uppdatering från Bryssel

min kära lillebror är här och det är supermysigt för det mesta. vi har varit på Recyclart, hos Morgane, hos Laura och Antho, på gratiskonsert i parken, träffat Kristen, JD, Kevin och varit på gratisutställningar och på JD's slutexpo och idag är det festival vid kanalen på alla båtar. Vi har träffat Delphine, Aline, Alex, Eric och flatgänget på gamla BXL och ett par svennar och Soizic.
Marion har också varit här och det var bra men jag behöver lite ensamtid nu. Hinner dock inte nu för på lördag liftar jag och Bella till Roskilde. Sen drar jag till Malmö ett par dar och sen tillbaka till Bryssel.
Stackars Victor får bara träffa mina fransktalande vänner..
Jag kanske drar till London sen förresten, bra va?
Jag är lite ledsen att jag inte kunde förlja med Delphine till Paris gay pride i helgen och sen till Nantes, det hade varit så himla skönt. Men nej, norrut blir det istället... Och jag får ju träffa Julie i slutet på augusti ändå... vad är väl en månads väntan...

Jag är numera arbetsfri och det är underbart.

Mix, jag vill ha rapport om dejten. och uppdatering på vad som händer med lägenhet och SSB och andra jobb.
Ella, jag är så glad för din skull. när du är glad är jag glad det vet du.
Ilse, vad händer?

Jag kommer antagligen till ön den 5 och åker antagligen tillbaks så fort veckan är slut, möjligtvis några dar senare. sen ska jag till Bryssel. sen Paris, sen Polen, sen London?

som sagt så behöver jag lite tid att tänka... :p

Efterfrågat

Min Micket på bild som önskat.Enjoy!
Visst är han söt?!?(han läser bloggen så håll bara med:P)

101125-76
Ah maaah!Bara så rätt!

65e planen blev min död

Hallsberg kom jag till idag,den första var en relativt bra plan om man jämför med de dåliga.Men den dödade mig.Hanna sa åt mig att gå hem,och ett sånt erbjudande tackar man ju inte nej till.
Jag känner att jag fått en kraftig överdos på planer nu,det bara snurrar i skallen av allt de bör och ska innehålla.Tolkningar hit och dit,personliga åsikter är svåra att låta bli när vissa är så sugiga att de inte borde få finnas(de får inte enligt lag se ut så,så det så!)
Äsch,bajskorv!

Jag är nu officiellt klar med mitt första år,fick godkänt på hemtentan.Har ju inte berättat om min ångest för den här,men jag var övertygad om att den skulle ge mig mitt livs första underkänt.Men inte nån fick underkänt vilket är väldigt konstigt men vi är väl alla tacksamma för det.Så nu har jag bara 4 år kvar och "sommarlov" på riktigt.

Det är en liten 12årig skitläskig "praktikant" på jobbet den här veckan.Hon servar mig med kaffe och underhåller mig ibland med spännande anekdoter om artister som uppträder utan kalsonger(nämner inga namn) och informerar mig om hångelbassängen på gustavsvik.
Men den största delen är hon läskig.Hon är helt besatt av hon den där lärarinnan som sjöng i melodifestivalen!Det är helt galet,hon har kollat upp henne på eniro,vet hennes adress,personnummer,hennes livshistoria,hennes mans personnummer,namnet på deras hund.Man kan fråga henne vad som helst om den där "tanten"(bara 32 år) och hon vet precis!Jag råkade säga något mycket opassande idag om att jag tyckte att hon såg mycket äldre ut än sina 32 år..snarare 40 tyckte jag.Ojojoj,då låg jag illa till!Men det går att blidka henne genom att låta henne ställa frågor om min "nästankille".Inte för att jag svarar jämt men jag brukar skratta gott åt frågorna och hon blir så himla sur när jag säger min "nästankille" så då måste jag göra det hela tiden för att irritera henne.
Orsaken till att hon blir sur är för att man faktiskt är ihop med nån om man har hånglat med denne.Så det så.
Det första som hände imorse när jag ramlade in var att hon skrek "Hånglade du igåååår?"....hur kan dagen bli annat än bra då?haha.På nåt sätt förgyller hennes skrämmande stalkerfasoner min tillvaro.

Pussilull(mikaela mitt hjärta,ring när du känner ork.)

ojojoj...


Så var man då hemma igen. konstigt.
Allt är precis likadant, börjar undra om jag bara drömt hela brysseltiden. Det känns verkligen som som ett helt annat liv. Kom till Gotland i fredags o sen dess har det bar varit fullt upp. Hem till landet, träffa släktingar, fira med familjen på kvällen, iväg en sväng till en kompis, hej hej, få en mjukglass. Iväg till nästa kompis, hej hej alla jag inte känner kul o se er! Men det var trevligt iaf, kom hem nångång på natten, sov lite, träffa Arvid, ta en ny sväng till Sofie o mjukglassen, hem duscha göra sig i ordning, cykla till Marie som fyllde 20. ganska avslaget party som dock kom i gång på slutet, vilket gjorde att vi kom hem sent. sova lite, upp idag, iväg på släktträff med mammas familj, umgås med min minsta syrra.. oboy det var ju inte stelt.. jävla skit. Hem igen, sitta här och nu iväg igen, till Marie med Pappis släkt.

Dessutom är jag arg. Mamma flyttar in i lägenheten den här veckan UTAN att ha sagt nåt till mig innan. Vilket gör att jag o Maria (som jag lovat boende) måste leta nytt o HUR JÄVLA LÄTT ÄR DET PÅ GOTLAND NÄR SOMMAREN REDAN BÖRJAT?!?!?!

bulle.
Sen e bilen inte riktigt körbar heller så jag får väl cykla mellan Lau o Cityt, men det är ju inte mer än fem mil så det ska ju ordna sig.

Hotellnatten: skumt till en början men sen helt okej, blev dock inte så mycket tid utanför rummet så att säga. men jag fick mina jävla jordgubbar iallfall, även om jag fick köpa dom själv.

Ikväll sover jag som en stock, på min fantastiska kudde jag fick i julklapp.

Tack hej

Historien om en hopplös man

Så var midsommar avklarat.
Igår bar det av med tåget till Varberg. Med mig hade jag en trött och sliten Sparv, en sovsäck, ett tält och massa cider. Inget som jag skulle sörja om det försvann med andra ord. Vid ankomsten till Varberg öste regnet ner och visade inte några tendenser att ge sig. I väntan på restan av "gänget" träffade vi Valentin, en riktig stekar-alkis (åtminstone väldigt berusad för tillfället och enligt egna uppgifter även hemlös) som berättade att han skulle lämna landet och åka till spanien, han visade biljetten och deklarerade hur fantastiskt det skulle bli att komma från det här regnandet till solen.
Ett par minuter kom polisen och hämtade in honom för tillnyktring. Stackars sate tänkte vi, han kommer aldrig iväg till soliga södern.

Så dök de andra upp och vi hittade en trivsam liten lägerplats med eldstad och vindskydd där vi bänkade oss och gjorde vårt bästa för att hålla oss torra, för min del misslyckades detta ganksa grovt. Tror dessutom att jag var den som lyckades bäst med att skita ner mig i vitblommiga tygstövlar som idag är allt annat än vita. Tur att det inte blåste och var kallt ute åtminstone. Vi lyckades få igång en brasa och knäppa ett par öl. Så tänkte vi vara förberedda och resa tälten innan vi var för trötta och för fulla. Vårat tält är en hyllning till jamaica. Grönt med gula ränder. Inte miltärgrönt, äppelgrönt och citrongult. Det går väl an i skogen...

Så händer det, himlen spricker upp och SOLEN kommer fram! Fantastiskt, inte en minut för sent. Detta gör att en promenad läns havet känns berättigad och vem springer vi in i då!? Jo, Valentin, frisläppt och fortfarande lika full och glad som åtta timmar tidigare, fortfarande med siktet på att åka iväg. Vi betvivlar fortfarande att det blir nåt av med detta. Så vi går och käkar lite, snackar med stockholm fjortisar som tror på att jag kommer från dalarna. Inspekterar den vackra kaktus hyllningen som köpmannaföreningen har satt upp och å¨tervänder till lägret där det till slut är dags att nana. Det var sååå skönt! Tji fick ni, det var inte iskallt när man gick och la sig och klibbigt, svettigt och illaluktande när vi vaknade. Det var en behaglig upplevelse, även till min förvåning.

jaja. Vi tog oss iaf till stationen igen för att åka hem. mina tankar gåt till våran kära Valentin och som på beställning raglar han in och jag tänker att nänä, så det blev inget. Men man upphör aldrig att förvånas. När vi kliver på tåget mot göteborg, vem har inte lyckats trolla fram ett par väskor och kliver på tillsammans med oss!? jodå. Han kom nog iväg. Det känns skönt att veta. Och vi kom hem välbehållna men väldigt slitna och trötta.
Nu ska jag sova och slöglo på film under det som är kvar av helgen.

Glad midsommar mina vänner!

// en förvånad Ilse

Svängningar

Jag var i Stockholm igår med Annica.Den stan är inte längre självklar för mig,från att ha varit min barndom och en stor del av min uppväxt är vi nu lite som främlingar inför varandra.Suget efter att bo där kändes igår inte direkt lockande.Men att bo på söder i en liten takvåning skulle ju inte vara helt fel.Stockholm är vackert och stort,lite opersonligt.Fan,vad har hänt?Jag kommer ihåg att jag och Lisen hade en liknande anti-reaktion när vi var där på julen under Brysselvistelsen.
När min bror och hanna kommer hem från Transibiriska ska jag åka dit igen en helg och låta dem dra med mig runt igen.Det är sjukt hur allt är så bekant,jag kommer ihåg så väl hur jag såg allt med ett barns ögon,hur jag har varit precis överallt i staden och att jag har åkt tunnelbanan åt alla håll och varit på varenda ändhållplats bara för att min bror som liten ville se hela hela stan. 
Tänk om jag har blivit en småstadsmänniska?
    Örebro tycker jag är helt underbart att bo i.Kanske inte hela livet,jag drömmer ju fortfarande om takvåningen på södermalm.Men man vänjer sig så snabbt att bo i mindre städer,det lite lugnare tempot(förutom cyklisterna som man inte klarar av),det mer gemytliga klimatet på stan,"alla känner alla",ingen oro över att gå hem själv på natten och man kan promenera vart man än ska.
    Västerås har jag börjat acceptera och lite smått uppskatta igen.Det tog mig ett par år och många små retretter hit under våren för att som nu lyckas vara här i en vecka utan att få spatt.Västerås för mig är en liten storstad med många komplex.Det finns en strävan efter att vara en förort till Stockholm.Inte heller är det en direkt vacker stad,när det gäller de centrala delarna.Bara köpcentrum vart man än vänder sig.Och har ni hört det senaste?De ska bygga en ny galleria!Säkert jättenödvändigt.
I Västerås är det så många "snygga" och stilrätta människor,jag får inte alls samma känsla i Örebro,där verkar det inte spela lika stor roll.Som den fikanörd jag är så tycker jag dock att Västerås är tiptop när det gäller caféutbud och parken är faktiskt riktigt fin numera.Jag tycker om stan igen.Men den känns fortfarande mer fientlig än Örebro.
    Bryssel då.Min fjärde stad.Som knappt är min längre.
Hela stan skriker om nedgången skönhet och det är ibland svårt att sätta fingret på om det är det nedgångna som är vackert eller om husen faktiskt är vackra.Förutom kaffenörd är jag en fasadnörd.(inte fasan-nörd)I Bryssel är det omöjligt att titta ner i gatan när du går,dels för att du kan bli påkörd men också för att det finns så mycket att titta på och allt är så vackert.En galen storstad men med en småstadskänsla.
Min stil kommer jag alltid att förknippa med Bryssel.
Även fast jag saknar stan så är är jag osäker på med vilka ögon jag kommer se den med när jag återvänder.

Det var inte alls tänkt att jag skulle skriva en avhandling om städer,men nu fick det visst bli så.
Jag tänkte ju berätta något,igen.Tänkte berätta mycket.Men kanske det med uppseendeväckande....
ÅRETS MUNKFOTBOLL ÄR INSTÄLLD!!!

alla mina älsklingar

jag är trött. jag får ingen egen tid. det är alltid folk jag måste träffa och jag börjar bli less. ska försöka ta tag i det. men idag måste jag på födelsedagskalas kl 20, sen middag och sen ska jag ligga. busy times. men jag vill ju inte ta bort nåt av det. så jag tar igen mig imorgon. fast då är det ju mix dag. och sen är det avskedsmiddag för mig. och sen kommer VICTOR! det ska bli så jäkla skönt att få hit honom. åh, lillebror.
jag behöver skriva ett brev till Julie. det ska jag göra i helgen. efter freakshow festivalen.

mina älsklingar.

kvinnokollektivet.

you know I love you.

saknar er.

saknar nåt annat också. måste ta mig lite tid och tänka ut vad det är.

vuxenpoäng

Jag har säkert nämnt det förut, men det tål att nämnas igen. Vuxenpoäng, det plockar på.
Det började ju med att jag fick åka ensam med kompisarna till gotland. Många år sedan men det måste nog ha varit början på min resa mot att bli vuxen. Är tack och lov inte där än, tror jag. Men det börjar bli skrämmande många poäng.
I julas ändrade jag folkbokföringsadress från föräldrahemmet. Sedan fick vi kontrakt på "den nya, större, gemensamma"  lägenheten.  Nu kan jag ibland finna att jag och sparven diskuterar tapeter, tvättmaskin, spisfläkt och garage. Det ger en hel del poäng.
Hela mitt förhållande är otäckt vuxet måste jag säga. I natt upptäckte jag att julen snart kommer börja närma sig igen vilket fick oss att fundera på hur man löser en sån sak. Jag har förutsatt att jag motvilligt åker tillbaka till bunkern och att Herr Sparv åker upp till dalarna. Men se! Det var inget självklart, "nu börjar det ju bli så att vi vill fira tillsammans...?" säger han och tittar på mig. Förvånat ser jag på honom och svarar "ja." Problemet är att ingen av oss riktigt vill åka "hem" inte ens om vi gör det tillsammans. Det vi kunde enas i är att snö är trevligt och det finns längre norrut och skoter är mysigt. Som tur är har vi ett par dagar kvar innan vi är på den sidan om året så det återstår att se vad som händer.

På tal om vuxet så har jag betalat in hyran för gotland nu. Väntar på pengar. Skatteåterbäringen har kommit nu.

Nu är det bara hund, hus och barn kvar. Sen kan jag kalla mig vuxen. Räknar med att vara där inom tio år.


Semester

Hemma till slut i Västerås.Vilken lättnad!Jag sover,degar,solar,promenerar och pratar skit med mamma.Vi hade precis en intressant middagskonversation om Mao och kommunism.Hon är rolig min mor,slutar aldrig att förvåna mig med spännande information om hon och pappas radikala sidor som unga.Inte för att de var kommunister men många starka åsikter hade dom.
Det roligaste hon har sagt idag; "Jaha,och hur radikal är han då?"...hahaha.
Hon har börjat tro det värsta om mig de senaste åren.Eller det bästa kanske...det beror på hur man ser det.Jag har iaf febrilt letat efter hennes konst idag för jag vill ta med mig hem till Pumpan.Hon har lovat att jag får ta med inramade verk men inget annat..faan.

Annars har jag en trevlig hjärndöd dag med Cosmo,cola light och sol.Ikväll blir det MarieAntoinette med mor,det är banne mig på tiden.Har väntat på att se den filmen sen den hade premiär i Bryssel.

Min bror ringde idag från Peking och berättade att han hade köpt en Maopresent åt mig,precis som jag önskade!Wohooo....och mamma är lite upprörd på pappa som hon anser utsätter sig för onödiga risker i paddlandet.Så hon "tvingade" mig att skicka sms till honom om att han skulle ta det varligt och inte utsätta sig för risker.

Jaha,det var familjenyheterna.

Trött i hela kroppen men ack så glad

Jag är psyktrött just nu,men jag kan inte gå och lägga mig.Väntar besök:)...och på nåt vänster utlovade jag middag.Men men,borde väl lyckas styra ihop nån linsgryta.
Jag är så trött på matlagning nu så jag spyr,istället har jag bunkrat upp med nyponsoppa,keso och yoghurt!Det går ändå inte att äta en massa när det är så här varmt.

Det har hänt så mycket på de här dagarna,och jag känner mig handikappad då jag inte "kan"/"vill" berätta om det här.För jag vill ju berätta för er,för var och en.Hmmn..jag vill dock inte fläka ut det.Jag vill gömma det och vara tyst ett tag till,men jag är så glad.Glad,glad, glad!Det sa bara pang.
Pang pang pang!
...och jag kommer somna pang i min säng ikväll.Här utanför är det iaf ingen trafik och Pumpan ligger ju i norrläge, så det är både tyst och svalt här.

Praktiken går framåt.Har läst igenom 17 likabehandlingsplaner idag och igår.Det tar så mycket mer tid och ork än vad man tror.Men det är väldigt intressant.Jag har dock över 130 skolor till att kartlägga innan rapporten kan börja skrivas..mon dieu!
På torsdag går jag på en veckas semester och åker till Västerås.I can't wait!

ang. mitt sexliv

fan vad ledsen jag blir när folk tror att jag leker med alla tjejers känslor. jag har aldrig legat med en tjej jag inte brytt mig om, jag är alltid öppen och har aldrig ljugit om mina känslor. jag tänker inte bli nedtryckt av folk som tror att jag är en hjärtlös player som bara vill ligga och sen dra. fyfan vad mkt skitsnack det finns. och om jag nu skulle vilja ha ett one night stand, skulle det vara bättre? det är ju bara för att jag träffar flera tjejer pa samma gang och har känslor för ALLA som det blir problem, men problemen ligger ju bara hos de som star utanför, sa SHUT UP och stay away, lägg er fan inte i det, jag skulle inte göra nagot med nagon som inte var med pa det, vad fan tror dom egentligen? aaaah, FAN vad ledsen jag blir!


Bokat..

Jepp nu är det bokat.
Flyger från BXL den 21 juni, sen vidare till Ön den 22 juni.
Hmm... natten däremellan?? Spenderas på hotell med bubbelbad & jordgubbar!!! HAHA


I'm a slut and you know it's true

tva fransyskor o en italienska pa en vecka. varav 2 är nya kap och alla är fortsättning följer...

imorgon hämtar jag Marion pa nordstationen kl 06 pa morgonen! :D

nu maste jag ga hem och sova lite och sträcka ut mina stackars protesterande muskler...


Veckan-info

Nu har jag bokat båt,buss och tåg.Så jag tänkte att jag lägger upp infon åt er här så ni vet.
Lisen,om du ska åka hem med mig bör du boka jäkligt snart,tåget är billigt(95 kr) och båtbiljetterna på söndagen håller på att ta slut!
Mix,jag kommer på torsdagen!Längtar!

2 augusti
Kommer till Visby 16:05

12 augusti
Åker från Visby med SF 1500 kl 08:50- 12:05
Tåg Sthlm- Örebro kl 14:25

Now you know!
pussipuss ella

Medeltid i Örebro 9/6- 07

101125-75
Jag och Fia dränkta i det galna ovädret efter marknaden

101125-74
Däckade i solen till Patrasks ljuva musik


101125-73
Sötaste prinsessorna

101125-72
För vi har sett årets Jauvet-saga!Det ni!

Långa lediga dagar

För första gången på ett har jag riktiga lediga dagar,inga borden och inga måsten!Jag har aldrig upplevt dagar vara så långa förrän nu...man hinner ju göra tusen saker!Helt otroligt!

Även fast jag började jobba i måndags känner jag mig ledig för när jag går hem därifrån är jag fri från uppgifter.Känns som om jag måste klargöra det här för att klargöra det för mig själv:)
Men jag trivs riktigt bra på jobbet!Hanna är supergullig,vi dricker kaffe och snackar skit.Det är så häftigt att höra om deras ärenden och få bli en liten del av det hela.
Mitt projekt har dragit igång i full fart och nästa vecka ska jag börja gå igenom alla likabehandlingsplaner..herregud vilket hästjobb!Idag ringde jag och pratade med barn- och elevombudsmannen och skrev klart projektplan och checklista!
Det känns så skönt alltihopa.

Min födelsedag var härlig!Vi satt ute på gården natten lång....det finns ett ord för det;harmoni.Jag fick massa fina presenter,bl.a vattenkanna och termos!haha..och massa mer alkohol(festen hemma var för att bli av med alla slattar men nu har jag det dubbla)!Tack Mix och lisen för att ni ringde,och tack ilse för att du ringde och väckte mig dan efter.Jag vill ju inte få några dåliga vanor och börja sova bort mina dagar...bra att du finns och håller ordning på mig.
Dessutom ringde pappa!Underbart underbart underbart!Men efter 1 minut dog hans batteri...fast så ringde han igen igår när han vilade hos nån polare i helsingborg.

Annars ....har storshoppat på stan.Städat,diskat,solat,tvättat och gjort hallonpaj.
Jag ska gå in i en nykter period på minst 1 vecka.Det här halvåret har varit hårt,men jävligt kul!Nu är det dags att återhämta sig,ladda ner säsongen med Lost och ligga i soffan med ett glas mjölk!
Nån som vill satsa pengar på hur länge jag kommer hålla mig?

Well...

Redan Juni minnsann!! Senaste tiden har jag varit jävligt busy. Varit en sväng i Paris, mycket trevligt. Vi blev uppraggade och fick sitta i gräset precis brevid Eiffeltornet o snacka skit med massa grabs, nice.. =).
Helgen efter kom min familjen aka Skogen hit. Åh shit säger jag bara, Bryssel blir aldrig sig likt! När man umgås med dom är det helt normalt att man mordhotar sin tå, kör vilse med GPS, tar en "running-note" eller "smacking on the russ", man skrattar och flummar, precis som det ska va!
 
Sen de åkte har jag börjat längta mer o mer hem till min ön. iiihh bara två veckor kvar, shit var tar tiden vägen??
Sommar...hmm jobba, sova, umgås, ha roligt, spela pärk, bada (!!), familjen, kompisar, mina kvinnor, veckan....kan det bli annat än en toppensommar?? och ja e leding på veckan!! inte någe mer "gå hem vid tre o upp vid sex"-dagar ... shit jag kanske tom kommer vara utvilad för en gång skull?!? Näääää, det e ju veckan vi snackar om!

Som jag sa till Lisen häromdagen så saknar jag att ligga i en stor kollektivhög på en madrass nånstans o bara flumma, snacka o bara ha det sådär otroligt bra som vi kan ha det.

Ella: Grattis igen, hoppas du har en superkul kväll!!
Ilse: Börjat jobba på riktigt, spännande hur går det? o förresten kan man inte ha mys i parker o gränder med den man har ett mongamt singelförhållande med?
Lisen: Du o dina jävla helger, men ja e inte bitter. Eller jo, det är jag tamigfan! =)

o RTP kämpar fortfarande på......


fran barnflicka till underklädesmodell!

i helgen akte jag, Delphine o Aline till PARIS för att promota trosshowen och ga pa flatklubben Clito Rise (don't you just love that name?)
jag fick ga hem med världens finaste tjej som pluggar konst i paris!
jag har haft en sa jäkla bra helg, verkligen helt suverän. mkt tack vare Julie, aaah jag har en sa jäkla bad crush pa henne... funderar tom pa att inte följa med Soizic hem pa lördag..
julie julie julie! ohlalalala det var första gangen jag hade sex helt pa franska, det var mkt spännande.

damdamdam:
den 30 augusti ska jag ga som UNDERKLÄDESMODELL I PARIS!
it's been decided!
DVK CREW ska ta en minibuss fran  bxl till paris och JAG FAR T¨RÄFFA JULIE IGEN! jag ska erbjuda henne en privat posering (o nu tänker alla pa spermaharen, fint)

om ett par veckor slutar jag jobba för sliva o börjar jobba för isabelle eller sa aker jag till paris, we'll see about that... AAAAAH JULIE, jag är förälskad!


Vilken röra!

Idag börjar jag jobba på riktigt, ingen kommer att stå bakom ryggen på mig och kolla så att allt går bra hela tiden. Och detta har vi firat i helgen. Att jag är klar. Lagom mycket vin...tror jag. Men, jag har insett att jag hatar folk som är lika vulgära som mig. Antagligen för att jag inte riktigt vet var jag har dom, och för att jag vet att jag vill vara värst. Ni vet ju hur det kan vara...som i danmark, jag säger nåt för att väcka uppseende men får inte den respons jag antar ska komma och då vill jag ju gärna fortsätta spela allan. Men som tur är har jag iaf blivit lite mer vuxen, eller feg, eller insiktsfull, eller sambo, så jag kan erkänna att det kanske inte riktigt var som hade tänkt mig egentligen.
Antar att det där blev lite rörigt.
Vad jag vill säga är att alla borde vara pryda och leva i monogama singelförhållanden där allt sexuellt som händer stannar mellan sovrummets fyra väggar.
Det enda problemet med detta är att allt mys i visbys gränder och parker alltså inte ska få finnas där mer. Tråkigt.
Det måste finnas något lagom mellanting.
Fy fan för skamliga förslag.

Kärlek Herr Sparv.

Veckan tog slut

Jahapp,så nu har jag "sommarlov" och är klar med mitt första år.Ångestingivande efter denna tuffa vecka.Jag och josefin har suttit här hemma och ordbajsat ut strax över 3000 ord om kommunens roll som arbetsgivare och offentlig verksamhet i jämställdhetsarbetet.Det känns så där.Inte direkt bra.För höga krav och för lite information.Vi bara skrev och skrev och skrev.Hällde i oss kaffe och lyssnade på Phil Collins "you can't hurry love".
Fattar inte hur det här kan kallas "hemtenta" när det handlar om att skriva en b-uppsats på 3 dagar?!
Åh jag är trött,trött,trött.

Veckans ordbajseri:
-jämställdhet
-jämställdhetsarbete
-hörnsten
-av vikt
-tyngd
-roll
-staten
-aktivt och målinriktat
-viktigt
-normativt beteende
-jämställdhetsreformer
.....jag hatar de orden,vi har använt dem på alla möjliga sätt om och om igen!


Somnade till regina spektor mitt på dan och vaknade av pipande msn-ljud.

Det har liksom inte slagit mig än att jag är klar.Det kanske kommer på måndag när mitt kontorsarbete börjar..hahaha.Jag ska börja jobba på kontor,vilken grej!Eget skrivbord och egen dator!

Näe,men måste väl säga att jag är förbannat nöjd med min insats i år.Jag har klarat allt och är 3 poäng ifrån att få VG på hela året...och jag vet,jag är så jävla lat att jag inte orkar fixa det.

Tjejgruppen är också slut,det värmde i hjärtat när jag läste vad de har tyckt om gruppen.Hur bra vi har varit som ledare och att vi har "påverkat" dem åt rätt håll.Jag kommer sakna tjejerna..men jag brukar ju alltid springa in i dem när jag är full!:)

Jag ska födelsedagskalas på tisdag och ingen av er kommer...screw you guys!Haha nej då..jag blir nog full och glad ändå...framför allt blir jag ju oskuld igen.

Om en timme ska vi i gänget på indisk restaurang och skåla för vår grymma prestation under året...vi ska även vinka av josse och domingos som åker hem i 3 hela månader.De har utsett mig till blomvakt över 6 krukväxter.Så Pumpan ser nu ut som en djungel.Ganska mysigt.
    Annars i helgen ska jag läsa lite proppar inför praktiken,gå på 25årsfest och åka hem till mamma och brorsan för att få prinsesstårta.