klockan tva inatt

där stod vi och hanglade i gathörnet nâr det kommer en man och ställer sig en decimeter fran oss och bara glor.. en liten ordväxling sen gick han. jag och hanglet gick hem var för sig. och när jag gatt ett par hundra meter märker jag att det är nan som gar efter mig. jag ökar takten. han ökar takten. han börjar ropa pa mig. "mademoiselle! mademoiselle!" med hard röst. nu är jag riktigt rädd. jag börjar springa och ber att Morgane ska vara hemma. jag kommer till hennes dörr och kryper in under skyddet och bankar pa. jag hör pa hennes röst att hon är rädd, inte sa konstigt när de har haft inbrott 3 ggr.. jag skriker att hon maste öppna och jag hör hur hon springer till dörren. laset kranglar men dörren öppnas till slut och jag alar mig in och slänger igen dörren. när den stängs ser jag hur mannen börjat krypa in under skyddet. jag stannar hos Morgane nan timme. Hon lugnar ner mig och kokar te och innan jag gar hem gar hon ut pa gatan och tittar om snubben är kvar. hela vägen hem tittar jag bakom mig...

annars var det en bra kväll och imorgon kanske jag ska till paris med Delphine och se till att vi far ha en underklädesshow pa priden!


En sista vecka

Nu är det fyra dagar kvar,sen är jag klar med mitt första år.Om 4 år kan jag kalla mig jurist.Inte illa!

Men den kommande veckan känns väl ganska själadödande.Hemtenta/Rättsutredning på 3000-3500 ord.Inlämning fredag kl 12.
Jag och Josefin började idag,vi ska skriva om kommunala arbetsgivares ansvar att aktivt främja jämställdhet i arbetslivet.
Det känns jävligt kul att skriva om jämställdhet,de andra ämnenena vi fick välja emellan hade känts mycket tyngre..typ definera rättsstaten osv.
Så nu har jag varit på ÖB och laddat upp med blåbärsmuffins för veckan:)

Underbart härligt med medeltid i helgen!Men jag måste ha krympt på alla ledder.Även längden.Klänningen var konstigt stor.
Vi lyssnade på Patrask(och jag fick sån lust att dansa),åt taffel,köpte bjällror och annat fint.Nästa helg är det medeltid och då kommer inga mindre än våra favoriter; Jauvet!Wohooo!!
Dessutom träffade vi snickarJocke och hans döttrar på marknaden.De andra bågskyttarna var i Ockelbo.

Oh well,ska kika lite i kommunallagen nu.Önska oss lycka till med sista veckan.Sen,sen jävlar är det sommarlov!
 

Medeltid i Leksand 26/5-07

101125-70
IlseMarie och Ella


101125-69
IlseMarie och Sparven

fredagkväll i bryssel

jag hann inte med Judith Butler och Soizic (men jag ska träffa henne nästa vecka... Soizic alltså, inte Judith Butler)
jag och Bella var bara en timme sena till middagen hos Delphine men det gjorde inget för Caro och Julie kom efter oss iaf :)
det var alltså modellerna, Bella och två flickvänner där. god mat, trevligt folk, bra musik osv... vi pratade mest om trosor och photosessions eftersom Delphine ska bli intervjuad av TÊTU, en gaytidning. Hon behövde ta kort på trosorna som ska vara med i tidningen och vi ägnade hela kvällen åt att prata om var och hur vi skulle ta korten och bråka om vilka trosor som var snyggast och borde vara med. Det slutade med att Delphine bestämde vem som skulle ha vilka trosor och efter en liten photosession i trappuppgången halv tre på natten gick vi ut i Parc Royal...
det klättrades på statyer av nakna kvinnor och Babs och Caro sprang ikapp i bara trosor, Babs (i bara trosor)började bråka med en man -och vann! och Caro gjorde en slide på gruset, sen var det posering vid scenen i parken. Jag, Bella, Caro, Babs och Aline hivade kläderna framför ett okänt antal parkbesökare och posade duktigt för Delphine ett tag innan det spårade ut i porrbilder...

jag och Bella var hemma vid 4 tiden, vilket ju var ganska bra för att vara en fredagkväll.
klockan6 på morgonen ringde en holländare från couchsurfing och stod utanför min dörr och så kom det två killar upp och sov på soffan....
imorse satt vi och pratade lite, gick och fikade och sen drog dom till sin salsafestival.
mina första couchsurfare!

ikväll är det The Flat eller flatklubb efter barnpassning.

Bryssel alltså... hur ska det då bli i Polen? hur bra som helst antagligen!

jaha

ojojoj... jag bara tänker och skriver och solar.
jag och Bella gör ett fanzine och det ska vara klart imorgon, alla ska givetvis fa ett nr att läsa högt ur till frukosten. det blir erotiska noveller, politik, feminism osvosv...

pa fredag ska vi prata om Paris-resan!

ilse, trivs du? det later sa... härligt :)
ella, varför sluta svära för de kristna jävlarna?
mix, är familjen pa besök nu? RING MIG, alla mina gratisminuter har försvunnit, jävla mobistar... nu ska jag hem o klippa o klistra!

Överfull

Ojojoj. Vilka dagar jag har haft.
Det är så mycket att hålla reda på och tänka på och komma ihåg. Tur att jag har ledigt hela natten =D
Tror att den felande fläkten i bilen har gett mig en öm nacke också... Har varit tvungen att köra med rutan lite nere och det har dragit kallt om mig. Hoppas det är övergående, det ska ju inte vara några fel på mig än!
'Men, det är roligt att jobba och skönt att inte vara hemma så mycket...fast det känns ju ungefär som innan eftersom jag är hemma vid halv elva då jag i vanliga fall brukar ha vaknat till =P
Så har vi fått lägenhet också, flytt i augusti. Great!!!
Medeltidsmarknad i helgen, ska bli fantastiskt kul! Kanske smyger sig in ett glas vin med och det är ju aldrig fel =)
Så ska jag ta med Lina till badhuset tänkte jag. Är ju glad att hon överhuvudtaget kommer ihåg mig!  Så fort jag ringer springer hon till Mamma och frågar om hon får åka till badhuset med mig. Känns ju väldigt trist att behöva förklara att vi inte kan bada då...eftersom jag bor lite för långt bort...
Annars är allt som det ska vara.
Herr Sparv har fikavecka så jag ska göra blåbärspaj. Undrar om jag inte ska bjuda tjejerna på mitt jobb också =)

Seven Heaven here I come!!!

Room on fire

Jag har världens bästa morgon just nu!
Det ser för kallt ut för att gå ut så jag sitter inne i Pumpan och kurar.Lyssnar på The Strokes på alldeles för hög volym och pimplar kaffe.
Enkelt lyckorus.



(och ikväll stand-up med magnus betnér...tror att alla ska med!Bara en sån sak!)

Pepp som fan

Har dammat av mina medeltidsklänningar idag.Provade dem och njöt lite av spegelbilden.Man blir så jävla snygg i medeltidskläder.
Undrar vilken jag ska ha till helgen...den gröna behöver sys in.

Tittar på nån överpretantiös amerikansk film med angelina jolie som försöker rädda svältande barn i etopien."snygg vit kvinna åker till afrika för att rädda svältoffer pga sitt eget dåliga samvete/kall och träffar  bitter snygg vit man som försökt rädda svältoffer hela sitt liv".
Jävligt givande alltså...not!

Känns bra att det är lördagkväll och att jag är hemma och gör ingenting.Poppar lite popcorn..ränner runt på området med lite olika folk men går sen hem till mig och degar.Precis vad jag behöver!

Jobbade sista kvällen igår,så nu är det en mindre grej att göra i mitt liv.Men sen på torsdag måste jag börja som internationell fadder.Jag önskar att jag iaf var lite motiverad,men icke!

Övernattningen med tjejgruppen var faktiskt riktigt lyckad!Vi hade jättekul och vi skrämde livet ur dem under Anden i glaset.En började gråta och fick astmaattack och en annan spydde!Lyckat som fan:)
Jag gick och la mig först då jag knappt sovit natten innan då vi firade fia.Men somnade gjorde jag inte förrän tjejerna gick in och la sig..så det blev typ 5 timmars sömn igen.
Torsdagen dräggade jag med fia på burger king.Sen kom anders hem till mig och la sig i min soffa och krävde kaffe o ostmackor.Så låg vi där och skrattade i ett par timmar.

Nu håller jag på att komma i fas med sömnen igen.

Längtar tills Ilse kommer och hämtar mig på fredag...misstänker en dildo i födelsedagspresent.Vore trevligt med tanke på det hemska som hände med min förra från ilse.Den blev penetrerad i ett äpple av nån elak gotlänning i Ettans kök.Människor kan vara så hemska!

Låt Medeltidssäsongen börja!Pepp pepp pepp!
(känns inte Ettan väldigt långt bort?!En helt annan tideräkning typ)

underklädesshowen i bilder. Bryssel, Pride, Bitchy Butch maj 07


image67babs!
image66alla
image65jag, caro, alineimage68aline, caro, eric


alla var superheta och trosorna var jättefina och jag har sett videon nu och den var superbra och gav bildbevis på att jag och Delphine hånglade och som sagt kanske (kanske!) vi ska till Paris på priden och ha en till show (hoppas, hoppas!)

Bara i Bryssel. vem hade anat att en rödhårig aktivist med dreads skulle åka till Bryssel och  bli underklädesmodell och fejkblondin?!
men det är ju faktiskt bara dreadsen jag kapat, inte aktivismen... på fredag ska jag gå och lyssna på Judith Butler med Soizic och sen blir det veganmiddag med alla modeller... :)

Lisen i ett ständigt glädjerus (obs! naturligt, ej pga berusningsmedel! just so we're clear...)

PARIS NÄSTA!

jag har lagt upp ett par bilder åt er brudar inne i bloggen..

vi kanske ska till Paris och modella på priden! UNDERKLÄDESMODELL I PARIS! galet...


love you,

Lisen


Nu vänder det

Har vägrat bloggen tills den här dagen kom. Och nu är den här.
Klockan 14.30 infinner jag mig på Landvetter flygplats i min inte allt för snygga uniform, men jag bär den med stolthet det vill jag lova! Första dagen på nya (?) jobbet.
Nu hoppas och tror jag att det tar fart. Lära i fyra dagar. Sen verkar det som att det bara är att ge sig in i arbetslivet...så om ett par månader har jag väl kommit igång på riktigt.

Det började igår. Eller, i måndags kväll. 20.10 behagade chefen ringa och säga att vi skulle åka ut till flygplatsen och fotas tillsammans. Så 12.00 infann jag mig på Kontoret för gemensam avresa. Han var där, och han försvann. En timma senare började jag göra ordentliga ansträngningar för att hitta honom och han kom fram ur sin vrå och lät meddela att han inte kunde åka. 30 minuter senare skulle fotograferingen stänga, så stressen och uppgivenheten kom smygande, tills han började vifta med bilnycklar och lät meddela att vi fick ta en Firmabil! Woho!
Vilken pärs!
Men nu har jag min badge.
Och jag har övat massa röntgen, jag är jätteduktig! Åtminstone när det inte är irl :P

Deppressionen har börjat släppa och mammsen och pappsen kommer i helgen!
Överväger att vara kvalitativ med dom i Danmark. Överväger.

Nu börjar medeltidssäsongen också. Och herr Sparv är nästan färdig ekiperad.

Nu vänder det. Nu.

Kärlek systar och bröder!

Jag och min kompis Björn

Ja så var jag en frys och en mikro rikare.

Helgen blev såklart inte ens i närheten av att påminna om en filbunke.Pastabaren fre.kväll som förkläde.Lördag var jag trött som en gnu men hängde på ikea och köpte diverse "bra att ha grejer".På kvällen behövde jag inte jobba så jag gick på fest och blev berusad och glad med min kompis björn.Det var en intressant kväll,vissa blev kanonfulla,vissa sjöng,andra ville bara ha hugg,jag pratade bara om björn och ingen hade pengar...så vart hamnade vi?Jo men pastabaren såklart!Börjar bli tämligen less...det var dock bara jag och nanna som kom fram.Resten lyckades vi tappa längs vägen.
När de hade återfunnits blev fia för full så vi käkade på burger king och snackade prinsesstårtor.Sen cyklade jag hem på min racercykel och somnade.
Nån gång på natten ramlade angelica in och somnade på mitt golv.
Så det blev en trevlig förmiddag på golvet när hon vaknade.
På eftermiddagen kom herr huss och hämtade mig och tog mig med ut på landet igen.Det var förbannat härligt!
Dels att se lite öppna landskap och även att fortfarande känna sig lika välkommen hem till herrns familj och kök.
Lite sorgset  var det,att det har gått så fruktansvärt lång tid,men när vi satt där igen var det som om att jag hade varit fastlimmad på stolen sen 3 år tillbaka.
Men det är världsbäst att fortfarande hänga ihop och ha kul!

Idag fyller fia år!(och kim,för er som kommer ihåg den karln)Så nu ska jag till banken,drägga på stan i mina avklippta kläder,gå på kvällsföreläsning och sen inte bli allt för full.

Pussilull(ilse ilse snart vänder det)

PRIDE, BITCHY BUTCH, UNDERKLÄDESMODELL

ojojoj, vilken jävla helg!

Igår var det Pride... Kul att dansa i paraden och jag såg Älgen!

Sen var det bitchy butch. Jag var där i mer än 10 timmar! Gick dit halv åtta för att förbereda visningen av underkläder och gick därifrån vid sex på morgonen. Underbart!
Det var HUR KUL SOM HELST! Jag och Bella kom dit och det första jag gjorde var att ta reda på om det verkligen var Eric (dj'n) som bor mittemot mig. Det var det.
Sen kom alla modeller och Delphine von Kaatz, Delphine som i Delphine som känner Soizic som i Delphine som jobbar på BXL och Delphine som i hon som designat och gjort underkläderna som skulle visas upp.
Vi gick igenom lite "koreografi" för showen, valde skor och sen var det dags att prova trosorna! IIIh, hur spännande som helst! 3 par trosor var till mig, Caro, Babs och Aline och Eric fick 2 par. Vi provade och fixade och Delphine sydde och grejade och sen körde vi igenom showen en gång på scen.
Sen gick jag ut och hängde med Bella o Mix utanför ett tag, tillbaks in och vänta på alla vänner som kom en efter en tills vi var nästan 20 pers! Lovely! FILIPPA var där!!! LOVE! och My, Ina,Blomman, Sofie, Kristen, Björne och JIM och Vincent och ALLA (förutom Evelina o Stoffe...)
Sen var det sminkning och vodka backstage, provning av trosor igen, mingel, dans osv... sen var det dags för tejpning av brösten och på med stövlarna och sen BÖRJADE DET! Lagom nervöst och jättekul! Lite svårt att andas med tejpen runt brösten men det funkade. Helt galet. jag modellade alltså med Delphines trosor inne på Bitchy Butch - den alternativa gay pride festen, och alla mina vänner har nu kort på mig i trosor... ;)

När vi visat alla underkläder och alla hade applåderat Delphine och oss så var det nakenkramar backstage oc hsen bytte vi om och firade lite och sen var det mingel, dans och hångel ute med de andra som gällde ;)
Alla var jättepositiva och sa bra saker om mig och showen och trosorna (trosorna var HETA men lite dyra... 35-70 euro)
Nästan det första som hände var att en tjej kom och tryckte upp mig mot ett bord och sa "You are from sweden right?" ehe... jaa, svarade jag då, var det håret som avslöjade mig eller? det är iaf fejk! sen slingrade jag mig iväg för att hångla med Bella (första gången nånsin... lite sorgligt att det är över faktiskt. men det var det rätta tillfället!) Sen hittade jag Soizic så då hånglade jag inte med några andra... (har jag sagt att hon är 30? det är hon iaf...) Jag försökte hångla upp Filippa men hann knappt kyssa henne innan Bella kom flygande och skrek NEEEEEEJ NEEEEEJ JAG SKULLE VA FÖRST! och så var det med mitt och Filippas hångel (som jag också väntat på länge nu...) Iaf så började folk droppa av i lagom takt och sen när jag fått ihop Bella och Delphine efter mkt om och men och med hjälpa av Eric så var nästan alla borta. Filippa och Mix gick hem till mig och jag och Soizic lämnade Bella och Delphine på BB... Då var klockan alltså 06.00...
och idag gick jag från Soizic till Wild Geese där blomman jobbar o träffade Ina, Fille och Mix för lite eftermiddagskaffe.

Alla som har bilder från kvällen får gärna skicka dom...!
Åh det var hur kul som helst! Och jäklar vad snygga de är allihopa, speciellt Caro, mmm det var kul att jobba med dom... Och med Delphine som gick omkring och berättade för oss hur snygga och bra vi var hela kvällen! Underbart!

underklädesmodell imorgon!

okej, sa här är det nu...

Tisdag: Frida aker hem efter nagra fina dagar här...
Onsdag: Soizic ringer efter 2 manaders uppehall och vi ses pa kvällen och hon ger mitt nr till Delphine... (forts. följer längre ner...)
Torsdag: Jag och Bella aker pa skacore spelning i squat med Kristen, Kevin och J-D... Jag blev överrumplade och upphanglad av en KILLE och dansade, hoppade, dansade och kom i säng vid halv fem i morse. Hur kul som helst med härj och punk!
Fredag: Äta frukost pa del haize, jobba. Delphine ringer och fragar om jag vill vara MODELL PA HENNES UNDERKLÄDESSHOW IMORGON PA BITCHY BUTCH! Jajemensan sa jag och imorgon ska jag upp pa scenen med Delphines trosor, högklackat och tejp pa brösten.... fina grejer!
Jim och Filippa är här och hälsar pa och vi kommer bli 17 pers som ska pa bitchy butch, dvs alla mina vänner kommer efter imorgon att ha kort pa mig i trosor.

En Bryssel-era är över. Maraj flyttar till kbh

igår morse åkte Frida tillbaka till Sthlm efter några dagar i bxl.. hon har fått jobb och kommer tillbaka i höst och ska kanske bo med My? när hon åkt gick jag till Maraj... och rakade av hennes hår! hon blev skitsnygg och jag fick några av hennes dreads som jag satte fast i nacken. det var en lite konstig kontrast med blont kort hår och några långa rosa dreads i nacken...
idag flyttar Maraj tillbaka till Köpenhamn.... det är sorgligt. Var där igår kväll och allt var som vanligt förutom att hennes hår var borta och att idag är hon inte kvar. Det var vodka och gräs och musik, musik, musik och mkt skitsnack. mest på franska till Bellas (och mitt) stora förtret. (jag var ju tvungen att tolka...)
Som tur är bor ju Morgane kvar så man kan ju fortfarande gå dit och hänga med XL's graff-crew.

Imorgon kommer Kristen och hämtar mig och Bella i bil för att ta med oss på ska-punk spelning. Det ska bli kul som fan, det va länge sen jag var på både punk och ska. Och där det är ska-spelning dansar alla! Kristen är alltså en kille som jag träffade på ett tram i april nån gång och började prata svenska med för han hade en kamikatze (svenskt band) patch på magväskan. Men det visade sig att han bara pratade franska trots hans svenska namn (kommer från Kristensson) iaf så bondade vi riktigt  bra under de fem minutrarna på trammen men har inte setts sen dess. Men nu!
Kristen ska dessutom följa med på Bitchy Butch på lördag vilket är kul!
FILIPPA KOMMER HIT PÅ FREDAG och det ska bli så jävla kul ! ! !
Jim kommer också hit och ska med på BB. Vi kommer bli värsta gänget! Så jäkla kul. Dessutom är det ju Delphines underklädesvisning.....mmm! Morgane ska också med och hon har aldrig varit där... Men jag och Bella ska ta hand om henne ;)

Ikväll tänker jag bara vara hemma och titta på Vita huset som jag lånat.

Det har varit gratiskonsert på Grand Place, det var mysigt. Frida prickar in konserterna bra, vi var ju vid Atomium också när det var 50års kalas för EU och det var massa artister från massa länder.
Snart är det miljöfest igen i Parc Cinquantenaire  under Triumfbågen... fina grejer! Förra året spelade Orishas och det var en mkt trevlig dag!

Jag och Bella planerar vår Eurotrip till hösten och jag är pepp som satan, det kommer bli hur kul som helst!

Time to go. Love you!

Frysbox på väg

Jag är inne i en osocial period som började igår.Inget msn,ljudlös mobil och lyssnar bara på Regina Spektor.Förbannat skönt!

Inte tillräckligt ofta tar man sig tid att vara med sig själv,hemma själv en hel kväll är så ovanligt att det känns lite lustigt att vara det.Den här veckan har jag ingen tjejgrupp och inget jobb(förrän lördag) så nu ska det vilas för jag har börjat inse hur trött jag är.

Lördagen var en spännande dag.Började med hets till systembolaget(hatar det!),sen blev det kaffe,falafelrulle och öl.Kl 16 träffade jag Simon.Sen upp till Angelica där jag fick pizza och mera öl.Ner till Pitchers på kvällen och möta upp med Fia.Mer öl och ett glas vin.Försöker hitta Anders.Får inte komma in på Babar,går till pastabaren istället och möter upp anders m.fl.När de stängde blev det efterfest hemma hos lester och fia.Jag skulle åka hem men de tyckte att jag skulle ta golvet,så så fick det bli.Fick inte en blund och började få hjärtklappning av kvällens redbull tror jag.Så kvart i åtta cyklar jag hem till Pumpan,trött och jävlig.Somnar halv nio och vaknar halv tolv.
Vet inte,men det var inte så kul att komma hem dan efter.Det har förlorat sin charm.Man är ju bara så förbannat trött.Och det hjälpte ju inte att jag var tvungen att läsa en hel jävla bok den dan.
Men det var väldigt trevligt iallafall.Alltihopa...(förutom hjärtklappningen)

Men denna helg ska bli lugn som en filbunke.Mina föräldrar kommer på fredagkväll och lämnar en frysbox och tar ner min köksdörr.Hur bra som helst!
Tur att jag ska jobba på lördag för jag är bjuden på en fest som jag vill gå på.Orkar inte vara trött på söndag.

Ny kurs har börjat,sista för i år.Administrativ juridik.Handlar typ om myndigheter,tjänstefel,tjänstemän,rättssäkerhet och rättstaten.Bara kvällsföreläsningar.Inte heller blir det salstenta.Jag och Josefin ska skriva hemtentan ihop,en rättsutredning inom detta område på 6 sidor på 5 dagar.Sen är jag banne mig klar med mitt första år!

Lite pinsamt,jag räknade min klänningar igår...kom upp i 21 stycken(inkl medeltidsklänningar),men jag älskar varenda en av dem.

Sunny days are over....


För idag har det regnat hela dagen. usch o fy o blä!

Kan meddela att jag klarade av St-Tropez resan utan större problem. Dock var jag nervös innan men drog mitt vanliga motto "allt löser sig" o nu börjar jag snart tro på det till fullo. Dock gick inte allt som planerat med det löste jag ju ändå... är stolt över mig själv nu!

Jag började med att åka in til Lisen på onsdagskvällen, vi flummade loss ordentligt vilket var precis vad jag behövde. Mer flum åt folket säger jag, o definitivt mer flum åt Mix! på torsdagen gick jag upp 06.10 (fy fan) och tog mig till Midi där jag hittade tåget till flygplatsen, kom fram, lyckades checka in på rätt ställe, ta mig hela vägen fram till gaten (det var ju typ mil?!?) kom på planet, mellanlandade i München, hann med flyget till Nice.

Hmm väl där strejkade tågen, och familjen hade ännu inte hunnit fram, så jag fick ta bussen till St-Raphael, vilket betydde en svindyr biljett och 3,5 timmars väntan. Men härdad Gute som jag är så var det lugnt. (Ha, tänkt att förut tog båten hela 5 timmar!! ) Kom sen fram, fick då vänta lite till på att bli hämtad men till min lycka hittade jag HAVET!!!! Guld värt. Satt där på stenarna i duggregnet o försökte mota bort rösten i huvudet som skrek "GOTLAND". kom till sist fram eftar att ha varit på resande fot i 12 timmar. Tryckte i mig en pizza o somnade.

Väl där var det himla härligt. Enda molnet i vår "28-grader-och-strålande-sol" vistelse var att Paris aldrig dök upp. Vi väntade o väntade, men aldrig kom hon =). Spenderade tid med familj o deras grannar, lekte med barnen, badade i havet (såklart) o i poolen, käkade ute, strosade i hamnen o kollade in båtarna, drack vin, drack mer vin. Så mycket att vinet till lunchen slutade ien lunchfylla som höll in sig långt in på kvällen, då vi drack ännu mer. Men det var ju semeeester!

Skulle sen ta mig hem, väntade länge på bussen, sen var den så jävla seg så jag missade bussen till flygplatsen, fick ta tpg till NIce Ville, sen leta upp en buss till flygplatsen. Frågade kvinnan på turistbyrån och stod emot infallet att bryta ut i "Meeeercii, my little way of saying thanks.." ja ni vet den där reklamlåten =). Hittade bussen, hittade flygplatsen, hittade flyget o hoppade på. blev försenad så fick VIP buss till nästa plan. Kom dit i minibuss o hoppade på och bara... "det är lugnt, jag är här, vi kan åka nu" =) och sen förstördes illusionen när jag knatade längst bak o satt mig på ekonomiplatserna. men det var  trevliga sekunder iaf! största bedriften var nog o hitta ut från flygplatsen, men det gick det med....

Väl hemma, vad har jag gjort? Umgåtts med Lisen, lovely! käkat middag med Angelica, gick vidare o träffade Karen, o blev ganska finurlig. Fint på en onsdag sådär.. hemfärden tog extra lång tid pga RTP, som jag även idag snackat otroligt länge med. Hehe.

Ja vad mer finns det att säga. "Jag har det jävligt bra! 

Saknar mina töisar!