne, fucked up kid det där.
jag är hungrig, ska fixa lite frukost..
kärlek

kort uppdatering


Jag fick utbytesplatsen i Budapest,så om allt går som det ska så flyttar vi dit i januari!Lycka lycka lycka!Ingen är gladare än jag!Rastlösheten kommer jag nog aldrig bli av med.Hur som helst,på schemat står Political Science och kollektivets vidare erövring av världen!Snart har vi spridit vår säd i hela Europa iallafall.

Jag blev invald i styrelsen härom sistens.Inte illa pinkat måste jag säga.

Och så studierna.


Trött och velig

Oredan har börjat ta våran lägenhet i besittning. Tänkte vara duktig idag, men jag har ingen lust!
Katten är ett monster. Nu har hon grävt i alla blomkrukor under natten, vilket innebär att vi nu kan skryta med att ha jordstampat golv i lägenheten. Hon har dessutom burit runt på mina trosor och strumpor som nu ligger överallt, tillsammans med gamla kvitton, rabattkuponger och annat skräp som är roligt att leka med. Vi har tvättat, men ingen har vikt tvätten. Jag har diskat, det är ju alltid nåt. Vi har ingen mat och jag skulle laga idag, men jag är lite matt efter att ha gått upp 06.30, det är ju inte riktigt min tid, vanligtvis somnar jag då.
Så tänkte vi åka till bågskytteklubben ikväll...men det kanske är bättre jag slumrar en stund och sedan städar lite?
Ibland är vi sååå långsamma!!!

Varit på intervju idag, och jag är vidare. Nu väntar läkarundersökning den 18:e.
Frågan är bara vad jag ska säga till chefen. På sätt och vis vore det skönt att vara kvar, nu när man börjar få in rutinen. Men samtidigt känner jag att jag verkligen vill testa det här nya, om jag klarar läkarundersökningen och psykologen.
Damn! Vad svårt det blev.

Ella vi måste älta biljetter ner till ön snart också.