Lisen!

Jag landar 19.25 sa du vet!!

Antar att du ar busy idag, sa ska forsoka messa dig oxa..

SES SNART!!!!




åh Åh ÅH!

Jag har piercat mig!!!!! *lycklig och förvånad*
Och det blev till å med snyggare än jag föreställt mig!!!!

Har festat lite för hårt...men det är som det ska vara.

Känns eventuellt som att mitt 1-2-3-4...night stand har tonat bort i glömska, men det känns också helt okej :)

Imorse var en underbar morgon...eller...vi hade efterfest till sju på morgonen och sedan vaknade jag vid lunch bredvid min favoritkollega, med ett av mina favorittroll på andra sidan om honom. *myser*

Jobb imorgon och på lördag, sedan stora flyttdagen...eller, stor å stor. Ska frakta iväg mig själv mest bara.

I <3 GBG

Syster Ilse

alltså hallå

hehe jag ville bara berätta att jag är så jäääääkla bra!

vi kanske ska börja med gårdagen som var en lång dag i skolan, sen till lava på möte, sen hem o käka o hämta couchsurfaren Utku och sen iväg till Dramaten med mina gratisbiljetter (!!!!) till "viskningar och rop" som var så jääääääääääääääääääääääääääääääkla braaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! åh den var helt fantastiskt jag var alldeles skakis när jag gick ut därifrån och över gatan till Berns och "Sveriges största kulturevenemang i år!" näligen invigninsfesten av Ingmar Bergmanfestivalen. Vi var där o drack gratisvin och minglade lite med vänner och sen gick vi vidare och drack öl.. Sen gick jag hem och firade början på Tones födelsedag med chokladtårta i sängen! Sen sova och upp imorse och göra en till tårta och så väckte vi Tone igen med tårta och gröt på sängen :)
Sen iväg till skolan, hej och hå... Så idag har jag skickat in min prel. uppsats, burit karins guldtv till lava, jobbat med filmen som ska visa på söndag på dramaten för den som missat det ;) Nu är det födelsedagsfest för Tone och snart ska jag börja dricka vin och gå på queerklubb. Imorgonbitti ska jag jobba, sen direkt till lava och fixa filmen och sen.... är första oplanerade timmarna innan jag ska till blackie  :)

På söndag kommer MIX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YAY nu ska jag dricka vin :) hoppas ni har det gott. och fyfan jag är så stolt över att jag styrt upp mitt liv så jäkla bra!

ja just ja..

..har jag sagt att jag ska gifta mig?

Oh vilken helg...

Jahapp... Så var helgen slut.. Var på Blackie en sväng i fredags med Fanny o lite andra västeråsare, det va mkt trevligt och bra men underbart är kort och det är rätt bra att de stänger kl 01 för då kan man åka hem o va fräsch på lördagen... Tur eftersom vi jobbade med filmen (lite svårt var det att jobba i pågående metal festival dock..) Sen var det iaf trevlig förfest här och så fest på konstfack... Det var en in - en ut när vi kom dit men vi kom in bakvägen, perfekt. Det va sjukt mkt folk i början innan folk droppade av och man faktiskt kunde röra sig och andas där inne.. Det va skittrevligt, massa fina människor vart man än vände sig så var det nån bekant som man kunde dansa lite med. Perfekt. Kom hem vid halv fem tror jag och så när jag käkat och lagt mig i min egen säng för första gången på jag vet inte hur länge... då kommer Karin inspringande med en till tjej och de hoppar på mig i sängen för det va hennes bästis som kommit hem från resa och hon ville att vi skulle träffas (vilket tillfälle kunde va bättre än 5 på morgonen liksom.. ;) )

Det är så himla fint att gå hem på morgonen när det är ljust ute och man har haft en fantastisk kväll :D

Idag har jag och Fanny GJORT KLART FILMEN!!!! Den kommer att visas på DRAMATEN den 31 maj hela dan på våran guld-tv :) Jag är himla stolt och nöjd och glad och herregud, fattar inte att vi lyckades göra klart filmen och att vi sen gick och satte oss att plugga när vi hade varit ute till morgonen och sovit 5 h och var bakis o trötta. Ja ni vet... Men det gick bra fast nu har det kommit ikapp och jag känner mig sjukt bakis.

Imorgon blir en riktig plugg-dag. Eller veckan blir en riktig plugg-vecka ajajajaj.... Uppsats, sista rycket nu!

Ilse vart har du varit?

Tillbaka från solen

Åh! Nu har jag haft tio underbara dagar i ett soligt spanien.
Ute på landsbygden med 28-30 grader i skuggan och många dopp i poolen.
Men vi har inte bara latat oss, vi har varit på gymmet i byn, vi har ridit, bärgat halm, städat, vattnat och shoppat också.

Nu är jag lite sugen på att lära mig spanska, måste bara se till att jag kommer få nytta av den också.

Hur som; skönt att vara tillbaka i götet. Kommer sakna det. Fasar inför nytt jobb, men det är bara att bita i det sura.

Ser hemskt mycket fram emot att dela stad med syster Ella till hösten och önskar att resten av kollektivet kunde tänka sig att slå sig ner på närkeslätten.
Hoppas finna ro, men har inga högre förhoppningar egentligen. Tror nog att jag gör mig bäst norr om dalälven.
Det visar sig tids nog.

Kaerlighed!

Syster IlseM

Guess what

Hej brudar...
jag flyttar till Makedonien i augusti!

ÄNTLIGEN FRI!

Herregud att jag typ inte har haft några förhållanden där vi har gjort slut "på riktigt" utan att det bara tagit slut för att vi slutat ses, bott i olika länder, jag åker, hon åker, osv osv ja ni vet.....

Men NU! Äntligen! Jag har alltså gjort slut med Soizic idag.
Det här är alltså ett inlägg om mig och Soizic och våran nästan 4-åriga snåriga "vänskap"


Okej, igår var det alltså PRIDE och det var underbart, lovely, jag var full och glad och dansade runt i ett par timmar innan jag gick hem till Mix och kollade på hennes underbara lägenhet och på hennes man. Eh ja och sen så helt plötsligt så var Soizic där. Jag var glad, hon var dissig och sa att hon inte skulle till Bitchy Butch. Nehepp okej tänkte jag och dansade vidare.
Sen kom hon ju dit iaf såklart.... Och det var lite obekvämt för jag ville inte göra ngt... Men hon gav mig sängkammarblicken och dansade närmre så jag tog fram mitt ess  - Jag ska gifta mig!
Men jahapp då hånglade hon upp mig! Så det funkade ju sådär. Så då körde jag den vanliga hrm eh jag ska gå på toa. Och sen fångade hon in mig igen och jag ba ehrm ja alltså det känns inte rätt... Hon hånglar upp mig igen. Men vafan. Hur mkt ska man behöva hinta liksom!? Jahapp så jag fortsatte ta bort henne från mig och sa bara att det här funkar inte och så gick jag och då gav hon mig hundvalpsblicken och drog sig undan och dansade i utkanten av mitt synfält ett tag vilket också var jävligt obekvämt...
Så iaf hon kommer och ger mig sängkammarblicken igen och då säger jag igen att det inte funkar och går och hämtar en cigg och sen kommer hon med sin jacka och säger att jag kan stanna och att hon skulle gå.
Jaaahapp... tänkte jag. På Soizic-fronten intet nytt = allt var PRECIS som jag lämnade det i bxl för ett par år sen...
Sen hade jag dock jävligt roligt och det var så jäkla fint att va hemma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sen hade hon mailat mig på morgonkvisten där och skrev bara "Du hade rätt, du har rätt, förlåt"

Jahapp fortfarande lika fåordig och kryptisk och fransk tänkte jag och funderade lite på vad jag skulle svara. Sen tänkte jag att ärlighet varar längst och skrev att jag gärna ville träffa henne som vän och föreslog en fika. Jag trodde att hon inte skulle svara och skicka ett mail om ett halvår som det brukar se ut.
MEN hon svarade ja och vi sågs nu ikväll och det visar sig att vi bor ca 50 meter ifrån varandra här i Bryssel.. Ja iaf så sa jag att jag tyckte det va problematiskt att vi aldrig hade haft någon uttalad relation eftersom vi inte kunde göra slut. Och jag flyttade ju mitt i alltihop. Så vi fick ju aldrig nåt riktigt slut efteersom det inte gick eftersom vi inte hade något att göra slut på. Ja och allt det här hävde jag ur mig redan innan vi hade hunnit sätta oss på fiket... Iaf så när vi satte oss kunde vi prata som normala människor. Nästan iaf :) PUH... Så iaf jag fick en ScumGrrrls tidning och en kopp kaffe och en ny vän. YES FAN VAD SKÖNT JAG ÄR SÅ JÄVLA STOLT, HON ÄR 10 JÄVLA ÅR ÄLDRE MEN KLART SOM FAN ATT DET ÄR EN SJÄLV SOM MÅSTE VA "VUXEN" OCH FIXA BIFFEN FÖR ATT MAN SKA KUNNA HA EN NORMAL JÄVLA RELATION... GAAAAAAH FRUSTRATION; TJEJER ALLTSÅ

Ännu ett steg mot att bli vuxen, jag har gjort slut. Tror det va första gången. Yes jag bara sa att jag behövde få ett slut på vår relation/Icke-relation och så sa hon att ja det kanske är bäst så och så flinade vi lite och så var det klart! Åh första gången fan vad fint jag känner att det här var ett stort steg i mitt liv. Jag behövde verkligen få göra slut. Har ju lite andra ouppklarade grejer men lite får man ju släppa också.

På tal om det så var jag helt säker på att jag såg Julie på bitchy butch men idag på en födelsedags-picknick i Parc visade det sig att det var en look-alike... synd. men det kanske räckte att göra slut med en tjej idag ;D

jahapp så blev det lite action på bloggen igen ;D bryssel alltså. jag är så jävla glad att va hemma. hemma i bryssel. känns som hemma här hos oss (hos izaskun). hemma i saint-gilles. hemma i bryssel. hemma hos my. hemma på bitchy butch. hemma i parken, hemma hos delphine, hemma att virra omkring med kristen, hemma på RTT, hemma på fontainas, hemma på dna, hemma på monk (fast på övervåningen, det ni!!!), hemma överallt överalltöverallt. är lite övertrött nu tror jag. har bara sovit 5 timmar och inte ätit så mkt och så har det hänt så jävla mkt. jag är trött och glad :)

Mycket lärorik och bra resa! Jag är väldigt stolt!

JE M'AIME

En stor dag!

Hey lovelies, idag är en STOR DAG för Louise!

1. det är PRIDE i Bryssel, det ska bli jättekul att gå i paraden med alla gamla godingar och sen till Bitchy Butch :D
2. jag har idag för första gången satt in min MENSKOPP!
http://www.menskopp.se/shop/

sen har jag också köpt min första sminkgrej nånsin tror jag. nåt puderfoundation som verkar bra från bodyshop, dyrt var det iaf.

jag hade lite problem med min menskopp först, den gjorde lite ont och jag kunde inte riktigt slappna av men så kunde jag inte pilla som jag ville heller eftersom det är ett tyskt par som också är på besök här hos izaskun. men så hittade jag en sax och låste in mig på toan och klippte bort det lilla skaftet = mkt bättre!! så nu ska jag bara lära mig att få ut den också. in var inga problem men lite knepigt att få ut den på ett bra sätt. Tone får lära mig :)

jag har det iaf väldigt bra här. det är lugnt och skönt och trevligt (och regnigt...)

Nu händer det!

Idag, om två timmar, har jag min första av dagens tre sluttentor. Sen är det bara en kvar på torsdag! Vet ni vad det här innebär? Jo,SISTA VECKAN AV MIN KANDIDATUTBILDNING!!!!!Kan ni fatta? Det känns som igår när ni var på i Tvåan och min pappa ringde och berättade att jag kom in på utbildningen...och alla ni var där. Det var så fint! Det är ett minne jag alltid kommer att bära med dig,  att jag fick dela det med er. Och nu är jag i början av slutet.

Förresten, nu är väl ingen av Kvinnokollektivet i Sverige?

Älskar er!

Reflektion

Jag skulle behöva en rejäl dos livsfilosofi med er alltså.

Så Mix - imorgon kommer jag med mina livsfrågor till dig ;)

Love, Louie

Snart skiner Poseidon

Åh!
Nu är det mycket funderingar.
Trodde det var enkelt att vara kravlös...förvisso sant, gäller bara att inte fästa för mycket tanke vid saker och ting.
Har hittat ett trevligt sätt att förströ mig på. Bara det att mycket vill ha mer.
Och om jag nu har hittat något som ger mig mycket nöje så vill jag gärna ägna mig åt det.
Just nu känns det som att jag har fått ett åkband på Liseberg, men jag får bara lov att åka tre gånger, sedan måste jag sluta även om jag vill åka mer.
Det ska inte vara lätt, det har jag alltid sagt.

"Glöm bort allting du lärt dig om förhållandeetik

ifall lycklig, stolt och stark du vill förbli

Var ständigt vaksam, bind dig aldrig vid nån specifik

och ha en plan för effektiv och snabb sorti

Hellre kasta sig av tåget än bli kvar vid slutstation

Hjärtat är bara en muskel, kärlek blott en konstruktion"

Maud Lindström
- hon vet minsann hur man uttrycker sig!

Trodde jag skulle hinna med att vara lite mer kravlös innan spanien (åker på måndag)
men vi får väl se hur det blir med den saken...

Kaerlighed!


I'm spending my time...

...watching the days go by...
Sitter och lyssnar på Roxette, så jäkla cheesy; det är underbart!

Ja... så sitter man här och vill inte plugga igen. Ska skriva om feministisk kroppskonst/performance med utgångspunkt i poststrukturalisten Julia Kristevas teori om radikal negativitet och Judith Butlers performativitetsteori.

Ganska intressant men känns lite för lätt. Dessutom är det lite länge sen, typ 60, 70-tal... VIll mkt hellre skriva om samtidskonst. Jaja det kommer väl det med... Imorgon ska jag jobba på lagret i 9 timmar, gå upp kl 5, uschuschusch... Måste handla och göra matlåda. Jag har blivit så dålig på att plugga. Men snart är det sommarlov! Eller nej för jag ska plugga film och jobba (förhoppningsvis!).. Snart åker jag till BXL iaf :D

Åh jag älskar Roxette,
Roxette-revival!

Join the joyride!

Efter natten

Kan du inte göra så att jag ler ikväll?

Fått massa komplimanger på jobbet ikväll, det värmer ju alltid!
Speciellt när man inte har "gjort sig till".

Kvinnor!
Det är så länge sedan! Saknar er. Skulle vilja dricka kaffe och/eller vin och filosofera kring livet med er. Helst av allt på strandpromenaden. Börjar faktiskt längta till Ön, och havet. Längtar även till medeltiden, men inte dom två i kombination.

Men visst är det underbart att tiden går! Att saker och ting förändras, att VI förändras!

Länge leve livet!

Kaerlighed!

Fröken IlseMarie