lyckad satsning

Okej,tjejgruppen har känts tung,tung och åter tung!De har motarbetat oss,flyttat runt oss och gett oss problem med låskort och diverse annat.Idag hade vi t.o.m. "krismöte" med den berörda läraren.Tack och lov för att det börjar ordna sig nu.
Det var skitkul att träffa tjejerna igen efter två veckors uppehåll.De är verkligen underbara och ger massa kraft.Fattar ni hur häftigt det är att se förändring som vi tillsammans lyckats med efter 7 veckor?!I början var de blyga och försynta,ville inte så mycket...men sen!Det kom som en bomb!Nu vill de!de är drivna,engagerade,peppade,laddade...de vill ha förändring och de själva tänker skaffa sig det!
Nästa vecka har vi fått rektorn att komma till träffen så att tjejerna får en chans att få fram sin kritik och sitt missnöje med hur skolan sköter vissa frågor.
Jag tycker det är hur häftigt som helst att ha fått se förändringen och drivkraften hos dem.

Helt plötsligt vände det,shit..det här är en riktigt bra grej!Så himla roligt.Tänk att det som idag kan ge så mycket att ha en diskussion med 10 st 14åriga tjejer om existensiella frågor...och sen så kommer vi in på jämställdhet,och så säger nån ungefär så här "...det är inte jämställt här,tjejer och killar behandlas olika".
Det är fantastiskt!Vi har lyckats!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback