Solig söndag

Tjena brudarna!

Solen skiner och jag sitter hemma hos micke och pluggar inför tentan på fredag.Rättsfilosofi är ett krångligt område och ännu svårare att ta ställning till olika filosofier.Men kanske det "svåraste"/tråkigaste är juridisk metod...typ olika sortes tolkning och sånt.Då föredrar jag att läsa om gamla gubbars idéer om rättens natur.

Igår var vi på bröllop igen.Jag var dumt nog bakis...hade ätit ganska dåligt under fredagen och sen tog nog jag och sanna i lite för hårt på kvällen.Men trevligt var det!
Jag och micke börjar bli proffs på bröllop,speciellt att analysera dem.Vi håller på att komma fram till det perfekta bröllopet...och det går ganska bra.Nu vet vi verkligen vad man vill ha ut av ett bröllop och vilka "moment" man verkligen kan hoppa av över.Vi börjar bli på det klara hur vi skulle vilja ha det,om det nu skulle bli så.Ni tre skulle iallafall vara mina brudtärnor och ni skulle få ha på er vad ni vill!!!

Nu är det dags att återgå till han herr finnis och hans teorier.Kaffe!

Saknar er alla som vanligt.

Uppdatering från Stockholm

Hej mina älsklingar vad jag saknar er. När ni vill får ni komma till stockholm och hälsa på!

Jag mår bättre än jag gjort på länge. Jag har suttit uppe halva natten och brainstormat och varit kreativ vilket känns bra eftersom jag har ett mål med min kreativitet nu. www.kkh.se

3-årigt kandidatprogram i fri konst, vad tror ni?

Jag har saknat att vara kreativ och och det här känns så rätt, det känns som något jag vill ge 110 % i och inte som nu bara halvhjärtat läsa mig igenom mina poäng i Estetik. Det är jättesvårt att komma in men jag är beredd att gå förberedande år och satsa allt!

Och då kommer vi in på nästa grej som jag vill berätta. Jag och Ellie har ett uppehåll i vårt förhållande. Det blev så fel, vi har inte kunnat kommunicera på sista tiden. Hon är en väldigt stark personlighet och jag hade ju inte riktigt hittat rätt vilket inte gjorde mig mer självsäker direkt.. Så jag blev mer och mer introvert och subversiv och hon blev mer och mer dominant och nu är det dags att göra nåt åt det. Så vi tar en break och jag ska hitta tillbaka till mig själv. Jag älskar henne och vi är så jäkla bra tillsammans när det funkar, vi är lika men kompletterar varandra. Men jag förlorade livsgnistan, tron på mig själv och började leva genom henne. Nu ska jag bli min egen person igen och jag känner mig redan starkare, tryggare. Vi får se om vi kan bli bra tillsammans igen.


här är en galen indisk dans, jag gillar koreografin!
http://www.youtube.com/watch?v=EfKfPY-0VPg

fredag..


Jag ville bara säga att jag saknar er alla enormt mycket.




(ska uppdatera er om mitt Bryssel-liv så fort jag har lite mer energi.)

Rastlös

Näe hörrni.det är verkligen svårt att hitta inspiration till att skriva här.Jag håller på att bli förkyld,läser rättsfilofi,är hungrig,trött och måste köpa en klänning till bröllopet nästa vecka.Det är banne mig bröllop IGEN!Tredje gången på 15 månader!Det kan inte vara normalt...


Dimmigt

Inatt är det vackert ute.
Dimman ligger som minimjölk över hisingen.
Lite som inuti mig!
Har lite svårt att se framåt, tillräckligt långt fram.
Vill att tiden ska gå snabbt, snabbt, snabbt.
ÄR påväg någon annanstans.
Hela tiden. Glömmer bort att "livet är de dagar som passerar" eller hur man nu brukar säga.
Känner ni inte likadant?
Att ni är på väg någonstans och väntar på att det ska börja. Lite som reklamen före biofilmen, ett onödigt ont för att få äta kakan.

Nä. Jag är inte hemma efter en blöt kväll på Avenyn. JAg har just hemkommit från jobbet. Fullkomligt nykter.

Ska äta lite fruktsallad och läsa Arnaldur Indridason innan jag faller i sömn.

Imorgon är det stora städdgaen, hoppas jag...

Lev väl!