det ljuva livet i england

Förra onsdan tidigt på morgonen packade jag och Ellie ihop våra saker och smet ifrån lägenheten för att slippa betala hyran. Vi hängde hos en kompis till planet gick på eftermiddagen och på kvällen kom vi fram till Ellies mamma och plastpappa utanför Brighton. Det var underbart att gå och lägga sig i tystnad och att vakna upp till tystnad. Härligt att tvätta kläderna och att de faktiskt blev rena. Härligt att gå nerför gatan och titta på havet utan att det var en massa turister i vägen.
På torsdagen gick vi ut i Brighton, det är verkligen en gaystad! Gayställen och gaypar överallt, inga män som ropar efter en på gatan. Härligt.. Jag gillar Brighton, det är vackert och lugnt och det finns hur mycket veganställen som helst :)
I fredags hälsade vi på Ellies farmor och i lördags var vi på festival i Brighton med Ellies kompisar, det var kul, vi var ute i 10 timmar och kollade på band och gick omkring.
I söndags åkte vi till London och gick ut med hennes kompisar där och i måndags åkte vi hem till Ellies bror (nu har jag träffat hela hennes familj) och sen åkte vi hem till Filippa, en kompis till mig som jag träffade i Bryssel. Hos Filippa åt vi jordgubbar och glass och sen skulle vi ta tåget tillbaka till Brighton... men vi missade två stycken, klantiga och sega som vi är... När vi väl kom hem igen spydde jag hela natten pga matförgiftning (antagligen)... Så igår tog vi det lugnt och tittade på film och idag har vi varit inne i Brighton igen..

Det är så himla skönt att vara här, jag mår så otroligt mkt bättre här än i Barcelona. Jag ångrar absolut inte att jag åkte dit dock, det har fått mig att inse vad jag vill göra med mitt liv (=inte sitta i en inrökt lägenhten och glo i ett land fullt av jobbiga män där jag inte pratar språket...). Och så träffade jag Erik som jag ska bo med i höst i Stockholm i en två på Gärdet om vi får bestämma.. vilket vi antagligen får eftersom han har stått i kö i flera år till lägenhter.

Nu är det snart sommar men det känns som höst bara för att det är kallare än i bcn. Jag ska njuta av min tid här men ser fram emot att komma hem till sverige.. Hoppas jag får en chans att träffa er alla på något sätt.

Som vanligt vill jag veta mer om vad ni gör, men snart kan jag ringa själv och ta reda på det :)


Total förvirring!

Jag håller på att bli knäpp!
Det här är det svåraste under mina två år på universitetet.....det känns som om jag har noll koll på hur detta ska gå till.Leta massa fakta...sätt det i förhållande till det fiktiva fallet..skriv en plädering.Så mycket svårare än man kan tro.
Helvete!

Ge mig styrka!

Om en timme börjar jag mitt nya jobb som personlig assistent.då slipper jag tänka på min plädering i ett par timmar iallafall.Ångest.

hej..

jag lever.

Mycket har hänt. Sen i julas har jag kommit tillbaka till Bryssel, kört på i ett rasande tempo, nästa nockat mig själv, slowade down, haft himla roligt, känt mig lite ensam ibland, saknat er, skrattat hysteriskt, verkligen hatat liselotte, hittat en underbar kille, varit i Paris, haft syster på besök, varit i sverige hos gamla gymnasiegänget, varit på militärbal med Thomas..

ja Thomas ja.. helt jävla otippat. Hittade varann på en fest.. sen blev det bara så bra. Han är 22 (86:a...bra årgång!) och belgare, kommer från flamländska delen ute vid kusten. han pluggar på militäskolan och han är faktiskt helt enkelt great. allt som jag vill ha. Så jag är glad!!
Dock har jag nu framtidsångest.. men det är ju inget nytt för det har jag ju haft sen jag var arton typ.
Men vill iaf stanna här ett år till, vill hitta jobb eller nåt o plugga o allt bara är frustrerande o motigt o jag är lat, feg o harig.. Kan någon ge mig en uppmuntrande spark i arslet?!?!

Här är det nu strålande sol o har vart hela veckan. känner hur den svarta klumpen i min själ börjar smälta bort o det är skönt, men som sagt välkommen tillbaka i höst..

Just nu saknar jag er enormt mycket. Bara att få ha er nära och känna all kärlek och bara prata prata prata, flumma, skrattam vara arg, gå promenader o känna all energi ni ger..

Orkar inte skriva mer för nu e jag sjukt trött o ska gå o lägga mig...

Lisen: när kan jag komma o hälsa på da? Juni om min ekonomi tillåter?
Ella: Skönt att få prata en stund med dig när jag var i  Sverige! behövdes!
Ilse: ledsen, skulle ringt men biljettproblems kom i vägen, vi tar igen det i sommar helt enkelt!

Kärlek

Det egentliga slutet

Okej,sista inlägget om ögat.

skitet kom inte alls ur i lördag som jag trodde.I söndags när jag kom hem till örebro var det värre än värst.ajajajaj!Jag fick micke att vända ut och in på mitt ögonlock och där hittade han en TRÅD!en jävla tråd!Eftersom han är min hjälpte pillade han ut den.Wohoo!Men efter det blev ögat ännu sämre och svullnade upp till en boll.Vaknade på natten vid fyra av att ögonlocken satt helt ihop av klägg.Gick upp och sköljde ur ögat och konstaterade hur sjukt illa det såg ut och att jag borde gå till en läkare.
Men somnade om och på morgonen var det illa men ändå såååå mycket bättre.

Så nu två dagar senare är jag bara lite röd på ögonlocket,men mycket lyckligare:)
Vad kan vi lära oss av det här?Akta er för att pilla in sytrådar i ögat!

Fortsättningen på förra

Nu kan jag se igen!Ögonbad is the shit!Nu rinner det ögongojs som aldrig förr längs mina kinder(nästan) och nånstans i niagarafallet måste gruset haa åkt med för nu gör det inte ont längre.Nu bara rinner det!
En fröjd för ögat!

Men,döden!

Fan vad ont det gör!Varför händer det här så jäkla ofta nu för tiden?2 ggr på 5 veckor har jag fått in nåt vasst i mitt vänstra öga så att det har svullnat upp.Förra gången där nere och nu under övre ögonlocket.Känner mig invalid....ögonlocket hänger och ögongojset rinner.
På apoteket sa de att om det inte försunnit ska jag till läkare på måndag igen.Kul att komma till samma läkare 5 veckor senare med nåt nytt i ögat. Hon lär ju tro att jag sitter och petar in grus med flit.
Kom inte ihåg hur jag lyckades förra gången men den här gången satt jag bara och byggde med klossar med Elise på nån smyckesaffär...typiskt.

Det här liksom förstör mina fyra vilodagar...det gör mig minst sagt bitter.