mongolidia

- You sure know how to talk, but can you dance?
- Hey! I'm from Brooklyn!

Igår tog Lidia mitt bord och mina stolar för hon skulle ha partaj. Bella fick äta middag på golvet.
Jag åkte till Christine (som bor i Malibran!) för att hämta lite papper och blev bjuden på middag och alldeles för mkt alkohol för en tisdagskväll.

Jag har såna fördomar!! Malibran är ghetto. Jag kom in i lägenheten och tänker att det var okej, det var ändå en rätt stor köksvrå och det var ganska mysigt så jag sa det men Christine sa att hon hatar det för egentligen ÄGER hon och hennes pojkvän HELA JÄVLA BYGGNADEN plus ett hus på baksidan där de ska bo som är tre våningar och hon valde det största badkaret hon kunde hitta och de ska ha stora fönster osv osv. De håller på att renovera och hon gillar inte det där köket för hon vet att hon ska få ett kök som är på en HEL VÅNING!
Hennes snubbe är "director" och har gjort en del filmer men jobbar nu för RTBF och BTV! Hon ser ut som 20 men är 25 och är utbildad kaffespecialist!

(Ella, Illykaffet som man köper i affärer är inte samma som det de använder på caféerna och det bästa kaffet man kan få tag på i Belgien är Lavazza om man inte vill gå till specialstället och köpa en espresso för 9 euro... som Christine självklart gör, för det är det värt!)

Jag hade jättetrevligt hos Christine och det var kul att prata om Kenya!
Sen satt jag och försökte hålla mig för skratt när jag hamnade bakom två svenska au-pairer på bussen som pratade SKÅNSKA!

Väl hemma igen... Lidia hade lovat att jag skulle få tillbaka bordet och stolarna vid midnatt men de drog ut. Homer och Lidia bråkade i trappen, han ville komma in hos mig för att se Bella men det fick han inte för Lidia. Bra Lidia!

Kommentarer
Postat av: Ellaa ella elllaaa

Fan,måste nog ta det där med Sälen.Vet inte om jag ska bli upprörd eller vara likgiltig.
Dagens problem.

2006-10-26 @ 22:33:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback