Omröstning!

Okej,jag fick ett halvt poäng från VG på tentan!!!
Jag är fan helt otrolig!
Frågan är nu,ska jag överklara till Vg?orkar jag?
Vad tycker ni?
Betyg spelar ju ingen roll...
Jag är bara så jävla tacksam ocg glad för att jag klarat mig!!!!

Köttchock och dödsångest

Jag är inte självmordsbenägen,inte det minsta.Men dödsångesten kryper sig på så fort jag går utanför Pumpan.Helt övertygad är jag om att jag ska halka och slå ihjäl mig,jämt,konstant ta mig fan!
Det finns inte mycket(som jag känner till)att kritisera Örebro kommun för, förutom deras ointresse av att ta hand om sin snö och sina stackars invånare som måste ut i snön.
Okej,eftersom jag inte ramlat och brytit ett ben än så vet jag ju inte hur vården är...men jag vet att backjäveln är som en lutande hockeyrink!
Undrar om min ohälsosamma oro för snö och is kommer ifrån bryssel,jag har tappat känslan och vanan för att halka runt.
Jag har fått tips om dubbar till skorna så det ska jag nog leta upp...

Köttchocken kom från en kebabpizza i fredags.Jag trodde min mage skulle kapitulera.Det var så förbannat längesen jag åt djur så magen har nog glömt vad den ska göra.
Aubergine har blivit min främsta föda...det går att äta till allt!

Annars så kan jag ju förtälja att jag mår bra,är lycklig,nöjd,belåten och allt det där.

Jag har funderat mycket på mina tonår,speciellt när jag var 14 år.Tack vare IlseMarie och Mix blev ju det ett väldigt fint år då min självkänsla växte markant men vem har glömt gympalektionerna,mensen,sportbehåarna,skolångest,bråk med föräldrarna och äldre killar...
Ellen-projektet kommer göra mycket gott för mig och för tjejerna.
När man var 14 år tyckte man inte att man va snygg,bra eller smart,så därför ska jag nu skriva en "Bra saker med Ella"-lista för att visa på min otroliga självkännedom :)

BRA SAKER MED ELLA...för hon är...
-Smart
-Söt
-Snygg
-Harmonisk
-Duktig
-Ambitiös
-fantastisk på att klä sig i dösöta blommiga och prickiga kläder
-snäll mot alla sina vänner
-tuff
-ärlig(om det inte krävs en lögn)
-hysterisk bara när det verkligen behövs
-frisk
-bäst på att hälla i sig koffeinhaltiga drycker
-omtänksam
-engagerad
-stark

Visst är jag bra?!Och ibland behöver man ju faktiskt höra hur fantastisk man är,som idag när jag och min stav inte riktigt kommer överens,och jag inte fattar processrätten och är stressad över Ellen.
Som tur är så är det onsdag imorrn,vilket betyder pastabaren,fia du har räddat mitt liv.

AMSTERDAM

hey girls!

jag har varit i Amsterdam!

jag o Bella akte i fredags o kom hem igar.

hehe, det var galet, det borjade med en spya pa en coffeeshop och slutade pa polisstationen i Antwerpen... mittemellan var det en natt som tillbringades pa gatan. en riktig hc-resa!

sen har det varit BitchyButch, jag har kopt stovlar, jag har traffat Bjorne och Oskar. jag och Bella har firat 3 manader i studion med att gora glassdrinkar och egna shots med turkisk peppar. sen jag kom tillbaka den 3 januari har jag haft 3 vita dagar. alldeles lagom!

jag mar jattebra, jag ar ingen alkis, jag äter bra, jag motionerar mkt och mar allmänt bra... oroa dig inte Ella, det är sa det ska vara. det här är allt som inte hände förra aret...

jag har inte träffat Mix än, ska fixa en dejt snart!
¨
jag tänker pa oss ibland, tittar pa min tatuering... det kanns sa langt bort...
jag funderar ocksa over sommaren pa gotland... hur det blir. men det kommer sen, jag var forresten nara att boka en resa till mexiko forra veckan..

Reclaim Virginity

Snart 21 år och oskuld.Så det gäller att vara lösaktig som fan tills dess.
På tal om sex så har jag i helgen haft grym bra sexualundervisning!Jag har lärt mig massor av grejer!Tack RFSU!Visste ni att när en kvinna får sprutorgasm så kommer den ur urinröret?!Skithäftigt!

När jag inte lärde mig om sex så lärde jag mig massa andra otroligt bra saker och nu ser jag verkligen fram emot att dra igång Ellen-projektet med Sara.Det kommer bli så himla kul!!

Ja,Rädda Barnen är jävligt bra...är så tacksam för att ha fått in en fot i en så viktig organisation.
...och på tal om organisationer så fick jag ett mejl av rättighetscentret idag som sa att de verkligen ville ha mig som praktikant i sommar och ska ta upp det med styrelsen imorgon!Sen ska vi ha planeringsmöte,men de har redan kommit på massa roliga projekt som jag kan få hålla på med!:)

Har Ella lite flyt för tillfället mån tro?Nej jag är bara så grymt jävla bra!!Vem behöver flyt när man är bäst??

IlseMarie darling,grattis till din plats på arbetsmarknaden,hoppas du tar väl hand om den!Du är också bäst!

För er två som är i Belgien(+ alla andra som också är där) så kan jag ju berätta att det är hur mycket snö som helst i Örebro och att det är 13 minusgrader.Jag har ju knappt sett snö på två år så jag känner mig malplacerad,det är iaf vad jag skyller på när folk frågar mig om jag inte fryser med min röda jacka,kjol,ett par strumpbyxor och min mormors små röda skor.
Jag höll på att slå ihjäl mig minst en gång under varje meter nerför backen idag!Det såg nog ganska komiskt ut...men hur fan kan man inte sanda i en backe?...och jag vet att jag borde haft vinterskor på mig också,men ändå!

Förövrigt fattar jag inte skillnaden mellan dom och beslut och varför inte fler människor använder kondom när 80 % av Sveriges befolkning av herpes.

The Godfather DVD Collection väntar på mig...

Adieu

Nu sätter det i, igen.

Det slår ta mej tusan aldrig fel!
Januari börjar gå mot sitt slut, februari närmar sig med stormsteg...och medeltidsveckan börjar göra sig påmind. Nu börjar jag fundera på om jag kan åka och om jag vill åka...som vanligt alltså. Det slutar alltid med att jag vill som ni kanske vet. Sen funderar jag på om det ska bli någon ny kreation sommaren till ära, tror faktiskt att jag vill ha nåt nytt...och även om inte jag får nåt så ska väl pojkspolingen ha nåt om han ska med. Har faktiskt redan börjat snickra på en dräkt åt honom, fast hans verklighets förankring är lite väl vag enligt mitt tycke.
Jaja, här sitter jag med en klosteröl och våndas över mitt nya nyttiga leverne som liksom äts upp under helgen. Men jag är väldigt duktig nu, simmar och äter duktigt...även om det slinker ner lite choklader då och då.
Men, gotland var det. Funderar på boende, ack, så skönt det vore att kunna krypa hem från clema på natten, det måste jag erkänna. Men dyrt. Dags att börja spara pengar nu. Den som ändå hade nåt att spara.
Men snart är vi där, vi lever som vanligt på fattigdomsrand har slitit och slagit oss illa. Så går man till gatan som stranden gett namn, möt clematis vidöppna famn!
Åh!
Snart.
Snart.
Igen.

Längtande Ilse

Får man döpa inlägget till Bajs?

Jag känner mig totalt förvirrad i mig själv och min planering just nu!

Har antagligen skaffat mig en praktikplats på antidiskrimineringsbyrå över sommaren!så jag är skiiitglad!kom precis hem därifrån,har varit på JämO-utbildning om könsdiskriminering.Intressant såklart,men jag hade viljat ha en annan fokus än på arbetsplatser.De säger att det är väldigt få anmälningar från ex. högskolor...så varför då inte fokusera på just det och gå ut och berätta att det faktiskt finns en lag på området?!
Hur många vet sina rättigheter när man pluggar?...och när man står i krogkön...

Igår blev jag jävligt förbannad precis innan jag skulle gå och lägga mig vilket förstörde hela nattens sömn.bajs.
...och det har bubblat upp under dan vilket gör mig irriterad,både det faktum att det händer och att det gör mig så förbannad.

Imorrn börjar ny kurs,intressant...i helgen utbildning för Rädda Barnen,på onsdag ska jag och fia bli fulla och fira hur bra vi kommer lyckas i framtiden!Man måste ju tro på sig själv!:)

Men jag saknar IlseMarie och jag är rädd för att prata med en som blir ledsen när jag gör det.och jag vill träffa herr huss och dricka te i min soffa.
Lånade Pulp Fiction av anders igår,fan den filmen växer för varje gång man ser den.Så nästa mål är att köpa en Sopranosbox!

nu ska jag se på vad det blev av prinsarna som gick på Lundsberg och dricka marockanskt te(it's the shit!).

och lisen jag är stolt över dig.

och mitt hår har inte fått en enda förolämpning än av mig själv och min pappa än.nu har jag ett hårspänne i luggen vilket gör att det bara är ett par cheap monday som saknas!(hjälp)

till arbetsmarknadens förfogande

Åh! Nu hoppas jag att jag slipper återvända hem till mor och far på vääääldigt länge. Har belägrat pojkspolingens lägenhet och tillsammans letar vi febrilt efter något lite större. Så att vi slipper se varann :P
Eller så att jag kan få plats med lite av mitt bohag också...så vi slipper vålda in alla nytvättade kläder i garderoben varenda gång vi har varit i tvättstugan.
Jag har anmält mig som arbetslös men önskar mer än allt annat att jag får jobbet som väktare! Fast jag måste säga att jag har det rätt fint nu också...tvättar, städar, diskar och tränar mig igenom dagarna. Så hinner man med att ligga på soffan ett par timmar också. Och trots detta kan jag ha maten klar när grabben kommer från jobbet. Hemskt, hemskt. Men jag är alldeles för rastlös och arbetslös för att lämna lite kvar till honom att göra...eller jag kanske ska se det som att jag betalar för mat och husrum. Än så har jag det bara bra i alla fall.

Ella! Jag sörjer ditt hår!>

Så har det framkommit önskemål om att vi ska ha sexfria lördagar. Hmm.

ilsemarie

Total olycka

Jag skulle få tillbaka mina vackra lockar idag.Men det fick jag inte.Mitt hår var för slitet,de jämförde det med tuggummi i ändarna.Aj då.
Så vi kom överens om att det var bäst att inte perma det på ett tag och istället klippa mig.
...och så skedde.

Nu känner jag mig som white trash och ser ut som en blanding av en mopps och en moderat.jag är djupt olycklig.
Hon klippte av det till axlarna och klippte upp det som fan,speciellt i luggen.Hon ägnade säkert 20 minuter åt att borsta det,som om hon visste vad jag hade gjort med det :)

Inte nog med det,när jag gick på bussen för att åka hem till mor och far med min nya käcka frisyr så fick jag betala en jävla barnbiljett!!!!
Tack så mycket din jävel!Helt plötsligt när jag ser ut som white trash får jag åka som barn!För första gången sen jag var 14 tror de att jag är under 15!!!!!!!
Fy fan vad bitter jag blev.

Men nu jobbar hårt med kammen,sprayen och mousset.Jag ska vinna det här kriget också...

(annars är jag lycklig över att ha köpt min första riktigt bra bh,sluppit betala hos kiropraktorn och ska umgås med mina härliga kärlekskatter...och så just fan,unnade mig en ny klänning för att jag är så ful i håret)

Jag anser ju att mitt hår är förstört,men jag kan tänka mig att många av er tycker att det är räddat från fördärv...men vänta ni bara...

va? vad är det nu då?

ehm, angående att detta blir en vecka att minnas för kvinnokollektivet...
ni kan väl skriva in det i boken för det finns en (ganska stor) risk att jag inte kommer minnas något av den här veckan för bella och jag har köpt Malibu och Del Haize vodka (=cheapo, tacky sprit) och dricker bloody mary och malibu-drinkar.

Mix i Belgien - härligt. men Waterloo?? vännen, det här kan aldrig sluta bra. det ligger ju långt, långt ute i den belgiska bushen! dessutom har jag hört att det lutar.

Ilse i gbg- bra det. ska du bo hos Jonas? du måste blogga mer!

intet nytt på bryssel-fronten. almanackan är full med knarka,supa,slåss och inte städdagar som det var tänkt.. jag har blivit erbjuden att vara fotomodell för bondage/fetish grejer. Bella ska bli ihopnålad med en kille som ett konstprojekt. jag har hittat en gjutjärnsgryta och ett ställe där man kan klättra in i tenbosch-parken.

Röda Läppar

En vecka att minnas för KvinnoKollektivet.
Mix flyttar till Belgien och IlseMarie flyttar till Göteborg.
Alla blir vi stora nån gång...:)

Ilse och jag har ju varit fruktansvärt bortskämda med varandras kärlek och umgänge hela hösten då vi bott i samma stad.Men så blev hon vuxen,lämnade Bunkern och lät mig ärva lite böcker,kondomer,skivor och öl.Självklart blev jag väldigt glad.
Nu när vi skiljs åt,så flyttar Mix ner till Lisen i Belgien.Det måste ha varit meningen,för att Kvinnokollektivet ska hållas samman ännu starkare.
Mix behöver äventyr och Lisen behöver trygghet så jag ser det som en riktigt bra grej med Mix flytt!

Imorgon har jag tenta i Offentlig rätt,tänk på mig!
Nu är jag tyvärr(lite sent ute kan man tycka) redo för jul,så imorrn åker jag till västerås för att umgås med mamma,pappa,kärlekskatterna och lilla elise.

Funderar på Lisens idé om dricksburk i Pumpan.

))<>((

Märkligt euforisk

Jag är lycklig. Djupt och innerligt. Visst, jag har inte varit olycklig på sistone heller. Men nu är jag bara totalt paralyserad av en varm och mysig känsla som lindar in sig i drömmar och förhoppningar.
Blivit bjuden på intervju...den andra för vad jag hoppas blir mitt jobb snart. Men att få komma tillbaka såhär många gånger är inte heller fy skam...om det nu skiter sig.
Och så går det som förhoppningsvis kommer kunna klassas som MIN flyttresa av stapeln på tisdag. Och om allt går vägen så får jag lite grejer om nån månad eller så.
Nu finns både framtiden och livet inom räckhåll. Det har just hänt. Det jag har väntat på har börjat tror jag...man kan ju aldrig veta förrens efteråt. Det här kanske bara är ännu en utdragen förspelsakt.

så har jag blivit tilldelad viss information som på något märkligt vis gjorde mig nöjd och glad...även om det kan tyckas lite snopet och jävligt upprörande. Men det hade inte varit lika fint om den här informationen nått mig bra mycket tidigare. Då hade så mycket varit så märkligt. Tror ändå att detta kan vara en bidragande orsak till min eufori. Liksom att jag är förälskad, på väg att lämna min bunker och antagligen får tjäna pengar snart.

Ilse börjar bli vuxen.

Kärlek vänner!

Ella med p-stav

101125-44


IlseMarie med p-stav

101125-43


back in XL

var hemma i lägenheten vid 23.00. Bella och jag äter chips, dricker öl och pratar i munnen på varandra. sen drar vi ner till Flagey och dricker mer öl och jag som inte ätit nåt på hela dan blir full efter bara ett par stycken. det var fint, sen framåt tvåtiden gick vi till La Maison du Store och hämtade tvätt. det var ingen hemma och det kändes fel att det var så tyst, det är ju alltid massa folk där! men alla är borta nu...
sen på vägen hem hittade jag en gryta. jättebra! och så satte vi oss i Vleurgat korsningen och rökte. hemma igen var vi pigga och glada och tänkte kolla på film. jag somnade dock direkt och vaknade vid 13 dagen efter.

skönt att sova, skönt att komma hem till det galna livet med Bella och kul att få höra vad hon gjort.

igår när vi hade vaknat och ätit frukost drog vi ner på stan. vilket var en miss. klockan var typ 16 och ALLA var nere på stan. det var sjukt mkt folk och jag var bakis. inte bra. och så trodde vi att gustav och hans hårdrockarkompisar skulle squatta oss, som tur var visade det sig att de hade fixat boende. lucky nous!

jag träffade Lidia för förtsa gången på ett par månader och hon var hysterisk som vanligt och pratade på... och jag hade visst lovat att vi ska till Paris, oops.
sen kom hyresvärden och bytte lampan men den funkar inte iaf. åååh, hjärtattack! jag blir så jäkla rädd när han kommer.. tur att han inte kom när det bara var Bella där iaf.

sista kvällen i sverige var också mycket fin och jag hoppas på storbesök snart!

Bella ska visst åka hem till sverige hela februari. konstigt.

nu är det helg! bra vecka det här :)

Jag ska vinna för min charm

Åh jag vet ,jag vet...jag skriver massa skit här igen!Men nu måste jag få konstatera och berätta att jag är så jäkla nöjd!!
Jag har en fantastisk garderob med skitsnygga kläder,lyssnar på Lisa Ekdahl,börjat läsa mina böcker om Mao igen,ska träffa roberth imorrn,tror att jag klarar tentan,ska dricka latte imorrn kväll och prata konspirationsteorier och lyckades med den där morotssåsen!

Lycklig för det enkla.

Ett helt onödigt inlägg

Äter gammal nyårsmat och mammas muffins.Visste väl att de skulle komma till nytta till slut.Skulle behöva handla mat.
Men jag mår så illa så det får vänta.Jag är inte van vid mensvärk eller mens...den här smärtan hade jag förträngt!

Jag väntar på Ilse som ska komma och visa upp sin p-stav.Det är nog nationell p-stavsvecka denna vecka.Iallafall väldigt poppis att stoppa in en stav bland örebroarna just nu.Imorgon är det min och fias tur.
Det ska fan bli kul!hahaha..den är ju galet stor med de där "extragrejorna"!
Vad arg jag blev imorse när jag fick mens,ilsemarie kan min kropp bättre än vad jag kan den.Hur fan kan du veta?

Jaja..en rapport kommer imorgon efter ingreppet.

Borde plugga,tenta om en vecka.Jag hatar att känna ångest inför saker jag borde göra.Men jag orkar inte göra nåt åt dem.Iofs gick jag upp 7:15 imorse för att läsa kommunalrätt och fick dessutom en bonus när jag Pil regera Nyhetsmorgon.
Det känns verkligen som att jag kommer fixa tentan.Är inte orolig nu,men kommer säkert få nervsammanbrott när jag väl sitter där med den.

Jag har insett att jag starkt ogillar självömkan,min egen och andras.Det måste vara det mest lama tillstånd man kan befinna sig i.Det är ju dock ganska behagligt och bekvämt att inte vilja,orka,kunna göra nåt annat än att tycka synd om sig själv.Ser man inga utvägar så känns det ju som ett väldigt befogat tillstånd att befinna sig i.Jag förstår det verkligen,jag är ju också där ibland.Man vill att alla ska tycka synd om en,många lägger huvudet på sned och låtsats tycka synd om dig för att det är vad man ska behöva.Det känns bra att vara liten och ha nån som tycker synd om dig.Men ofta de tycker synd om dig egentligen.Om du ramlade och bröt ett ben skulle jag tycka synd om dig(och skratta lite,beroende på hur det gick till:)).

Det jag tror man behöver och vill ha är inte någon som tycker synd om en utan någon som bryr sig och försöker få en att resa på sig.Någon som stöttar dig och får dig att blicka framåt.

Man får(och "ska")vara ledsen,arg och besviken men måste ju samtidigt kunna glädjas åt andra.

Kalla mig krass,elak och bitter.Men jag bryr mig iallafall.

Kärlekskatter

Lisen lisen lisen i 2 veckor.Tårar när du gick.

aftonen spenderades med de bästaste av vänner och vegomat,vin,kärlekskatter,champagne,nyårskyss,kastspya över grillen,kullerbytta i backe,bugg,snyggaste pilkastningen,fyrverkerier och frukost på sängen den 1 januari med de finaste av kärlekskatter.

dagen spenderas på golvet lyssnandes på belle & sebastian,röda läppstift,förväntan och bävan inför avskedet.

När jag stod och blev kramad vid tolvslaget och tittade på er så kände jag mig rik.De mest fantastiska vänner.
Jag ville inte att ni skulle åka.

Pappa Boobie,redan en legend.

nyår i pumpan

nyår i pumpan



hejdå sverige, dags att åka tillbaka till bryssel