och så hände det oundvikliga...

Igår var jag ute med Ellie och Ina, en kompis från Bryssel som är på besök... Och på hemvägen blev jag och Ellie nedslagna.

En tjej kom och försökte distrahera mig medan en kille försökte stoppa ner handen i min väska, jag slog undan hans arm, tjejen drar mig i håret och jag ramlar och hon slår mig i huvudet några gånger  och sparkar mig. Medan var det en annan tjej som slog och sparkade Ellie. Ina var lite längre fram. Jag lyckades sparka bort tjejen från migoch kom upp på benen och såg att Ellie också var uppe och så sprang vi därifrån.

Blir fortfarande skakis när jag skriver om det. Har ont i huvud och nacke idag efter slagen och ont kring knäna där hon sparkade mig.
 
De lyckades inte ta väskan iaf...

Förutom det så är allt jättebra, Ellie flyttar in i hegen och vi börjar få ordning på rummet.
På fredag flyttar Victor och hans kompis hit, det ska bli roligt! De kanske ska bo i ett rum i vår lägenhet, det vore kul :)

Annars inte så mkt nytt, sol och fint väder, va på stranden igår och åt picknick... det är härligt, jag är otålig, vill plugga men har lite problem med att hitta böckerna...

<3

ledig!

hej mina favoriter!

Hur har ni det med allt?
Jag är ledig!Skrev klart min uppsats om ramkonventionen igår och skickade in den,så nu har jag ingenting att göra...eller ja alltså ingenting som har med skolan att göra!Lyx!Och ännu har de heller inte ändrat prel. schemat så jag kanske är ledig ända tills den 5e februari!

Och vet ni?Jo nog vet ni nu,att jag har börjat simma.Jag svullnar inte upp och det kliar inte ens.Hur skönt som helst!Förutom det roliga simmandet så är ju det lustiga folket i badhuset väldigt underhållande när man plaskar runt.Där kan man hitta riktiga orginal i alla storlekar och åldrar!Jag är hänförd!

På lördag åker vi till Paris!Underbart underbart!Än så länge har det bara kostat mig 650 kr allt som allt.På lördag ska vi soffsurfa hos Adrien och sön-tis bor vi på 3-stjärningt(gratis!) i Montparnasse.Vi bor ganne med den stora kyrkogården där Simone de Beauvoir ligger begraven..dit ska jag!
Men planen är nog främst att ta det lugnt och dricka vin,haha.

Kärlek i stora lass! 

Hemlighet

Tjena tjejer.
Det har hänt en...olycka.
Något som jag alltid sagt inte kommer inträffa förrän våran livssituation är annorlunda.
Men, shit happens...och sparven är ju så söt...jag kunde inte neka honom detta nöje.
Olyckan heter Pernod.
Jag är förlorad.

image121

veckan ur Lisens synpunkt...

hey girls...
sahar ligger det till... jag har tankt en del pa detta med veckan..
okej, jag vardesatter verkligen veckan med er. men jag kanner att medeltidsveckan gor att kvinnokollektivet hamnar i skuggan av den. jag skulle hellre se att vi tillbringade en vecka tillsammans i gbg, orebro, vasteras eller pa gotland i sjostugan/tvaan an att varan enda vecka tillsammans pa hela aret ar medeltidsveckan. jag gillar den, det ar kul men det ar svinigt dyrt och den tar pa krafter som borde ga till att ta hand om varandra i kvinnokollektivet. jag ar helt enkelt osaker pa om jag vill aka pa medeltidsveckan. det ar ett ganska massivt och dyrt projekt for mig att ta mig till sverige fran utlandet, fran fastlandet till gotland och dessutom hyra rum.

hur kanner ni infor ett bortfall av mig pa medeltidsveckan i sommar? och hur kanner ni infor att forsoka fixa en samling av kollektivet en helg/ en vecka hos nan sa vi inte behover betala hyra?

ni kan val ge lite feedback...
love

Lisen växer upp

Ella, ska du vara brudtärna?!! Vad härligt :)

Livet som sambo;
idag flyttar jag in i mitt och Ellies dubbelrum med balkong i centrum av Barcelona, välkomna att hälsa på! :)

Om ett par veckor börjar franskakursen och jag och Ellie ska till IKEA och köpa möbler...
Äntligen ett "eget" rum efter ett halvår som luffare! Det känns helt fantastiskt roligt och bra.

Igår var det 25 grader här och jag och Ellie satt och solade i linnen och åt frukost på uteservering.. finare än snus!


Skriv mera!

Ilse; berätta, vad gör du?
Mix, är du back in bxl? jag kommer o hälsar på i vår! tänkte matcha in en bitchy butch om det går :) hur länge stannar du?

Kärlek

Midsommarplanerna klara.Jag ska vara brudtärna!

Kärlek är väl underbart
/ella