Bloggtorka hos kvinnorna?

Längesen det uppdaterades här så kanske dags att ta tag i det även fast jag nu driver den framgångsrika gulaschresan. hehe...men den är rolig. Väldigt censurerad från tankar och känslor såklart men skönt att ha nåt sätt att hålla kontakten med alla där hemma.

Mycket händer i Makaronien!
Vad händer hos er?

mina bästa

tänk alltså... fan vad bra vi är. imorgon om jag orkar ska jag skriva ett klockrent citat från Theres, en bok om ulrike meinhof jag läser...men jag har det inte här nu..


fan vad livet kan va så jävla hårt. men jävligt bra..
ella, jag släpper dig inte. kommer fortsätta ringa (njaeee inte nu kanske men messa iaf!) och du svarar när du vill och kan. du kan alltid dumpa dina kä'nslor på mig. vi kanske skulle ha en kvinnokollektivets blogg, privat version?


i veckan liftade jag ner till gbg och tillbaka och jag är så jävla kär så jag fånler hela tiden...

nu jobbar jag 60 timmars vecka, spelar basket och var nyss på utomhusbio.. snart har jag min VJ-premiär på queerfeministisk klubb här i sthlm , det börjar bli höst, tomaterna är mogna och kvällarna är kyliga. vad är det för väder i makedoniern? bilder ella, bilder!

Adrenalin

Det känns som om jag lever på adrenalin sen det hände! jag är alldeles uppumpad inför flytten på lördag, glad över det nya...exalterad snarare! Vi tog rätt beslut och var glada när vi sa hejdå. Jag har nog inte fattat det är slut än. Det kommer nog som sagt nere på Balkan...som en käftsmäll. Vi är glada när vi pratar och det känns bra, tur att vi är så bra vänner i grunden och att det kommer finnas kvar. Åååh jag vet varken ut eller in. Vet bara att jag är på väg någon annanstans.

Flyg mig till Makaronien nu på en gång innan adrenalinet sprutar ur öronen på mig!

Idag är en bättre dag

Efter att ha lugnat ner oss, pratat och fått vara ihop som vanligt känns det bättre, inte bra.
Det bästa valet bland dåliga alternativ.

Nu vill jag bara åka!

Tomhet

Jag vet verkligen inte om det som hände igår kväll var rätt eller oundviklligt. Jag vet bara att jag älskar honom och att han älskar mig men att jag hade åkt ändå. Det ändrar ingenting egentligen, bara att vi får gråta tillsammans nu och inte i olika länder när det händer. Båda visste att det skulle hända. Båda visste varför det skulle hända. Men inte att det skulle hända nu. Vi vill inte att det skulle hända nu. Jag gråter när jag diskar, jag gråter när jag tvättar, jag gråter när jag bloggar, jag gråter när jag sover. Vi visste det men inte fan gör det mindre ont för det. Jag kan inte förstå hur jag ska leva ett liv utan honom. Okej, jag vet att jag inte kommer att leva utan honom heller, vi kommer fortfarande prata, mejla och tänka på varandra när jag är där borta i makaronien. Kanske när jag kommer tillbaka att vi vågar oss på det igen. Eller kommer jag att åka igen då? Vi är så olika och har varit en perfekt matchning i över två år. Men bara när vi är på samma plats. Hela tiden har jag blivit mer kär i honom och vi har bara blivit bättre och bättre. Fast ändå har vi vetat det hela tiden, att jag kommer åka..det handlar inte om de här 4 månaderna, det handlar om det som "grej". Jag vill inte vara kvar här, jag vill bort, iväg och har så mycket jag vill göra att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Han är raka motsatsen. Men jag älskar honom ändå. Han har varit min trygga punkt. Han är min trygga punkt. Vi delar så mycket ihop. Den fantastiska underbara tiden i Ungern ihop. Min bästa vän och min stora kärlek.


Hade det  ändrat nåt om vi inte hade pratat igår? Om en vecka hade jag ändå precis just nu mellanlandat i Budapest. Jag hade inte stannat och han hade inte följt med. Kanske att vi är fega. Eller realister. Det har inte varit några elaka ord, inga onda tankar, bara kärlek. Vi har inte bråkat eller ens varit osams än. Vi kan inte ens bli osams när vi ska lämna varandra nu. Det viktigaste är att ta hand om varandra och aldrig aldrig såra. Det kommer inte bli något abrupt slut där vi inte hörs mera utan tanken är väl att släppa på pressen mot varandra när jag är borta.

Jag ska förresten flytta ihop med den andra praktikanten. Vi träffades igår och det kändes jättebra. Hon var i precis samma situation som jag är i nu så då kan vi sitta tillsammans och tjuta på Balkan.

Vilken helvetes jävla vecka!!
Tack för att ni ringer men jag orkar inte just nu. Idag ska vi ut på familjemiddag hos hans pappa. Men först ska jag tvätta medeltidsklänningen och bädda sängen. Kanske ringa pappa.
Vill jag ens ha allt det här på bloggen?


ja herrejävlar!

Okej, så då var vi back in business igen, på alla sätt. Det var värt varenda öre att åka till Gotland. Jag hoppas att även du Mikaela känner det som så snällt pimpade mig i två dagar. Lovar att betala tillbaka nästa Vecka.

Det var iallafall  fantastiskt och precis vad jag behövde. Jag behöver er, jag behöver ön, jag behöver säckpipan, jag behöver vinet, jag behöver kärleken och värmen. All denna kärlek. Det  är nästan underligt hur mycket kärlek det finns på ön. Kanske det bästa med Veckan är också hur vi så lätt bara faller in i varandras liv igen efter att ha varit borta upp till ett år. Det är så skönt att veta att jag kan säga vad jag vill till er och ni lyssnar. Ibland behöver man bara få yttra något för att allt ska kännas bättre. Hoppas.

Grimmarna var vackra som vanligt och vi har nu spenderat vår sista kväll  någonsin på Clematis. Hoppas att de röjer rejält på söndag grabbarna. Det var även underbart skönt att bli peppad inför Makaronien. Tack!

Nästa år firar vi ju 10 år och då jävlar brudar! Vi borde börja leta lägenhet i höst. Ska vi ha en ny? Mindre? Vi måste slå våra kloka huvuden ihop och tänka ut något alldeles speciellt till nästa Vecka. 

Jag är stolt över oss.


Kärlek och kos

Ell


okej VJ preview

nåt konstigt hände med farten, den går på dubbel speed och är helt galet snabb vilket gör att man missar typ hälften men det kan ju kanske va kul att se ändå.. ska försöka lägga upp en bättre senare. gå till www.vimeo.com och sök på YEL-LO eller louise malmberg så kommer den fram.. hoppas ni har det fint på ön älsklingar!

(jag tappade mitt sl kort = 2500 spänn så jag åker ingenstans i år, nästa år, hela livet... lite bitter...)

happy pride!

Jag är nöjd, lycklig, trött och mår jättebra..

Veckan har vrit helt fantastiskt, det har varit fullt upp i tigerkollektivet, som mest sov vi 15 pers här. underbrt var det.
Vi har alltså "brnen" - Nosiswe och Cecilia från lesbiska utbytet sydafrika-sverige. Sen var det Maia och hennes kompis Fie från Malmö och Lisa från gbg. Plus diverse andra, tex en av ledarna för utbytet sov här en del.. sen några kompisar till Lisa.. Vilket var väldigt fint eftersom en av dom är helt otroligt fin och underbar och söt och fantastisk och jag har lite pirr i magen när jag tänker på henne. Hon åkte hem till gbg idag, trist men jag ska ju snart dit för min första VJ-session.

Jag har delat ut preview dvd's med smakprov på mina VJ skills och har fått superbra respons!!! Jag har redan 2 bestämda spelningar. En i gbg på queerklubb I Dance Alone, som min kompis Niki har. Sen är det en annan kompis, Miranda, som har en queerklubb i  Örebro, Kiss Kiss Bang Bang. Sen har några klubbar i Umeå, Gbg, Paris, Berlin, San Fransisco och Stockholm också fått smakprov. Och jag blev ombedd att spela under nästa Pride. Och så ska jag spela på queerfestival i Malmö. Och på Världens första queera festival, Queertopia nästa sommar. Så himla kul!

Jag har massa nytt material att jobba med också = jättekul!

Paraden var fantastisk, vi va några som gick i paraden nakna målade i kroppsfärg i guld. golden golden golden
Det har varit golden days, golden nights..  Jäklar alltså... hehe stod i DN att det var blablabla unga, nakna, guldmålade kvinnor i paraden. Det var alltså mig, Tone, Karin, Lisa, Frida och Lisa de syftade på.. Vi hade en jättefin photoshott innan vi gick och sen när prden var över var det Anarcho Pride där några kompisar spelade och det var finfint väder och hur mysigt och bra som helst. Jag ska lägga upp min VJ grej så ni kan kolla på den. Och lite bilder från paraden.


Sen ska jag vara med i ett naket photoshoot till ett fanzine som ska ha tema kroppar/sexualitet/genus, mkt bra initiativ! Och sen ska jag vara med och arrangera ett sexparty.

mkt som händer, underbart. snart börjar dock skolan... vill inte riktigt. kanske inte ska? får se... time will tell...

Jag vill vara i gbg mkt. Hoppas det går. Och hoppas att det finns en viss tjej som skulle uppskatta en visit...


Ella, you better come here! Dra med fanny! Hon skulle kommit nu men hennes utställning blev uppskjuten..

Mix är du på ön nu? hur är det? och hur går det i bxl? Ryanair ska börja flyga bxl-sthlm, YAAAAAAAAAAY!

Ilse, berätta om livet!

Tappat lusten

Nu har jag fått nog. Har känt det kommande i två veckor. Jag är så less på att åka runt och bo hemma hos andra där jag egentligen inte bor. Mitt liv finns inte hos mina föräldrar och mitt liv finns inte ens i Mickes lägenhet. Just nu tvivlar jag på om det ens finns i Örebro. Jag är trött på att gästspela i andras liv. Det är inte så med alla men vissa..kanske speciellt de som bor i Västerås och Örebro. Jag är ingen del av deras liv längre...det är samma "catching up" hela tiden. Vad har du gjort? Hur känns det? När åker du? Därför har jag väl mått så bra i helgen av att umgås med vänner som man har en annan relation till..där det inte krävs att du ska bo i samma stad. Kanske mer genuina vänner som känns mer peppande och energigivande. Jag behöver neutral mark eller mark som är min. Gotland känns fantastiskt underbart. Kombinationen av plats och systerystrar. Funderar på att hinna med Sthlm igen, Lisen damn it..hur ska det gå till? Men jag vill...

Fuck it, imorrn drar vi!


Jag älskar er för att ni är ni och för att jag får vara mig själv med er.