I get around...

Beach Boys kanske man inte förknippar med hösten utan snarare sommaren.Men skitsamma för den glada effekten är ju den samma!

Idag har jag ägnat mig åt att göra så lite som möjligt vilket var väl behövligt.Jag bestämde mig kl 10 för att skolka från jobbet hela dagen.Började skolkandet i skogen genom att springa mig varm och svettig.Sen satt jag på msn och fick cred för att jag faktiskt skolkade.Annica vet alltid vad jag behöver höra!Tack!Dagen flöt sedan på...regnet kom.Jag kom på att jag måste köpa strumpbyxor till bröllopet imorrn.Så väldigt motsträvigt tog jag bussen ner till stan och köpte de jäklans kalasbyxorna,och en liten present åt mig själv...nämligen en ny mössa till hösten!Den är så fin och den gör mig så lycklig!Tack vare den gjorde det mig inget att stå i regnet och vänta på bussen hem.

Jag längtar verkligen efter hösten.Dels för att jag får använda mössa och tjocka strumpbyxor igen men även för att livet kommer igång igen.Föreläsningar,biblioteket,kaffe,öl och massa pluggande.Men det bästa av allt är ju att det är allt jag ska göra!Jag ska inte ägna mig åt något ideellt arbete alls.Inget Rädda Barnen,inget Röda Korset,ingen Antidiskrimineringsbyrå.Möjligtvis ett par utbildningar i Sthlm och Gbg av EU- kommissionen och FN.Men det är allt.Så jäkla skönt det ska bli med en paus från allt "rätt tänkande".Det finns alldeles för mycket kul att göra som volontär men som jag känner måste jag tänka över vilken inriktning jag ska ta i framtiden.Jag kan inte hoppa på alla roliga projekt,tyvärr.Så det ska jag tänka över i höst.Förhoppningsvis mår ens engagemang bra av att vila ett tag för att få nya krafter,för som det känns nu är jag spyfärdig på mina likabehandlingsplaner.

Ännu en sak som är bra med den här hösten är värmen från Micket.Det är väldans bra.
Jag funderar förresten seriöst på att flytta från Pumpan in till stan också...om jag får måla mina väggar oranga där.

Dags för middag med utbytesstudenterna.
image103MÖSSAN!!!!

Lisen till Paris igen

snart drar vi och jag är hur trott som helst, satt uppe till fyra inatt o hjälpte Delphine med trosorna. Det ska bli superkul! hihi, och JOHN kommer dit, det blir hur bra som helst! John, fran squat, underground kille i montpellier till fashionista i paris...  jag är sa glad över att vara i brysse, jag har gjort massa bra saker pa en vecka, varit pa gayklubb, queerparty i en squat, gratiskonsert i parken. och träffat nästan alla jag ville träffa. nu fortsätter resan... mot paris och la flèche d'or och clito rise! och Julie... men min försälskelse har gatt över för länge sen skulle jag skriva men da hade jag ljugit. men det känns som länge sen. ska bli kul att träffa henne igen iaf.
och Bella! nu ska det planeras! eller ja, nan gang iaf...

Im off, wish me luck!


Lisen dans la merde?

ojojoj vad fort tiden gar och vad mkt det är som händer. precis som vanligt.

det jag trodde var mitt bästa och mest stabila förhallande, dvs med soizic... pff.. eh. jag vet inte riktigt vad som händer men hon tyckte visst inte att vi hade ett sa bra förhallande som jag tyckte. hon ville ha mer. men varför sa hon inte det innan?

a andra sidan sa hon att: I let you set the rules and I would let you set the rules again.. men vada, det fanns inga regle, vi hade inte bestämt nat, det var ju det som var sa skönt. tyckte jag iaf. men om hon inte höll med kunde hon ju ha sagt nat. och när vi pratade om det sa hon ju att hon inte ville ha ett förhallande sa hon borde ju ha varit nöjd.

iallafall ska jag vet att hon brydde sig och hon bryr sig fortfarande.

hm.. stor förvirring..

och varför skriver jag som vanligt bara om mina relationer? jag jobbar skitmycket, har tjänat skitmkt pengar eller ja ett par tusen kr iaf, men det är bra pa 4 dagar!
Maraj är här, det är kul, jag och frida var pa gratiskonsert i parken häromkvällen, det var bra. och det är kul att bo med delphine, hihi: nu ska jag prova trosorna inför morgondagen, IIIIH!

MIIIIIX: jag har ett rum at dig i waterloo, GRATIS! hos familjen till en bekant till mig. come down now baby!


Hösten är här

Kände ni hur kallt det blev?Det är så att man vill sätta på sig mössa och vantar igen.Jag längtar efter min basker och min röda jacka från loppis i bryssel.Hösten är så skön, luften blir så frisk och alla kommer tillbaka igen.Plugget börjar på måndag,Public law and Human rights,kul som fan ska det bli.Det är ju mitt område.

Idag var det avskedslunch på jobbet,jag fick massa Tack och ett presentkort på akademibokhandeln.Det känns jättetråkigt att det är sista jobbdagen imorrn med Hanna.Vi har haft det så kul ihop,kanske lite för kul med två timmars luncher,men ändå!Bättre handledare får man leta efter.

MIn sista dag(med Hanna) ska jag ägna åt att skriva en debattartikel till Nerikes allehanda.Det kan bli väldigt intressant för jag har ingen aning om hur man "gör".Måste kanske först tänka ut mitt syfte och budskap med den...

Bröllop i helgen,träffa släkten,utbytesstudenter och till sist Sopranos igen..haha.Det är lönen för en hård men kul vecka.

Vad gör ni egentligen,allihopa?!Hur går det med vardagen?Brudar,Grimms,bågskyttar,duon..vänner?!

Kos och klem
Ella

Håll käften och var söt!

Mitt kaffe smackar päck..eller häck.Illa hursomhelst.Det kan bero på att mjölken har gått ut.Blä.

Jaha,nu har jag pratat med Ilseälsklingen igen för första gången på ganska länge va?Det kändes skönt.Efter Gotland var man ju tvungen att slänga sig in i verkligheten med huvudet först.(Följer ni hjälm-debatten?)

Hursomhaver så sitter jag här och funderar på vad det är man gör på söndagar...ska se om jag inte kan få in det i mitt pressade schema idag.hihi.
Mitt pressade schema idag består av Svampen med Micke,hantverksmässa och trädgårdsdag i Stadsparken med Micke,Anders på fika och SOPRANOS ikväll!!

Om ni undrar över mitt mentala tillstånd då jag ska på hantverksmässa idag så kan jag bara försvara mig med att alla aktiviteter är bra aktiviteter och att det inte alls är nåt fel på min kreativitet,bara min ekonomi!


shopping lördag

Åhå!
Nu har vi varit på  tur.  Hela dagen vill jag lova.
Glömde köpa duschdraperi, igen.
Men kom hem med lampa till vardagsrummet, gardiner+stång som matchar lampan,krokar till sovrummet och mörkläggningsgardiner till sovrummet så att jag får sova imorgon, börjar tidigt på måndag, uha!
Fick med lite fler galgar, sänglampor, en liten blomma till köket och en hylla till badrummet också.
Och sparven fick köpa en trådlös router, men till hans stora förtret funkar det bara till min dator så nu är han  lite småsur. hihi.
Nästa gång blir det en hyllhistoria till vardagsrummet så att det inte ser så tomt ut... och ett duschdraperi om vi inte lyckas glömma det, igen.

Imorgon har vi siktet inställt på Liseberg, får se hur det blir med den saken. Nu ska jag gå och sätta mig i min härligt stora sköna soffa och pussla ett evighetspussel, försöka få sparven på lite bättre humör och snegla på Shrek 2.

Och glöm inte vad man gör på söndagar mina vänner!

Kärlek!
Lycklig och nöjd Ilse

Att icke förglömma, systrar!

image102

 Sköna systrar, kommen högt upp på de starkaste klipporna,
vi äro alla krigarinnor, hjältinnor, ryttarinnor,
oskuldsögon, himmelspannor, rosenlarver,
tunga bränningar och förflugna fåglar,
vi äro de minst väntade och de djupast röda,
tigerfläckar, spända strängar, stjärnor utan svindel.

Lisen på äventyr. nu har det börjat, vilket kick-off!

vilken början på höstens äventyr! jag har alltså åkt buss från eskilstuna till malmö via götebrog där jag träffade christian! mkt trevligt och so far är allt lugnt, helt okej att åka buss en dag faktiskt. (ella, vi klarade ju sverige-montenegro-sverige i buss så det här var ju inga problem) Iaf. nu börjar det äventyrliga... : Jag kommer till Malmö, träffar en kille från Kamerun och vi pratar franska och hänger ett tag, bra kille! Sen får jag inte tag på Maia som jag tänkt sova hos. Ajdå tänker jag. Det var ju inte så kallt ute men ändå skönare med säng med tanke på den långa bussresan innan plus att jag hade två resdagar kvar innan jag kommer till bryssel... Jag pratar med Bella och får numret till en Morgan som hon känner men inte jag. Ringer honom och visst fick jag sova där. schyssta bananer tänkte jag. Väldigt speciell men mysig och bra kille. Vegankock och straight edge. finfint. Fick värsta fancy middagen, yummy! Så visar det sig att han tatuerar också....
Och så frågar han om jag inte vill göra nåt. Uh oh!
Tror ni jag kunde säga nej eller?
Nej just det... Klockan är 03.00 och vi ritar upp en liten grej och kör! och sen svimmade jag... För andra gången i mitt liv. Hehe.. Trodde jag sov och fattade inte alls var jag var när jag vaknade. Var lite skraj tills jag såg mina fötter med bellas röda strumpor på. Då blev jag lugn av nån konstig anledning. Tror det kan ha att göra med att jag gjorde tatueringen på ett ställe där han inte var riktigt säker på att han skulle missa blodådrorna. Och vi skämtade om det innan men lite rädd var jag att jag skulle bli invalid. Iaf så gjorde vi klart den sen men jag satt inte på stolen som tidigare utan låg på golvet. Det var ganska spännande. och jag är nöjd med nykomlingen. Bild kommer asap :) Han var också nöjd med att jag svimmade för det hade ingen av hans tidigare 9 tatueringsobjekt gjort.. Slutet gott, allting gott. Livet borde vara (är) en saga

Fin början på mina höstäventyr, det här kommer bli hur bra som helst!


Ett riktigt härligt dygn

Det är bra dagar och nätter just nu.

Idag känns allting lätt och rätt.Om jag någonsin har tvivlat så är jag iallafall nu övertygad om att jag har hittat världens bästa kille.Det var så längesen jag träffade någon med samma bra inverkan på mig.Han gör mig glad,lugn,pigg,lycklig,bättre..och förvånad.Jag måste nästan stanna upp och fundera på vad jag har gjort för att förtjäna en grabb som han.Igår fick jag dessutom en riktigt fin överaskning...

Efter en riktigt bra morgon kom jag in till jobbet 10:30 och fortsatte att skriva på rapporten.Det går faktiskt mycket bättre nu och jag börjar se ett slut på det.Jag presenterade mitt arbete på styrelsemötet igår och enligt hanna blev de riktigt impade,vilket var kul att höra,såklart!
Sen satt vi hela eftermiddagen idag(nästan) och pratade om min framtid inom organisationen.Det var så härligt att få massa cred för jobbet jag har utfört under sommarn.Hon tycker att jag passar perfekt inom såna här verksamheter och ville att jag skulle stanna kvar och ta över hennes tjänst,om det inte var för att jag har 4 års utbildning kvar.Men hur det än blir med alternativ anställnng där så kändes det så jäkla bra att höra från någon som jobbar med det jag vill jobba med att jag är som gjord för det!Att de hellre skulle anställa mig än en färdig jurist.Det är fan inte illa.

Sen får vi ju se hur starkt ogillad jag blir bland Örebro läns rektorer när min rapport blir klar och publicerad,debattartikel skriven och artikel i NA.Haha,jag bävar nästan.Men va fan,det är ju inte mitt fel att deras planer inte håller måttet.Nu blir de ju iaf varse om saken och kan förbättra det.

Jag längtar till vardag och gängets återkomst till Örebro...och en fin fylla i helgen.

Ilse,när får jag komma?
Lisen,du gör mig stolt!
Mikaela,jag saknar dig som en gnu!

Det ordnar sig!

Nu börjar kartongerna skingras och mitt nya hem kommer fram ur röran. Nästan alla kläder inne i garderoberna (och tur är det, för det är lite dåligt om plats nu) köket är fint och fixat, får till och md plats med lite mer skålar och bunkar. Sovrummet är städat, men tomt. Nu återstår mest bara kontoret/syrummet. Det är dit all skit som jag inte vet vad jag ska göra med har förpassats, papper som ska sorteras in i pärmar, småsaker som ska få en låda och alla gamla skolgrejer som jag hade tänkt lämna hos mor och far. Det blir mycket sopor.

Så till dagens stora frågor:
- Finns det ingestans att slänga mjukplast? Jag som har sorterat så duktigt, kommer ut till återvinningsstationen och så finns ingen kontainer för mjukplast!
- Ska jag baka idag? Är sugen på att baka, men ska inte äta sånt. Tänkte bjuda på jobbet, men P vill inte ha choklad och B gör en ansträngning att vara duktig...men en dag som denna borde man väl få en liten bit chokladkaka?
- I vilken ände av oredan ska jag börja idag?
- Var ligger min tvättstuga?

Besvara dessa och jag är er evigt tacksamma!

Kärlek!
IlseMarie


Lisen lämnar landet. igen.

Hej kära vänner.
Har haft trevliga dagar i västerås men jag blir så otroligt rastlös, måste göra något hela tiden. Imorgon åker jag buss Eskilstuna-Malmö. Träffar Maia!! Tar buss till Helsingborg på onsdag och träffar mannen som ska köra ner mig till Bryssel. Får sova i bilen en natt i tyskland för de hade inte plats i lägenheten men det gör ju inget. Sen får jag bo hos Delphine och får jag som jag vill så träffar jag My och Frida på fredag. Vill helst träffa alla så fort som möjligt, Kristen, Michael, Morgane och alla runtomkring...

ni får titta på bilder vad jag haft för mig på min bilddagbok som jag glömt att jag har...
lostlady.bilddagboken.se

tycker det är lite lite action på bloggen nu, skriv mera!

pusspuss älsklingar

Ella har en bra dag idag

Jahapp, så satt man hemma hos mor och far igen.Jag är ju här för att träffa min pappa efter hans paddeltur runt Sverige.(Svinösund-Haparanda i kajak,77 dagar)Men nu råkar det visst vara så att min pappa blivit kändis och alla verkar vilja umgås med honom och höra honom berätta om sina strapatser(och som min bror kalalr det för "sällskapsresan",för att hela pappas blogg är fylld av fakta om vilka han träffat och blivit bjuden på fika av).
Han var i tidningen igår(
http://www.vlt.se/artikelmall.asp?version=604797) och i radio idag.Så jag får väl vänta på min tur tills helgen eller nåt.

Jag har idag skrivit om 6 sidor på min rapport efter att hela hade försvunnit igår.Då grät jag av ilska tills jag ringde Lisen som peppade igång mig igen.
Jag vaknade på gott humör och var riktigt motiverad till ordbajseri idag.Hur kan man inte vara det när man tittade på en Bollywoodfilm kvällen innan?!Jag är seriöst helt frälst på Bollywood nu.Jag såg min första film igår och blev alldeles tagen av hur de helt av rutin bryter ut i dans och skönsång från att vara uppe i någon helt annan seriösare scen.Dessutom alla dessa färger,sensmoralen,"älska din familj" och konstant "änglasång"(samma melodi) i 3 ½ timme!
Det var ungefär som om man gjort en musikal av Sunset Beach där alla medverkande gick på droger.
Tur för mig och min rapport att SVT har indiskt Bollywoodtema heeela veckan!Missa inte kvällens film 22:30.

Jag älskar de här efterdyningarna som kommer veckan efter medeltidsveckan.Man går runt och känner sig lite nykär,trånande och fnittrande samtidigt som man bär på ett stort vemod att det är 51 veckor kvar till nästa Vecka.

men för i helvete Ilse!Din jävla chef verkar ju inte vara nåt att hänga i granen...fast det visste vi ju iofs redan...död åt Tengil!

Tänka sig!

Postat av IlseMarie i ett lättnadens ögonblick. 

Igår uppdagades ett faktum; jag blir arbetslös om två och en halv vecka!
Trodde att jag skulle vidareutbildas, men chefen tänkte visst nåt annat. Hel**te!

Idag ordnade sig biffen och jag får vara med utbilda mig trots allt. Tack min goda fé!
Undrar vad jag får göra sen, spännande!

Har återhämtat mig fint efter årets Vecka. Nu väntar Flytten. Insåg igår att vi inte har lampor till mer än ett rum, vi har ingen gardinstång och den nya lägenheten saknar persienner. Tur att jag bara har två morgonpass kvar. Måla om köksskåpen invändigt kommer kosta runt tusenlappen, vilket känns lite svidigt just nu. Skulle dessutom behöva kolla synen.

Men! F*N! Vad glad jag är! Just idag går det bra!

Snart är vi där igen. Bland värmande mantlar och kärlek som flödar!
(visst är lukten av Mar i ringbrynja en av dom bästa dofterna som finns!?)

Kärlek!

Havet

image101
Här har vi den omtalade bilden.
Ella och Mårten

Lisen får äntligen semester!

hej älskade vänner,
jag är på tillfälligt besök hos min mor. Har bott på båten sen söndags kväll, gjorde som vanligt när jag kom till västerås - packade om och drog. Mamma hälsar tack för smset och hon hoppas att alla vilar ut ordentligt nu efter veckan. Hon var naturligtvis inte hemma när jag kom och i vanlig ordning hade jag ingen nyckel med mig och fick krypa in genom källarfönstret. Den här gången stod inte lådan där den brukar vilket resulterade i en halvt uppskrapad (redan solbränd) mage, ajaj. Sekunderna efter det att jag kravlat mig upp från källargolvet kom hon hem såklart...

Årets vecka vill jag sammanfatta med ett ord som jag nog aldrig använt om veckan förut, nämligen LAGOM. Det var så lagom! Och det är ett jättebra betyg, inte ett sådär tja, det var ju lagom, utan verkligen ett bra lagom! Jag hade som ni vet behövt lite mer tid att landa lite för att vara på topp men det kändes bra ändå för det mesta. Det var synd att vi bara hade veckan tillsammans och inte fick någon mer vanlig tid för varandra.

Nu orkar jag inte sitta och skriva så mycket för det är det enda jag gjort på båten, skrivit och läst och badat och solat och det har varit så himla skönt!  När jag kom dit i söndasg kväll regnade det och jag var så himla lycklig! Det gjorde inget att det regnade, det var vackert och det var inte kallt och jag badade i regnet och stod ute och kände vattendropparna spräckas mot min kropp och så kom lugnet. Jag kunde inte andas för kvävningsrisken men det har jag gjort sen. Gud vad jag har andast! Jag har levt varje andetag, följt känslan som skapas när luften dras in förbi läpparna, genom munnen och halsen , ner i bröstet och lungorna och ut igen.

Jag har inte haft min mobil för den glömde jag, vilket var superskönt och avstressande. Nu är jag i fullkomlig harmoni och jag är lycklig i livet! Nöjd med det gamla och ser fram emot det kommande.
Ska cykla tillbaka till båten nu och vara där ett par dar till. Sen ses vi i Västerås Ella och så kanske jag kommer till Gbg och om du åker till Bryssel Mix så kommer jag!

Det här är min drömsemester!

Reflektioner

Jag blev så rörd över att läsa ditt inlägg Mikaela.Vart var vi då?I söndags!Jag ville så gärna stanna och vara med dig,men ack.
Pratade med Mar tidigare som berättade om Korpen...vilken jäkla chock!Hoppas vi på Svante nu eller?

Veckan var fantastisk och alldeles alldeles underbar.Kvinnokollektivet drog ner på tempot för första gången i historien.Det kan förklara den fina formen(hmmn) man befinner sig i nu.
jag tror vi alla fann det skönt att festa lite lugnare och att aktivera oss mer på dagarna.I måndags var vi inte ens inne på Clem(förutom för att kissa).
I söndags gick vi ut jäkligt hårt,kanske för hårt.Men det var ju en av de bästa kvällarna så det var det värt!
Kollektivets nya boende kändes dessutom oslagbart när jag och Mix kom dit på lördagförmiddagen...det höll sig bra hela veckan men det skulle ha varit skönt med två sovrum.Men vilken bedrift att bo bäst av alla i år!Det var vi ta mig fan värda efter alla promenader och cykelturer i långklänning.

Jag är glad att jag åkte ner ett par dagar innan alla andra för att vara ensam och hänga med Mikaela.Tror inte att min energi hade varit lika bestående om jag hade kommit ner direkt till Veckan.

Våra band till varandra har förändrats under året.Det har varit ett utvecklingens år för hela Kvinnokollektivet...alla har gått upp i sitt och blivit mer stabila och självgående.Det var iaf det intrycket jag fick av oss.Därför var det nog riktigt bra att vi inte söp som svin konstant utan bara umgicks,drack kaffe,promenerade och hängde.
ja,och på tal om att promenera!Shit vad duktiga vi har varit!Inte alla som går upp kl 9 på morgonen och hurtar runt Visby!

Vad mera har jag funderat på...jo...alla runt omkring oss.All kärlek.Det är precis som nån i jauvet uttryckte det på deras 10års jubileum.Att det är så mycket kärlek på medeltidsveckan..inga slagsmål,inga problem,inga sura miner..bara massa kärlek!Det är så sant!
Familjen Grimm,bågskyttarna och Duon.Våra favoriter!Vad vore medeltidsveckan utan er?Jag kan inte ens tänka mig det.
Sparve blev riktigt bra.En frisk fläkt och ett bra tillskott på kollot.
Det blir nog många hederutnämningar från Kvinnokollektivet nästa år...


Dessutom Patrask och Poeta Magica!Vad vore medeltidsveckan utan underbar musik?!Jag är så glad att jag och Mix kom iväg på Patrasks konsert.Jag är mäkta imponerad av dem.

Ja,all denna kärlek...och vemod efter veckan.Jag längtar efter mix,lisen och ilse.Må vi träffas snart igen.

Ella i verkligheten slåss just nu med rapporten och känner sig självmordsbenägen.Men det som gjorde denna dag var en present i brevlådan innehållande en jättehårig lila hybridfågel med ett vykort där det stod "Määäh" och avslutades med "Puss och Kyss".

sista dagarna...

De sista daganar har varit mycket bättre än vad jag trodde...
Lyckades få iväg Ella till båten, fast jag helst hade velat att hon sov här e hel vecka till =). Åkte ner till Tina på Lasaretter och hämtade en fungerande mobil, sen bar det av på utflykt med Duon! Vi satte kurs på Närsholmen, och i bilen diskuterades både det ena och det andra... mest sånt som jag hade missat i lördags... När vi sen kom fram till vårt "hemliga" ställe fick Johan öva upp sin färdighet i att öppna grindar, och sen var vi framme. Det var dock molnigt men väldigt mysigt iallafall. Efter att ha vandrat runt och pratat ännu en stund, styrde vi mot Skogen där vi drack kaffe med Elin innan vi tog oss tillbaka till stan igen där vi tog farväl.

Sen var det klänningen som gällde och på med skorna (sista kvällen som tur var - de börjar bli ganska skabbiga) sedan ner till Almedalen och Tobbepolarn och Tobbepolarns polare Dennis. Satt där nere och drack lite opch diskuterade om bla Ankor Wat, Gotland, Visby, Medeltisdveckan vs Stockholmveckan mm. Senare gick vi till Clematis och då var jag så kissnödig så att jag i princip rusade raka vägen in på toa, och ropade "öka takten, öka takten" i kön... eller nej... men jag kunde ha gjort.
Åh det var så mycket folk och det var sån stämning! Var var ni nånstans!?!? Hade gjort vad som helst för att ni skulle vart där med mig! Poeta och Patrask spelade, Grim var där, dock utan Mårten. Bågskyttarna var där, Jauvet sjöng och det blåstes eld.... jag och Tobbepolarn ägnade hela kvällen åt att fixa varandras backslick,  men han hade lite svårt att lära sig "hit, snap"
 Det var en riktig kväll på Clem helt enkelt. Och jag saknade er som fan.

Kvällen avslutades med en avtackning av Korpen, vilket gjorde många chockade, inte minst familjen Grim.  Korpen var helt rörd när alla tackade och hela Clem sjöng för honom.

Efteråt blev det hamburgare med Grimmarna, där största samtalsämnet var Korpen och att veckan var slut. Sedan bar det av upp för backen, för att sen seäga hej då utanför Boheme. Sorgligt sorgligt. Hela vägen hem var jag helt deprimerade och mådde dessutom dåligt. skyller det på hamburgaren, men det kanske var all öl... vad vet jag.
Väl hemma 04.30 var jag rejält slut, och hade skavsår på hela fötterna.

dagen efter sov jag som ens tock till halv ett sen gick jag ner på stan för att träffa Tobbepolarn och tobbepolarns polare Dennis i Almedalen. Shit vad varmt det var!! Skönare när man satt närmare havet för då fläktade det lite. Efter att ha suttit på bänken och tomglott och pratat lite gick vi upp ochåt på Max och sen (ÄNTLIGEN!!) åkte vi det blå-gula tåget! Äntligen hittade jag någon som kunde tänka sig att åkatåget med mig, tusan var glad jag var. Dock var tåget inte så jäkla spännande o lärorikt som jag trott. Bulle.
jaja, sen var det ner till båten och säga hej då till dom och Roland och RTP och sen hem och däcka i min soffa och käka chips... =)

Skönt att alla inte åkte på en gång, utan att det blev lite utdraget. Men nu är det verkligen tomt och öde. Kan ni inte komma tillbaka? =)

Vilke fina bilder förresten, måste säga att i våra klänningar, då är det få som slår oss då!


Medeltidsveckan 2007

101125-100
Bjöl,Stel,Mal och Kar i årets bågskytte.Grimmligan!
101125-90
Halva Duon Henrik!Kvinnokollektivets nya kärlek del 1
101125-89
Mårten pimplar latte till frukost
101125-88
Ella,Mix och Lisen
101125-87
Vackra i motljus
101125-86
Kvinnokollektivet på strandpromenaden
101125-85
Kvinnokollektivet sprider kärlek i Almedalen
101125-84
Kvinnokollektivet på eldshow i Nordegravar
101125-83
Poeta Magica i paraden
101125-82
Ilses heta bränna
101125-81
Kvinnokollektivets gunstlingar,bågskyttarna
101125-80
Nyförvärvet Sparve
101125-79´
Gladast på kollo
101125-99
Medeltida karusell
101125-98
Mix och Ella var på Patrasks konsert, utan att dansa faktiskt(men sugna var vi)
101125-96
Ella,Lisen,IlseMarie,Mikaela och Sparve i kö till Jauvets 10års jubileum
101125-95
Tobbepolarn och Tobbepolarns polare Dennis kramas i Almedalen en sen natt
101125-94
Självaste kollektiv-huset!
101125-93
Grillkungen StelGrimm vann årets Grimmliga och Kvinnokollektivets vandringspris: krona och medalj
101125-92
Strandfest med Kollektivet,fam Grimm och polarna.Men vart är Duon?
101125-91
Halva duon Red Hood Johan!kvinnokollektivets nya kärlek del 2

Godmorgon mina hjärtan!

Vilken förfärlig första morgon i civilisationen.Jag är sjuk(symptom;jätteuppsvullen i halsen och svettas som inne på Clem),det fanns inget att äta hemma förutom gröt som jag inte kunde få i mig pga halsen...fick inte ens i mig kaffe.Sen när jag skulle susa ner för backen kom regnet.Kul,jävligt kul!
Men jag kom till jobbet iallafall.Tur att jag är själv hela veckan så att ingen behöver se att jag inte gör någonting.Jag har ingen aning om hur jag ska börja med den här rapporten...men det är ju snart lunch ändå.hehe.

Veckan var ju fantastisk!Den bästa på flera år.Jag saknar er brudar+sparv!
Vi söp inte som svin i år men hade jäkligt kul ändå med fler aktiviteter på dan.Men hur kan veckan redan vara slut?!Nu börjar nedräkningen till nästa på Kvinnokollektivet + ska vara bättre(vi ska lära oss nåt!) och snyggare än någonsin!

Gårdagens hemresa var speciell.Jag skulle ha missat båten om det inte var för Mix.Jag stängde av alarmet i sömnen,men mikaela hade vaknat och fick liv i mig till slut.Båtresan var okej,förutom alla skrikande kids!Det är bara jag som är så korkad att ta morgonfärjan med alla barnfamiljer...I Stockholm hittade några amerikaner mig som skulle åka samma sträcka till Örebro som jag.Så vi slog följe på det mest fullproppade tåget genom tiderna.Efter mycket om och men kom jag hem till Pumpan.Duschade,åt,packade upp och ringde Micke.
Somnade 19:30.

Nu börjar jag få dåligt samvete för det här med rapporten,dags att dra igång!

Kärlek till familjen Grimm,bågskyttarna,Duon och inte minst till mina systrar i verkligheten + Sparven!
//Ella elle l'a

Tvåan igen

Ja ni.. här sitter jag i Tvåan. UTAN ER. det känns lika tomt som alltid när ni försvinner.

Men visst var Veckan mysig  i år? Svårt att sammanfatta allt, men "alldeles, alldeles underbar" funkar ju... trots rookie-missen i början... men men.... 
 
Nu ska jag åka ner på stan och sätta mig på strandpromenaden och filosofera lite tror jag....

Hej då, tjockisar! =)

Tvåan

Hej honyes!

Nu sitter jag i Tvåan och väntar på att älskade Mix ska komma hem från jobbet så att vi kan dricka lite vin.
Visby är lika vackert som vi lämnade det,men vädret är sådär idag.MEN prognoserna för medeltidsveckan säger strålande solsken,fest och strandpromenaden!Good shit!

Vi var uppe kl 9 imorse och motionerade,känns jävligt bra att komma igång så på dagarna.Vore skönt att åka härifrån nästa söndag med hälsan i behåll.Har t.o.m. tagit hand om mina fötter nu innan medeltidsveckan så att jag har en bra utgångspunkt.Men de lär ju ändå bli förstörda framåt veckan av allt dansande på skärvor...

åååh!1 dag kvar!!