Stenugnsundshumor

hahahahahaha

För nån vecka sen fick jag ett trevligt sms från ett nr jag inte kände igen,trodde det hade kommit fel så jag sket i det.
Nu ikväll får jag ett till sms från samma nummer,också jättetrevligt.Typ "Hej baby.Hur mår du?jag passar barn och stryker gardiner.Det blev inget irland men har fått jobb i arvika!pusspuss"
Det kändes som om jag borde veta vem det var,så annica tipsade om eniro!Så då visade det sig vara en Linda i Stenugnsund.
Alltså helt omöjligt att jag känner denna person,vilket jag vänligen skriver tillbaka.

hahahaha...trodde jag skulle få ett ursäktande sms tillbaka,men istället berättat han som jag trodde var en hon att det är CHRISTIAN!hahahahahaha
Så jag ringer upp och berättar om linda från stenugnsund,och sen skrattar vi 3 minuter oavbrutet..och sen berättar han att han fått jobb som chef för McDonalds i Arvika,Sveriges tredje sämsta Donken!hahahaha..så då skrattade vi lite till.

Fint var det verkligen.
/Ella från Örebro
Massa kramar till min SteugnsundsChristian i Lillehammer

lugnet i Leuven

Jag har inte varit i Leuven på länge men har hittat lugnet i Bryssel istället. Jag har inte gjort såhär lite på länge, länge. Jag och Frida har känt varandra i snart två veckor och hon har mer eller mindre flyttat in. Fast nu kommer vi inte att ses på två dagar. Konstigt att sova själv tänkte jag fast det ska jag ju inte göra, Mix kommer ju in till stan!
Ella; Jag har hittat en till kolbäckare och fd europaelev som är au-pair här, Mona 83:a, dotter till min gamla hemkunskapslärare.
Imorgon ska jag, Bella (och Mona?) in till stan och kolla skejts.

Folk åker bort och kommer hit över påskveckorna. Jag är ledig i två och en halv vecka med början imorgon! Pappa och Birgitta kommer och hälsar på, likaså Linas Stoffe och jag hoppas, hoppas, hoppas att Filippa kommer!! Gustav kommer så jag lär inte få se så mkt av Bella. Moget att bli osocial och stanna hemma och ligga? Neej du. "A I D S, ge mig lite A I D S" (...med YMCA melodin.)

ÅÅÅh! roliga nyheter: Nina ska börja spela i band med Manu (Pipi Chocolat) och Jessica (Sisca Locca) och Dominique (Keiki), fasen vad kul!

Just ja Ella, på DNA förra veckan så presenterade Manu mig för en tjej som spelar i vilket band om inte COUCHGRASS. Vad får du för associationer? THE END OF THE WORLD tänker jag bara. det tyckte hon också så vi pratade inte mer om det...

Nu ska jag kolla Recyclart... Snart är det pink screens också förresten, och ni vet vad det betyder... QUEERKALAS!

En kväll i onanins tecken

inte för att det blev någon onani men mycket i diskussionen utgick från onani då jag verkligen tror(tack vare ilse) att vi behöver kunna prata mera öppet om det,om man vill.
Kombinera detta med ungerskt livsfarligt vin så är du glad och dragen ganska tidigt.
Idag har jag mått fruktansvärt dåligt tills jag åt ett par skinkmackor.... :( Men jag är tacksam för min nya jättesköna säng som är jääättestor mot min gamla 85a,och dessutom är den mjuk,och är en riktig säng.Inte bara en träplatta på ben med en madrass i.
Det här är good shit från Ikea!
Mams,papps och Ilsemams var hos mig igår och det var sååå mysigt och jag fick hemlängtan,så nästa onsdag åker jag hem till mor och far utan lagboken.Ska banne mig vara hemma i minst 5 dagar och bara sova o dricka kaffe.Ja,för jag behöver inte vara här och jobba vilket är skönt,även fast jag inser hur väl jag behöver pengarna i sommar.

Oh well,det har varit en hektisk tid och tentan i SME är avklarad om jag nu inte körde på den,vet att jag gjorde stor tabbe på första frågan.men men.c'est la vie.
Imorgon börjar ny kurs i typ arbets-/socialrätt,då blir det som vanligt,Ella får titta på Malou när hon äter frukost och orka vara uppe till kl 23.

Det var så komiskt igår på Mitt 2a hem,en kille raggade på mig och säger "du är det sötaste jag nånsin sett",och vet ni vem som sagt precis samma mening till mig??FRITZ THE CAT!
Fritz fick mig ju konstigt nog på fall(gotlands enda brat),för att han praktiskt taget fällde mig.Men han igår blev jag rädd för,jag har en tendens att bli rädd för grabbar just nu.de skrämmer mig.

blev precis inbjuden till att fira jesus död med jehovas!snällt att de knackar på i alla baracker och berättar det.
hmmn,ska jag gå?en fest tackar man ju inte nej till.

På tal om fest så blir det ju stora Pumpa-festen på min födelsedag,så om någon av systerystrarna kan komma hit så blir jag glad.

Oh well,mamma har introducerat mig för Svinto genom att berätta om alla bakterier och basilusker som finns i min lilla diskho.Så nu ska jag gå och prova...

You're like a fridaynight.

Va?!

StelGrim??

Var? När? Hur?

Åh så spännande, berätta!!

jag har 9 tandborstar i min tandborstmugg

OLYCKA! jag är BLOND!

i fredags träffade jag Frida (en ny Frida) och vi var på gaycafét och drack vin. sen gick vi till queerkalaset där Nina hade expo... Nina berättar att ajg precis missat Soizic och frågar om hon kanske kunde sova hos mig. NEEEEEJ tänker jag men är så feg att jag inte vågar säga det utan säger  "eeeh, ja det kanske går bra, du kan ju ringa när du är klar, jag måste dra nu." Annars hade visst Soizic sagt till Nina att om inte jag skulle sova hos henne så kunde ju Nina få göra det...

Evelina kom och vi drog in till stan för att leta reda på flatklubben. Evelina åkte hem och jag och Frida hittade flatklubben med okej musik, mkt folk, och STRIPPOR! oh my god, tror du att vi pk-tjejer från sverige blev något överraskade och förskräckta kanske?
ja så då kanske vi stod och hånglade på högtalaren istället...
de andra flatorna var mkt glada över att vi var där men besvikna över att vi hånglade med varandra och inte med dom.

44 timmar efter det att vi träffats för första gången åker alltså Frida ifrån mig för att några timmar senare komma tillbaka. vi tillbringade 55 av 60 timmar tillsammans i helgen. helt galet, min utan tvekan längsta första träff. jag hade jättetrevligt och på lördagskvällen kom Mix och My och Bella var också där en sväng.

jag är så glad att Bella är tillbaka! back in business så att säga, nu blir det mer temakvällar och spex-kalas!
imorgon ska vi till DNA på gratiskonsert och på fredag till recyclart (recycle art).

jag och Mix har varit på konserter ja. det var fint att stå och dansa och sjunga utanför Beaux-arts mitt i natten.
jag träffade Michel-Ange på The sounds och han var helt lyrisk och han var så glad att jag var där för att jag var svensk och blabla, ehm, ja.

och imorse blonderade jag alltså håret... jag och Bella ser ut som systrar.
hon ringde igår kväll... "Lisen, du måste komma och rädda mig, NU!"
jag förstod direkt vad som hänt och SPRANG till internetcafét och sa till slemsnubben att vi skulle gå och dricka öl med några kompisar och drog iväg med Bella.

Ella, jag kan bara säga en sak: hååååååll uuut!

Ilse; snart börjar du jobba? hur går det? vad gör du? Jonas? osv osv

missade visst att skriva om förra BitchyButch... jag och Ina va på förfest hos Morgane och Sharrah, blev fulla, liftade in till stan, in på BB, Soizic fångade mig direkt men var skitskum, jag blev sur och hånglade med Ina, sen hittade hon en skitsöt indiekille och det slutade iaf med att jag gick hem med Soizic. mitt alarm ringde på söndagen vid 11, mkt olämplig tidpunkt.... och jag gick iväg för att jobba.

Knäpp på riktigt

Så där knäpp att jag vill börja dra loss mitt hår.Jag är sjukt jävla trött på den här kursen och på att plugga till tentan på fredag!Det är fan inte nådigt vad man får plåga oss.
Ibland undrar man varför man valde en utbildning där man inte är tillåten att ha fritid.Okej...det kanske är att ta i men ändå.
Visserligen kommer jag ju få ett jobb,jobba med det jag brinner för och vi har jäkligt kul på universitetet.
Men att sitta och traggla EGs konkurrensrätt upp och ner,fram o tillbaka och behöva koffeinchocka mig själv för att orka det är mindre kul.
Jag är så jävla less just nu!Ge mig lov!ge mig en ledig dag!Ge mig motivation!!!!

Ja jävlar ja...

..mycket händer för en liten Mix i Bryssel!

Har i helgen tagit det lugnt, barnvakt på fredagen o skulle egentligen ut på lördagen med Lisen men vi var trötta (av olika anlednignar Hehe...) så vi stannade hemma o det var bara mysigt.
Har varit på två konserter med Lisen i veckan som gått, Nenne Cherry var bra, flummet i väntan på en tram var desto bättre! dans, sång o lite bugg.. Å vi har gjort en pökö-låt! På melodin O-A hela natten...
"(jag ska) Pöka hela natten, Pöka hela dan
  pöka runt i staden,  jag ska pöka i botan
 pöka hela natten lång, tills jag kommer med dig
aaahh ooo.. osv..."

jaja kvällen efter var det konsert med The Sounds, grymt bra! dock klämde jag armen på vägen dit, jävla tram-dörr!! ska den attackera mig bara så där kan den väl säga till så man e med?!? skitdörr....

var skönt med en lugn helg med tanke på hur förra helgen var... ojojoj.. var lite vecka-feeling på den. Började med att jag på fredagen skull hänga med en norsk tjej på after work. vi sågs vid fyra, tog oss till puben, drack öl, träffade hennes arbetskamrater, vid sex började happy hour o sen gck det verkligen bara åt helvete.... =) hade inte ätit sen lunch, det blev värsta fjortisfyllan, spydde vid åtta, åt mat vid tio, nyktrade till tog oss till nästa pub, drack mer o va sen hemma vid ett..... puh... men måste ju träna upp mig lite inför veckan...

på lördagen var jag ute med Angelica o Cissi o vem ringer inte då? jo en snorpackad RTP som snackar massa om att han e på Ön o att han ville att jag skulle va där O SEN!! häver han ur sig att han älskar mig!! flera gånger..typ nio blev det nog...

å fy satan vad ja blev förbanned, jävla stolpskott så kan man ju int bare saj ti höga o vänsta va... *suck*
men nu e det uppordnat iaf 

Jaja gör allt för o göra er stolta där hemma, dock lite dåligt i hugg-statistiken.. emn ska fixa det med =)

Lots of LÖÖÖÖÖV , bejbs!


Vuxenpoäng eller rynkor?

Ja ni brudar,jag börjar känna mig lite sliten efter de senaste veckorna i plugget.Imorse trodde jag att jag fått mina första ringar under ögonen.Erika berättade snällt för mig i biblofiket att det kallas rynkor och att jag borde börja använda ögoncrème.

Sova,är ju ett annat alternativ,eller kanske en ledig dag?Efter den här kursen ska jag sova som fan och inte gå upp förrän Efter Tio med Malou börjar.Jag vill bli utanför samhället igen.Jag vill vara en sån som kan driva,sova,käka frukost kl 11 och gå på stan.

Det här kan ju låta en aningen bittert,men nja.Ibland känner jag mig som en orkan och just nu är jag själv inne i den typ.
Men det går över,det gör det alltid.Vi i gruppen är nog lika trötta allihopa,alla sover dåligt,är tjuriga,bråkar,pimplar kaffe och socker,är utfattiga och käkar bönor...och framför allt så har vi börjat skämta konstant om kiss o bajs och dra helt politiskt okorrekta skämt!
Vi har ack så roligt ihop med eurotrashet och immaterialrätten,allt går mycket enklare när vi sitter och svär o skriker "bajskorv" åt varandra.
När vi inte ägnar oss åt det solar vi,kastar/hotar att kasta saker på varandra,kramas och berättar för varandra om våra patetiska liv.Fan,jag älskar de tjejerna.

Några andra tjejer jag älskar är ju mina nya barn,nu börjar min karriär som kommunal aupair.
Mitt första vita jobb.Och jag ska bli rik!rik rik rik!när jag blir rik ska jag köpa en ny bh och bröd...det var nog nåt mer också.

Vart kommer vuxenpoängen in i det här?
Jo,kommunalt jobb är vuxet.
Jag uppskattar inte alls fyllehångel längre,vuxet!
Jag har fått ringar under ögonen,vuxet med rynkor!
Jag lagar mat kl 20 på kvällen för att ha med mig lunchlåda imorgon,vuxet!
IlseMarie har påpekat att jag har tappat det sista "barnsliga" i mitt ansikte,jag är färdig nu,hjälp,rynkor,vuxet.

Här förlorar jag mina vuxenpoäng
jag börjar varje mening med "fan",lite nördigt.
jag skriker bajskorv minst 3 ggr om dan,omoget.
jag äter inte med kniv,för jobbigt,och mer disk.

hmm..nu får det fan vara nog!

VET NI NÅT UNDERBART!?!
DET ÄR VÅR!!!!(och jag ska inte dricka öl ikväll!wohoo)


Pussilull Tant E

Visst är jag inte så het längre?!(kolla in det mörka under ögonen)

vilken jävla helg! iaf början pa den...

kom hem fran Morgane och Sharrah imorse...
man kan inte säga att jag skjutit en älg för jag hade inga älgar att skjuta men däremot vill jag lova att jag fick mig ett skjut!  oh sharrah... (jag gillar sharrah som fan men ingen kärlek här heller... jag skulle aldrig i livet försöka mig pa att ha ett förhallande med henne)
och ikväll är det Bitchy Butch.. YAY! det är tur att jag är ledig pa mandag!

brudar... om det fortsätter sahär sa kommer jag aldrig, aldrig tillbaks!

love you girls!

Fina fredagen

Chicksen!

Här sitter jag och dricker sprit!Haha så brutalt,jag sitter och dricker en god Mintuudrink med smak av Oboy!Good shit!

idag har varit en riktigt bra dag,en sån som bör gå till historien...imorse hade tentaresultatet kommit och kan ni gissa????JAG FICK VG I PROCESSRÄTT!det är ju helt galet bra..jag som var dösjuk,shit det känns hur bra som helst!

...och sen kom Huss o kramades och fikade och dessutom fixade min punktering helt gratis(men funderar på om att jag inte ska ringa punkakillen ändå:))

...inte nog med detta,det är finfina vårvädret här och angelica hade med sig fredagsfika och ikväll ska jag dricka med anders!

Idag är jag stabil och lycklig!Mina kids i tjejgruppen tycker dessutom att jag är skitsnygg,har cool stil o jättefina kläder!

Det som är frustrerande i mitt liv är att jag och staven inte kommer överens,all min aggression skyller jag på den.Jag blir brutalt arg på minsta lilla och vill börja böla...antagligen för att jag borde ha mens just nu.
Jag är i skolan typ 90 % av tiden,det är tugnt.Jag får gymnasievibbar...fastän vi har mycket roligare nu.
Min ekonomi är tärd,idag är det den 9 mars och jag har 700 kr.Så jag äter upp allt ur skafferiet...ransonerar som om det vore krig.Allt för att kunna ha råd med en öl och kaffe ibland.:)
Det är extremt mycket att göra just nu och jag sover oroligt för att det är svårt att se struktur.
Men jo,jag mår jäkligt bra idag.hihi...och imorrn ska jag vara ledig.

Mix,jag vill jättegärna komma ner och bo med dig så fort jag är klar med praktiken.Lisen!hur gör du?vi måste planera båtar och när du kommer till landet o sånt!

Lisen baby jag saknar dig!(och mix o ilse såklart också)

Dags för röda läppstiftet!


regn....

Nu är det faktiskt tråkigt med regn. Sluta!

Ja brudar, nu har jag blivit tillklippt av Lisen, o jag e så fiiiin!
Idag är hela familjen släkt här (känns det som) o dividerar, o leker o tycker o tänker... för mycket ibland.
och eftersom det regnar måste alla var ainne o gå o trampa i hälarna på varann.. *suck*

jaja, Hur blev det med lghten? vilket datum har vi tillträde o när måste vi lämna den?

Ella, jag ska bo i stan hela sommaren o jobba på samma ställe som förra året. Eventuellt ska en polare bo hos mig tills Juli ut, men det e väl inga problem?  Sen kan du o jag nog bo där tills veckan börjar, o resten av KK oxå när nu dom kommer ner.

PUSS

utveckling pa föregaende inlägg till Ella...

jag är inte kär. men jag vill fortsätta träffa henne och vi ska ses pa lördag... jag har det sa oförskämt bra! sa mkt kärlek... och det är fint att jag o mix har fatt lite quality time, kvinnokollektivet kommer bli starkare än nagonsin.

Lidia hypar mig, sprang pa henne idag och hon förklarade för sin kompis som var med att jag var den bästa tjejen nansin.

Soizic bor pa ch. de wavre precis vid sciences naturelles, jag tänker alltid pa vara utflykter dit när jag gar förbi där.

idag ska det komma en bebis... men det gör det nog inte.

slemmet pa internetcafét i bascule har erbjudit mig en aktur i hans bil... och gratis internet varje morgon. hm... jag blir rädd men vet inte om man ska utnyttja internettiden...?

Ilse, hur gar det med jobbet?
och Ella, vad händer?

berätta vad ni gör!

and so on...

jaha vad fint, da har vi alltsa en lght till veckan!

här händer inte sa mkt, det var mini-ladyfest och min födelsedag i helgen. min födelsedag började bra med att Soizic kläckte ur sig att hon är kär i mig...
sen dansade vi lite, Manu var dj och det var som att dansa hemma i vardagsrummet, annorlunda mot festerna vi brukar va pa men otroligt skön stämning och bara jättemysigt!
sen hade vi en fin söndagsmorgon med hela tjejligan hos mig, at frukost och snackade... vi har förresten en bilddagbok o det borde kvinnokollektivet ocksa ha!

elchockbxl.bilddagboken.se

i mandags akte jag hem till Soizic pa kvällen o kom tillbaks igar morse... oh my, vilken kvinna! just det, glömde att jag o sharrah planerar en lesbisk sex-orgie efter det att hon börjat jobba pa sexaffär.
det planerade vi i morganes säng i söndagskväll.

Ellas back and forth

back and forth,back and forth...forever.

Man kan ju inte alltid lyckas.Det gick väl inte lysande för mig på seminariet direkt,jag behöver tänka igenom mina svar innan jag öppnar käften...jag är inte snabb nog helt enkelt.Behöver ananlysera och utveckla,tänka.Synd.
Men men..ingenting att hänga upp sig på,jag får komma igen på måndag helt enkelt.
Varför ge sig när man kan slå sig fram?

Igår fick jag "kritik" för mina kläder.Inte för att jag hade gått för långt och blandat rosa o rött med jättestora blommor...utan för att
nr.1:jag hade byxor/shorts på mig
nr.2:jag hade bara jordnära färger på mig
nr.3 jag hade inte ett enda mönstrat plagg
Förstår ni katastrofen?!Jag var väl så nöjd och utvilad efter helgen så att jag inte ens tittade mig i spegeln på måndagmorgonen utan traskade ut i detta förräderliga tillstånd!Det var inte en enda blomma ens i närheten av mig igår..förutom de jag själv kluddade på mina papper under föreläsningen.

Så målet idag var att komma i en outfit med både prickigt och småblommigt för att kompensera upp min dystra måndagsoutfit.Satsade på en fegis-utväg med småblommigt hårband.

Oh well,vem bryr sig.

Jag har iaf lyckats införa BITTERHETEN bland alla mina vänner,de är säkert tacksamma.
"bitter" är ett favoritord fortfarande och det är mitt fel.jag tar åt mig all cred!

En grabb ska komma hit o fixa min punka,det är fan den första människa jag träffat här som kan laga en punktering!

inget mer att tillägga,förutom att vi är bäst!
KVINNOKOLLEKTIVET KAN ÄNTLIGEN LÄMNA FÖRORTEN OCH FLYTTA TILL INNERSTAN OCH KRYPA HEM FRÅN CLEMATIS!!!!!!!

Igår var förresten Bodils minicirkus med på 100 Höjdare...henne har jag sett live!Det ni!

Låt diskussion ta fart

Okej,skitbra Mix!Nu börjar vi buda tycker jag!

Om jag nu får det här kommunala au-pair jobbet här så kommer jag ha mycket pengar i sommar,så jag är villig att lägga 1000-2000 kr för en lgh under veckan.
Men då tycker jag att vi ska satsa lite större och centralt,om det är möjligt!
Det vore superbra om du kunde börja kolla med gotlänningarna så kan ju vi surfa runt och leta...

Lisen,du är väl den som har det mest tight ekonomisk i sommar...men vad tror du om den här idéen;jag är ju skyldig dig pengar sen jul och nyår och jag har inte heller hunnit köpa en present åt dig,så det skulle vara ett alternativ..att jag betalar din hyra(eller en del av den).Vad tror du?

Det enda lilla kruxet som jag och Ilse upptäckt när vi letat boende är att vi inte är önskade,då vi uppfyller alla kriterier för att vara oansvariga människor!Vi är under 30 år gamla,vi har inga fasta arbeten,vi är ett enkönat gäng(men nu har vi ju dock Sparven) och är inte ihop i par.Helt sjukt...men så verkar det funka.
Men jag kan börja ringa runt lite ändå och säga hur anvarstagande vi är.

Hur mycket är ni villiga att lägga?och vad är det för hyra på din syrras lägenhet?

Mix,min sommar!Jag var på möte om min praktik härom dan och jag ska jobba till slutet av juli som det ser ut nu,men jag funderar på att åka ner till ön ganska omgående om jag kan bo hos dig!?vad har du för planer?

nu har jag målat naglarna och åker till göteborg!

Älla Älsklingen

veckan

Hej brudar!
Vi måste planera upp veckan. Vi kan inte bo i Tvåan eftersom mamma kommer bo där från 1 augusti ungefär. 
Min syrra bor nu i en lägenhet, den skulle vi ju eventuelt kunna hyra. Dock är den liten o ligger vid signalen så det är inte jättecentralt. Frågan är om jag ska kolla upp olika alternativ? Hur många blir vi säkert, o hur mycket är vi villiga att lägga isf? Det bästa är om man sätter lite fart o hitta något nu, eftersom pökön är så himla populär! har kollat lite o prisrna ligger på 4000-6000 ungefär, allt efter läge o storlek. Hittade en ganska bra, vid rödlysena vid Gutavallen, mot gråbo om ni fattar...typ mellan ÖB o solberga.

Hur länge stannar ni tror ni? till tisdagen den 15:onde ungefär? längre?

Ella, måste prata med dig om resten av sommaren. Hur ser det ut?

Pussar